האם יש עתיד?

lilachi11

New member
האם יש עתיד?

שלום עינת שמי לילך שמש ( לשעבר יפה) 12.11.77 נשואה לבעל בשם תמיר שמש .1.10.72 מאז שאנו נשואים פוקדות אותנו צרות שונות ומשונות אבל זה לא העניין שלשמו נשאלת השאלה. בעלי עבד בנגריה של אביו ( שירד מנכסיו והשתגע) ומאז לא מוצא את מקומו אנו שולחים עשרות קורות חיים בשנתיים האחרונות עבורו אך ללא הצלחה. במקביל קיבלנו מאביו מגרש לבנייה שיהיה מעוקל אלמלא בנינו אותו.. בקיצור סיבוך שאלתי היא מה יהיה עם עתיד בעלי ועתידנו המשותף.. תודה רבה רבה. לילך

עינת

New member
לילך

צר לי איני עוסקת בניבוי והגדת עתידות. מעבר לכך בעיתכם דורשת יעוץ מעמיק ועל כן אני ממליצה לכם לפנות לבעל/ת מקצוע שיוכלו ליעץ לכם ולכוון. בהצלחה

lilachi11

New member
לא הבנתי...

איזה בעיה מבין הבעיות דורשת ייעוץ? לא הבנתי.. האם יש התאמה נמורולוגית ביני לבין בעלי? תודה

עינת

New member
שאלת לגבי

חמך,ובעיתו ובעקבותיה ההשלכה עליכם. מכלול הבעיות דורשות התייחסות אישית ולא כמו זו שניתנת בפורום,אשר יכול להאיר עיניים אבל אינו תחליף ליעוץ. לגבי התאמה בינך ובין בעלך,אני מעדיפה לא לבדוק מסיבה פשוטה,אם אין התאמה למשל? מה אז? אתם נשואים. נכון אוכל לתת דרכים לגישור ובכל זאת לא בפורום.(ואל תקחי את דברי כאילו שבדקתי כיוון שלא בדקתי).

lilachi11

New member
חייבת תשובה..

אני חייבת לדעת מאחר ויש ביני לבין בעלי חיכוכים רציניים ואף מחשבות על גירושין..

עינת

New member
צר לי יקירה

אך נראה כי אינך מבינה שבעייתך מורכבת והפורום לא יכול לעשות עבודה של יעוץ. אם את חייבת תשובה פני לאחד מבעלי המקצוע שפזורים ברחבי הארץ ותקבלי את כל התשובות ואף דרכים לפתרון.

למעלה