שלום לכולם, השאלה בטח תעצבן את הנשים שבינכם... האם לגבר שמתגרש ויש לו שני ילדים יש סיכוי להשתקם כלכלית ולהקים משפחה חדשה או שהוא נדון לחיים דלים ועניים?
חבר השופטים והמושבעים מיד יענו לך על השאלה, בינתיים אם אין לך ייצוג משפטי אתה לא נידון לכלום. וברצינות...בוודאי שאפשר ,אבל רק אתה תוכל להיות מנוף לעצמך
מכירה כמה כאלה מקרוב,מצבם הכלכלי רע ביותר,גרוש ורבע על התחת אחרי שהרוב התעופף למזונות. אין ספק שגירושין זה עסק כלכלי גרוע,ובעיקר עבור הגבר. אותי זה ממש מצער.
ומבלי חלילה להכליל כשאני אומרת איזון משאבים אז שום הוצאה ו/או הכנסה לאף אחד מהצדדים לא מקבלת כאלו ממדים "מפלצתייייייייים עד לכדי הרס והתמוטטות!!! כלומר מי שהיה בידו להשתכר קודם הגירושין ודבר לא השתנה לאחריהם , הגירושין לא יורדו לו היגון שאולה!!! רמת החיים מישתנה, אכן! אז או שמתפשרים בהתאמה.. או ש"מיילים" ולא עושים שום כלום במעבר... וכן, על פי חוק, כשייי כוח ההשתכרות חלילה של משלם המזונות נפגע אובייקטיבי אם היתה שפיות והדברות קודם היא תמצא את מקומה גם כעת.... ברורה יותר? מניחה שכן!...
בואי נניח זוג שהתגרשו.אין בית משותף.הבעל מרוויח 7 אלף האישה 5 אלף.2 ילדים. הגבר צריך לשלם מזונות כ 3 אלף. כמה נשאר לגבר ביד? 4 שכ"ד 2000 הילדים באים אליו פעמיים בשבוע ושבת כן שבת לא..בערך עוד 1000 ש"ח אז מה יאכל הגבר?את השאריות מיימי הביקור של הילדים? שום קשר לכוח השתכרות.. בית משפט קובע מזונות לפי המצב הכלכלי הממוצע במשק. לא מעניין את השופט כמה אתה מרוויח. מצד בית המשפט תעבוד ב 2 עבודות.
אני חושבת ביה"מ כן בודק כוח השתכרות כן מייחס חשיבות לאיזון משאבים... אם אישה נישארת עם המדור זה כן מקוזז מצד שני ה"תעבוד" נכון לשני הצדדים הנוגעים בדבר לזה כיוונתי בשפוי.... פונקצייה של יכולת/ורצון להידברות מצו' שעוצרת כאן.... הן משום חוסר רצונה להכנסת לכיסו של אפ'חד הן משום שלא זו כוונת פותח השרשר... ובמעבר...חשבונאות זו אני, וכל אחד זה לגופו ולכיסו...
ואם יש לו אופניים או לא... ועכשיו תשובה קצת יותר רצינית, זה לא ממש תלוי בכמה ילדים יש זה יותר תלוי ביכולת ההשתכרות שלו ושל זוגתו. בתור הנחה בסיסית יהיה נכון לומר שהגירושין "עולים כסף" כלומר כמעט כל מי שמתגרש ירד קצת ברמת החיים שלו מהסיבה הפשוטה שותו סכום שכלכל בעבר בית אב אחד צריך כלכל שני בתי אב, כל השאר הוא יחסי לנקודת המוצא שלך. דולה