האם יש פה עוד מישהו ש..

DannyZ

New member
האם יש פה עוד מישהו ש..

לכלב שלי יש אפילפסיה.. רציתי לדעת אם יש כאן עוד אנשים שיש לכלב\ה שלהם את המחלה? לכלב שלי קוראים צ'אקי הוא בן 3 והוא מעורב ואמצנו אותו מצער בעלי חיים כשהיה בן 5 שבועות. יש לו התקפי אפילפסיה מידי פעם (עד עכשיו נכחנו רק ב3 מהן.. אתמול ב2:00 בלילה היה לו התקף ובמקרה שמענו אותו ובאנו לעזרתו.. אבל אין אפשרות לדעת כמה התקפים כבר היו לו כשלא ראינו..) אשמח ליהיות בקשר עם מישהו שלידידו לחיים יש את אותה הבעיה..

חשוב שתקרא! :)

היי! שמי מיכל ואני בת 21 מרמת השרון יש לי כלב בשם לנון לברדור מתוקקקק נשמה טובה לרווחתי אין לו אפילפסיה, אבל אני מכירה לצערי כלבה דלמטית שהיו צריכים להרדים אותה בשל המחלה... אני רק רוצה שתדע ואל תבהל, שאפשר לטפל במחלה והכלב שלך יכול לחיות חיים טובים יותר אפילו עד זיקנה וסייבה טובה... רק צריך לדעת איך לטפל... אני אתן לך טלפון של הוטרינר של לנון שאני אישית סוגדת לו אין כמוהו!! גם לו יש לברדור עם אפילפסיה והוא כבר בן 12! אני מאחלת לכלבך ולך חיים ארוכים וטובים יחד! דר' דורון נרי: 03-5403368 רמת השרון רח' יעקוב כהן 21

matansolomon

New member
שלום רב לכך ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוך הבא לפורום
שנית כל כל הכבוד שאתה ממשיך לגדל את כלבך, ולהתמודד עם המחלה, זה לא קל לראות התקף של מישהו, כלב או בנאדם! הרבה אנשים במקומך היו כבר מוסרים אותו! אז כל הכבוד לך
אני מקשר אותך להודעה של מישהי שכתבה אתמול אם איני טועה על זה שהיא עברה את מה שאתה עובר עכשיו, והיא רוצה לעזור ל"הורים" מודאגים, קוראים לה לילאן ואתה יכול לשלוח לה מסר או להתכתב איתה, כל הכבוד על הטיפול
ושיהיה לך רק

DannyZ

New member
תודה רבה שהגבתם

אבל זה לא כלכך דרמטי כמו שזה נשמע ממכם.. לכלב שלי יש רק התקף פעם בהרבה זמן.. וההתקפים הם קלים יחסית.. אחרי ההתקף השני קלטתי שזו אפילפסיה ורצתי לאנטרנט וחיפשתי כל מה שאני יכול על המחלה.. אני מכיר בן אדם שיש לו אפילפסיה ואני מכיר את המחלה.. יש תרופות שיכולות למנוע את ההתקפים, אבל אני מרגיש שזה לא נדרש בגלל התדירות הנמוכה של ההתקפים... אז תודה רבה לכם ואם תהיה בעיה אני בהחלט אעזר באנשים שהפניתם אותי אליהם.. ובקשר למסירה.. לרגע לא עלתה במוחי המחשבה של למסור אותו.. במיוחד לא בגלל המחלה.. אולי בגלל ההיפראקטיביות אבל בשום אופן אני לא אמסור את הכלב החמוד ביותר בעולם בגלל איזה מחלה מרושעת...

צאובר

New member
גם לכלב שהיה לי היתה אפילפסיה

זה דוכס, הכלב שגדלתי איתו מגיל 9 עד גיל 22. אמא שלו היתה זאבה גזעית (שהורישה לו את כל המחלות שאופייניות לגזע) והאב לא ידוע (שיערנו שהוא היה קולי, בגלל השיער הארוך) במהלך 13 שנותיו היו לדוכס 10-15 התקפי אפילפסיה, שזו בערך אותה תדירות כמו שאתה מתאר (התקף בשנה בממוצע). בכל פעם שהיה לו התקף השתדלנו ללטף ולהרגיע אותו, כי הוא היה נשאר בהכרה מלאה. חוץ מזה השתדלנו למנוע ממנו לזוז ולהתקל ברהיטים, כדי שלא יפגע. לא נתנו לו טיפול תרופתי ובסה"כ המחלה לא הפריעה לו בתפקוד היומיומי. המחלות שהוא ירש מאמא שלו הפריעו לו הרבה יותר.

aa88

New member
שלום רב...

שלום לך ולצ'אקי... הכלב שלי גם חולה אפליפסיה וגילנו זאת בשנה האחרונה. (כמעט בן 10...) אשמח לעזור בכל דרך שאוכל בנושא, אשאיר לך עצות בנושא, צור איתי קשר בכל רגע שתצטרך. גילינו שיש לכלב שלי (בוני) את המחלה לפני מספר חודשים, ההתקפים הגיעו בתדירות של 12-24 שעות (לא זכור לי בדיוק). בימים הראשונים ההתקפים בדרך כלל התרחשו בלילה. דבר ראשון, צרו קשר עם וטרינר לגבי תרופות. כאשר הוא קיבל התקף הוא איבד שליטה בצרכיו ונאצלנו לנקות את השמיכה עליה ישן כל יום - נסו למצוא סדין או איזושהי סמיכה מיותרת ושימו אותה על השמיכה שהכלב ישן (גם אם הוא ישן על מיטתו של אחד מתושבי הבית....) וכבסו לאחר ההתקף. לאחר ההתקף כמספר דקות בוני לא היה מודע לסביבתו, ובאחד ההתקפים נשך את אחד מתושבי הבית לאחר ההתקף. אחרי שהתאושש מההתקף הכלב החל להתרוצץ בבית ואין מה לעשות... לא רצה ללכת לישון. בזמן ההתקף, כדי לשמור מרחק מהלסתות של הכלב (שלא ינשך בטעות), ולהרגיע אותו ע"י ליטופים, רצוי לדבר בשקט ולקרוא לכלב בשמות חיבה, להתנהג בצורה רגועה ביותר.... אנא פנו לוטרינר לגבי תרופות הרגעה ומידע נוסף על המחלה... (כיום בוני מקבל כל ערב תרופת הרגעה ומאז שהתחלנו לטפל בו בכדורי הרגעה, לא שמנו לב להתקפים רבים אך יכול להיות שלא ראינו....) (כדי לחפש באינטרנט לגבי המחלה, בזמנו נעזרנו באתר באנגלית.. -לא מוצא כעת את כתובת האתר..) אנא צור איתי קשר באימייל לגבי כל שאלה או כל דרך שאוכל לעזור. [email protected]

Iris Carmon

New member
גרר.. נעלמה ההודעה שלי

בכל מקרה, לי יש כלבה בת 8 שהיו לה שתי התקפים שאני יודעת עליהם, האחרון היה בשנה האחרונה זה היה ממש נוראי אבל החלטנו לא לתת לה את התרופות מכיוון שההתקפים היו מאוד מועטים... עכשיו היא בסדר וחמודה כתמי אם אתה רוצה לדבר האס"ק שלי הוא 73270603 או שאתה יכול לפנות אלי במסרים איריס

גם לכלבה שלי יש אפילפסיה

ואני מקווה שהיא תחייה הרבה זמן כמו דוכס (שדרך אגב נראה ממש ממש מתוק!!)

למעלה