האם יש פה שחקני באפי?

darthziv

New member
האם יש פה שחקני באפי?

הספר פשוט מעולה (את האחרים לא מצאתי לצערי אבל אם יש למישהו) צרו קשר בהודעות פרטיות אם יש לכם קבוצה

l o r e

New member
זה נראה לא רע

הרעיון של משחק התפקידים הזה הוא ליצור משחק סינמטי וזורם עם מינימום של חוקים. המשחק אינו כולל רק טבח ערפדים, אלא גם את חיי ביה"ס וכו'... של הדמויות. רעיון נהדר, שמופיע במשחק, הוא נקודות הדרמה (Drama Points), שמאפשרות לדמויות ולאויבים לשנות את העלילה ישירות ע"י הוצאה של נקודות בשביל לבצע מהלך מיוחד, כגון זעם, פעולה הרואית או הישרדות פלאית (יתד העץ חודר את ליבו של הערפד, אבל הוא רק מתעוות לשנייה ורק מחייך). נראה חמוד למדי, ואפשר לראות את החוקים של באפי באתר של ה-BBC.

l o r e

New member
אם אתה מצליח להקים קבוצה...

תשלח לי הודעה. אני אשמח לנסות.

darthziv

New member
לצערי לא מצאתי את זה

באתר העמותה למשחקי תפקידים... אתה מכיר מישהו שמשחק בזה?

l o r e

New member
ההיכרות שלי עם המשחק...

נובעת מההודעה שלך, ומחיפוש קצר באינטרנט. אני לא מכיר אף אחד שמשחק בזה.

DIDGIN

New member
אני לא מכיר את המשחק

אבל הdrama points מזכיר לי את מאגר הקארמה ממרוצללים

DDN

New member
נמחקו כאן הודעות

ואני לא אוהב למחוק הודעות. אני מבקש שאנשים שאין להם משהו חיובי לכתוב ורק רוצים לפרוק תסכולים ולקטול אנשים אחרים, להתאפק ולא לעשות כך. אני מבקש מאנשים אחרים להתעלם מהודעות של אנשים כאלה.

ogmios

New member
מכיר, שיחקתי כמה וואן-טיימרים

לא משהו מעבר לזה. סורי
אבל טוב לראות כאן הודעות שלא עוסקות במו"ד.

ogmios

New member
וואלה, אין לי מושג

זה היה לפני כמה שנים טובות. אני יודע בוודאות שאחד מהם פרש ממשחק פעיל אחרי שנולדה לו בת, ועם האחרים מזמן כבר לא דיברתי. אנסה לברר בשבילך ולהחזיר לך תשובה במדיום פרטי יותר אם אמצא משהו רלוונטי.

ogmios

New member
אגב - בן כמה אתה?

כי החבר'ה ששיחקתי איתם את הוואן-טיימרים האלה היו בגיל ממוצע של סביבות השלושים, ואני מניח שאם הם מחפשים עוד שחקנים, הם בטח יעדיפו מישהו בסביבות אותם גילאים...

darthziv

New member
אז אתה לבד שם

הסידרה מוצגת כאחת מ5 סדרות הרכש הטובות ביותר (מקווה שתזכה) יש עליה בארה"ב דיונים אקדמיים ומה שרק תרצה אולי ראית פרקים שהם אמצע של סיפור, אני ניסיתי בזמן ערוץ 22 בזמנו להכנס וגם לא אהבתי בגלל כאלו דברים לקח זמן עד שנתתי עוד הזדמנות על תחילת עונה חדשה (ביפ שידרו את עונה 4) והדבר היה ממכר הכתיבה גיאונית וההומור שוטף כל הזמן, השחקנים מעולים עד האחרון שבהם אחת הבעיות של המשחק היא כמה קשה לDM לעשות הרפתקאה שתשתווה למה שכותב מישהו בקליבר של ווידון, השחקנים עלולים להרגיש את ההבדל ולהגיד שזה לא מספיק כמו בסידרה שמעתי על קבוצה שפשוט עשתה הכל בשביל האווירה, כולל הלחינו לעצמם שיר פתיחה שנוגן בתחילת כל מפגש... מיוחד לסדרת ההמשך שעשו לדמויות

darthziv

New member
כן להיות DM בבאפי דיי באסה

תמיד ישוו אותך למר אני כותב הכי טוב זה כמו DM מתחיל שמקבל קבוצה של אחד מעולה שפרש על המשחק הראשון "אתם נכנסים לחדר 3x3 מרוצף באדום, עם שלושה אורקים"

Engelous

New member
יצא לי לשחק.

התחלנו קמפיין, והיה ממש מגניב, אבל אז המנחה החליט שאין לו זמן וכוח לקמפיין שבשבילו הוא צריך ליסוע לירושלים פעם בשבוע, וגם היו בעיות רציניות עם מקום משחק ושחקן שהתגייס. אני שיחקתי גותי מאגניב שהוריד לערפדים ראשים עם ניטים, הייתה לנו את "גלית: קוטלת הערפדים", חנון רוסי שבעצם סוגד לשדים כאלה ואחרים, וצופה בריטי [כמו ג'יילס, רק פחות מגניב]. בכלליות, שיטה ורעיון ממש טובים, אבל.. לא יצא, וחבל. לא נורא, מתישהו זה יצא לי.

למעלה