האם יש עתיד ?...

danima

New member
האם יש עתיד ?...

שלום לכולם, השאלה בטח תעצבן את הנשים שבינכם... האם לגבר שמתגרש ויש לו שני ילדים יש סיכוי להשתקם כלכלית ולהקים משפחה חדשה או שהוא נדון לחיים דלים ועניים?

יערית

New member
ממממממ

חבר השופטים והמושבעים מיד יענו לך על השאלה, בינתיים אם אין לך ייצוג משפטי אתה לא נידון לכלום. וברצינות...בוודאי שאפשר ,אבל רק אתה תוכל להיות מנוף לעצמך

ע פ ר ל ה

New member
גירושין פוגעים בעיקר בגבר,קשות!!!

מכירה כמה כאלה מקרוב,מצבם הכלכלי רע ביותר,גרוש ורבע על התחת אחרי שהרוב התעופף למזונות. אין ספק שגירושין זה עסק כלכלי גרוע,ובעיקר עבור הגבר. אותי זה ממש מצער.

מצוטטת

New member
חולקת עליך כאן!

כשמבינים ומגיעים להכרה ועושים זאת שפוי... ומתואם <קרי איזון משאבים> אז ה"פגיעה" גם היא ... הופכת ל"מאוזנת" כלפי כל הצדדים הנוגעים בדבר.... ~דעתי~

מצוטטת

New member
היי אGוזי.............

לשכתב לEך או שתנסה לקרוא אותי שוב מצו' מ'זה מישתדלת לאחרונה להיות בהירה ומובנת......!!!

רק להרגיעך...

אתה לא היחיד,אבל... אתה מפסיד בגדולללללללללללללללללל
אני במקומך... הייתי משקיעה בשעורים פרטיים על מנת להבין אותה
בחיי שווה.

מצוטטת

New member
בשמחה

ומבלי חלילה להכליל כשאני אומרת איזון משאבים אז שום הוצאה ו/או הכנסה לאף אחד מהצדדים לא מקבלת כאלו ממדים "מפלצתייייייייים עד לכדי הרס והתמוטטות!!! כלומר מי שהיה בידו להשתכר קודם הגירושין ודבר לא השתנה לאחריהם , הגירושין לא יורדו לו היגון שאולה!!! רמת החיים מישתנה, אכן! אז או שמתפשרים בהתאמה.. או ש"מיילים" ולא עושים שום כלום במעבר... וכן, על פי חוק, כשייי כוח ההשתכרות חלילה של משלם המזונות נפגע אובייקטיבי אם היתה שפיות והדברות קודם היא תמצא את מקומה גם כעת.... ברורה יותר? מניחה שכן!...

מצו..המשכתבת

בואי נניח זוג שהתגרשו.אין בית משותף.הבעל מרוויח 7 אלף האישה 5 אלף.2 ילדים. הגבר צריך לשלם מזונות כ 3 אלף. כמה נשאר לגבר ביד? 4 שכ"ד 2000 הילדים באים אליו פעמיים בשבוע ושבת כן שבת לא..בערך עוד 1000 ש"ח אז מה יאכל הגבר?את השאריות מיימי הביקור של הילדים? שום קשר לכוח השתכרות.. בית משפט קובע מזונות לפי המצב הכלכלי הממוצע במשק. לא מעניין את השופט כמה אתה מרוויח. מצד בית המשפט תעבוד ב 2 עבודות.

מצוטטת

New member
לדעתי, וממעט ניסיוני

אני חושבת ביה"מ כן בודק כוח השתכרות כן מייחס חשיבות לאיזון משאבים... אם אישה נישארת עם המדור זה כן מקוזז מצד שני ה"תעבוד" נכון לשני הצדדים הנוגעים בדבר לזה כיוונתי בשפוי.... פונקצייה של יכולת/ורצון להידברות מצו' שעוצרת כאן.... הן משום חוסר רצונה להכנסת לכיסו של אפ'חד הן משום שלא זו כוונת פותח השרשר... ובמעבר...חשבונאות זו אני, וכל אחד זה לגופו ולכיסו...

malka3

New member
אין שום בעיה אם לוקח משרה שניה

ומהצד עושה משהו בשחור אחלה שיקום וגם אין זמן לבזבז ת'כסף

ד ו ל ה

New member
תלוי מה צבע העיניים שלו...../images/Emo8.gif

ואם יש לו אופניים או לא... ועכשיו תשובה קצת יותר רצינית, זה לא ממש תלוי בכמה ילדים יש זה יותר תלוי ביכולת ההשתכרות שלו ושל זוגתו. בתור הנחה בסיסית יהיה נכון לומר שהגירושין "עולים כסף" כלומר כמעט כל מי שמתגרש ירד קצת ברמת החיים שלו מהסיבה הפשוטה שותו סכום שכלכל בעבר בית אב אחד צריך כלכל שני בתי אב, כל השאר הוא יחסי לנקודת המוצא שלך. דולה

נדון...זה לגמרי ברור.

בסך הכל בן אדם...לחשוב שתהיה לו איזה שהיא השפעה על כך,סתם זלזול באלוהים שכבר קבע הכל מראש...

יערית

New member
בלי שום בעיה

אני אוכל אותה...על איזו גבינה מדובר?{תשתדל שתהיה עם עובש}

vered 37

New member
רוקפור מתאים לך ? אבל אחכ חייבת

לזוז כי אם לא אהיה תקועה כאן ועכשיו. ואני מאד מקווה שאצליח לזוז.

למעלה