האם יש עתיד ?...

my sunshine

New member
ממש

נוח לראות את הדברים בצורה כזו קל לכל צד לראות את עצמו כקורבן. אך לידיעתך , מי שזקוקה לביטוח לאומי היא זו שהגרוש שלה לא משלם את המזונות עבור ילדיה להזכירך. ואם היא מקבלת את המזונות מביטוח לאומי, היא לא מקבלת בהכרח את הסכום הנקוב בהסכם, אלא את התקרה שהבטוח לאומי קובע. האם את זה אתה יודע
ובנוסף לכך, היא חשופה לחקירות ולמעקבים ואם יש ברשותה רכב, היא לא תקבל סכומים. ואם היא זקוקה לאבטחת הכנסה היא תקבל אודמי מזונות או הבטחת הכנסה. ושוב להזכירך המזונות הם עבור הילדים
אז האם אינך חושב שאישה כזו היתה מעדיפה לקבל את המזונות מהגרוש ולא להזדקק לכספי הביטוח הלאומי
והאם לא היתה מעדיפה לעבוד במקום מסודר ולקבל משכורת ולא להזדקק לאבטחת הכנסה
האם אתה יודע שכאשר מגיעים חוקרי הביטוח הלאומי לבתיהן של גרושות הם בודקים האם היא גרה לבד ואם יראו נעל של ילד בן 16 , ולהזכירך נעל של ילד בן 16 יכולה להיות במידה גדולה יותר ממידתך, הם יאמרו שהיא גרה עם גבר וינשלו אותה מזכויותיה... אז תאמר לי מר אגוז פקאן, האם היית רוצה להתחלף עם כל הנשים האלה שוב
מזכיר לי את אגדת שקי הצרות.... יום נעים לך

מקרה הנעל שהזכרת...

חברה שלי גרושה + 4 אישה גדולת מימדים בא חוקר וראה מעיל תלוי על הקולב בשל המידה הגדולה של המעיל שללו לה קיצבה במשך 5 חודשים עד שהוכיחה שהיא חיה בגפה עם ילדיה... לא השכיל אותו חוקר קצת להתבונן באותה אישה? להתאים את גודל המעיל למבנה גופה?

MY SUNSHINE

אני לא רוצה להתחלף איתן ולא מקנא במצבן.אני יודע שלא קל להן..רק נשים במקום עבודה מסודר ובטוח כמו מוסד ציבורי או ממשלתי יכולות להרשות לעצמן גירושין ברמה גבוהה. אגב..מהי אגדת הצרות?

לאמהות שלנו היה קשה יותר

והן לא פרקו את התא המשפחתי..ותודות לכך אנו יכולים היום לבוא עם הילדים שלנו לבקר,לעשות שבת אצל ההורים.. מה יהיה עם הילדים של ההורים הגרושים? איפה יהיה האב? אני שמעתי סיפורים על גברים שעזבו הכל אחרי שהילדים גדלו ועברו למקומות רחוקים..כמו קניה..קוודור..רומניה.. ברחו

האמהות שלנו

הן דור אחר האמהות שלנו גידלו דור אחר - אותנו. אנו מגדלים שונה לגמרי - את ילדינו.

ציפי...

שבי פעם עם נשים מבוגרות ותפתחי שיחה..לעומק עם פתיחות ..תגלי להפתעתך שאין חדש תחת השמש.. אותן בעיות ברמות שונות של עוצמה היו ויהיו. לדעתי אין עניין של דור אחר שרואה דברים אחרת..פשוט..בעבר הייתה השפעה והתערבות של ההורים של ההורים שלנו יותר בחיי הזוג הצעיר..היום הריחוק מבחינה גיאוגרפית..או ילדים להורים גרושים לא חשופים ללחץ החברתי שהיה בזמנו. דבר נוסף הטלויזיה והסרטים שאנו ראינו ורואים..לא מציגים את הצד האפל של הפרידה.

my sunshine

New member
נכון, ואפשר היה גם לחשוב

שבגלל הגירושים הרבים הצעירים של היום לא יתחתנו כל כך מהר, אבל לא, הם אומרים: " נתחתן, למה לא? מקסימום נתגרש!"

כן..זה יתרונם של הצעירים

שיתגרשו.........הרי אנו ההורים הגרושים גאים מדי להראות לילדים שלנו כמה לא טוב היות האדם לבדו. אז המסר שגוי..והילדים יפלו באותם ציכשולים שאנו נפלנו

my sunshine

New member
טעות בידך

הילדים של היום חכמים מאוד ורואים הכל בדיוק כמו שהוא רק שרוב הצעירים של היום [הם לא הילדים שלנו] חושבים שעדיף להיות גרושים מאשר רווקים אז אם כולם מתגרשים וזה לא נורא להיות גרוש למה לא להתחתן, מקסימום נתגרש... ובקשר לאגדה ההיא,,, בהזדמנות...

יכול להיות שאת צודקת בקשר לילדים

של היום...מן הסתם הם יעברו את החיים כל אחד לפי דרכו.. ואם את נזכרת באגדה..אז תשלחי לי מסר..

ע פ ר ל ה

New member
ועכשיו מסקנות!?

כולם,כולם,כולם...... לחזור הבייתה,לאקס ולאקסית,למען הילדים,ולמענכם. תהיו טובים,תשתפרו. רעיון לא רע,הא?

מניח ויש איזה שהוא

הגיון נסתר במילים שכתבת...משהו בהפוכה,או אולי רמיזה.לא רואה את זה כמו בטח רוב רובם של הקוראים,אבל משוכנע לגמרי שזה שם.

ע פ ר ל ה

New member
נכון קריפטוגרמה

אני אכן חושבת שישנם מקרים שאפשר לשקם למרות הגט. אני בטוחה שישנם פה גברים ונשים שעדיין מרגישים ומתגעגעים,חלקם בטח מתחרטים,מכים על חטא,מצטערים... וזה הגיוני ואנושי,אנושי מאוד. בעיקרון,כל מי שקורא אותי יודע שאני נגד גירושין,אבל כשאין מנוס אז אין מנוס. בעיקרון אני נגד פירוק ובעד תיקון ושיפור. אנחנו כבני אדם,יש לנו נטייה לסבך את החיים כשבעצם הכל הרבה יותר קל ופשוט. תחשבו על זה.

יערית

New member
אצלי זה אבוד../images/Emo7.gif

YYYYYY איך התחתן לי המשה הזה...אפילו לא נתן לי זמן לחזור בי

אני לא חוזר בי

אנני מתחרט על הגירושין..כי צריך ששני הצדדים יגיעו להכרה הזו ויסיקו את אותן מסקנות בכדי לתקן..והסיכוי לזה הוא אפסי

למעלה