האם יש עתיד לנישואי?

s h o o s h a

New member
תחי המהירות

בשעה 10:08 הסברת קבל עם ופורום עד כמה קשה לך, במשך חודשים רבים, עד כמה את חוששת במשך תקופה ארוכה, לשתף את בעלך ברגשותייך ותחושותייך בכלל. והנה, לא חלפו להן דקות ספורות (38 דקות ליתר דיוק) וכל הלבטים והפחדים התפוגגו להם, סיפרת לבן זוגך כיצד את מרגישה, כמה את אוהבת וכו' וכו' וכו'. נמוגו כל ה"שדים" ש"חסמו" אותך מלספר, נמוגו כלא היו. וואו ... מה ש 38 דקות בפורום יכולות לעשות לבן אדם ... 'צטערת על הציניות אולי היא כלל לא במקומה אבל, מה לעשות, מריח לי כאן משהו, אעפס, לא אמיתי. (ולא שיש לי בעיה עם בעיות תיאורטיות, אלא שיש לי בעיה אם מי שמשקר לי בעיניים...תרתי משמע)

חבל שזה מה שאת חושבת

הלוואי שבעייתי היתה רק חלום רע. קראתי את דעתכם. כתבתי על בעייתי גם בפורום "הריון ולידה", ושמעתי גם את דעתן של בנות הפורום. הבוקר התקשרתי לבעלי על מנת לספר לו שהבדיקות של ההריון יצאו תקינות. הוא מייד אמר שזה לא מעניין אותו, ובכל זאת הוא רוצה הפלה. שאלתי אותו מאיפה באה כל האכזריות הזו. השיחה התגלגלה. אמרתי לו שאני אוהבת אותו וכו'. כתגובה ממנו קיבלתי סטירת לחי נוספת. עכשיו לא נשאר לי לעשות דבר. הכדור בידיים שלו. הוא יחליט מה יעשה. שושה, באמת שאין סיבה לציניות. אני לא מאחלת לאף אחת את מה שאני עוברת.

s h o o s h a

New member
להיות צינית

מטבעי, אינני אדם ציני, אינני עוקצת/בועטת/שורטת - לא בלי סיבה (נראית לעין) אם בכלל. במקרה שלך, צר לי, אבל התיזמון של שתי ההודעות האחרונות שלך היה כזה שהצביע על, איך לומר זאת בעדינות, על ניסיון לשטות באנשי הפורום ומאחר ואני אינני מושלמת (ולא, אינני מתיימרת להיות כזו) הרי שזה האחרון צרם מאד לעיני ויצאה תחת מקלדתי התגובה אשר יצאה. אם טעיתי בהערכתי את המצב, התנצלותי הכנה על דבריי במידה ופגעתי בך, התנצלותי היותר כנה לא זו היתה הכוונה ואם אתפנה כעת להשיב לך על הבעיה שהעלית, הרי שהצעד בו החלטת לנקוט הוא הרע במיעוטו. בעלך עומד על דעתו לסיים את הנישואין שלכם או לחילופין לסיים את ההריון. את הבהרת לו את טיב כוונוייך לגבי המשך השניים יחדיו וכן את רגשותייך כלפיו. כעת, כל שנותר הוא להמתין להחלטתו. ובמקרה כזה, לדעתי, לא רק "נותר להמתין" אלא "להקצות" לכך זמן מראש שכן, לא תמתיני לו לנצח?!?!? ובכל מקרה, המשיכי את חייך. יש לך ילדים בבית שזקוקים לך. יש לך אותך שזקוקה לך. וכפי שאני נוהגת תמיד לומר : יש חיים אחרי. מאחלת לך להיות מאושרת כי מאמינה שמגיע לך בדיוק כפי שמגיע לכל יצור שנשמה באפו. בהצלחה

איזה הוא החכם?

זה הכובש את יצרו. שושה!!!!! מה קרה? רוח הדברים שורקת עד מאוד. חבל.

איזה הוא החכם?

אכן ראיתי את התגובה, ומתנצל. אגב- אני מבין שלאחר שראיתי את התגובה אני "חכם", הלא כן? (חה חה ..) שיהיה לנו רק טוב

חדר מיון

בשום חדר מיון לא נרשמה דיאגנוזת מחלה בשם "אישה גרושה". הרימי ראש, עשית ככל שיכולת לעשות על מנת להתחיל בשבילים של בניית מערכת שלאחר משבר האמון, השתדלת, כדבריך, וזה לא עזר, הביטי קדימה, ושם חפשי את "הטוב" , אל תבהלי מסטטוס הגרושה, זו לא מחלה, אלא זוהי עוד צורת חיים אשר מחייכים בה לא מעט, עצובים בה לא מעט, ובמילים אחרות- לא חדלים להיות בה בני אדם. מאחל לך בהצלחה.

אף אחת לא רוצה ליהיות "אשה גרושה"

אבל מה לעשות,לפעמים זו הברירה הכי פחות רעה.

seeyou

New member
יש טעם לפתוח בפניו את רגשותי?

אחרי שש וחצי שנים ביחד עם 2 ילדים ואת בהריון ו כן(?!) רוצה עתיד משותף,את עוד שואלת? לטענתו את אישה עצמאית מידי?? חושב שכן! למה שילך לטיפול? בגלל הסטוץ? בגלל שרצית את הילד השלישי ללא הסכמתו? את רגילה לעשות רק מה שאת חושבת לנכון? אם כן אז באמת שכול אחד ימשיך בדרכו על פי הבנתו!

סתוית2

New member
seeyou

תקרא את כל הסיפור שלה ותראה שבעלה התלבט גם ולקראת החודש הרביעי הוא החליט שהוא רוצה הפלה.ואתה יודע מה לא ניראה שהריון זאת הסיבה. ותגיד לי אים אישה לא רוצה לעשות הפלה זאת סיבה לגירושין? ואיפה הבגידה אצלך בתמונה?עוד ליפני שידע שהיא בהריון הוא ניהל רומן מתחת לאף שלה.אולי ואנו לא יודעים רק הוא יכול לתת תשובה היה כוונתו להתגרש ואישתו שיבשה לו את כללללללללללל התוכנית. תחשוב על זה

seeyou

New member
נכון-הוא לא מלאך!../images/Emo140.gif

הוא החליט שהוא רוצה הפלה! זה לא גם זכותו להיות מעורב בהחלטה להביא עוד ילד לעולם? לכול סיפור יש 3 צדדים 1- סיפור שלה 2- סיפור שלו 3- סיפור אישי של הקורא לכן אנו יכולים להמשיך לדון מבלי שנידע את האמת למשבר אותי הרגיז הגישה שלה כלפי בעלה הוא לא מספיק טוב ,הוא בוגד? אז שתעזוב אותו! לא מאמין שכול כך רע לה ביחד וגם לא מאמין לשיפור במצבה כגרושה עם 3 ילדים והתנהגות תוקפנית!

kenderkin

New member
לעניות דעתי

עקשנות, באופן עקרוני מרוצצת באגרוף ברזל כל סיכוי להידברות וגורמת להינעלות של שני הצדדים בעמדות שלהם בעוד שמעט מחמאה, רכות וחמלה ממיסות לב של אבן. שניכם לא אומרים את כל מה שעל לבכם אחד לשני לפי דעתי ורק מגרדים את פני השטח כשאתם משוחחים...

מאי 39

New member
קודם כל שולחת לך ../images/Emo24.gif

לפי דעתי יש פה באמת עניין של התלבטות שלו גם בשקט שנוצר ובימיים הרגועים שלפני ההריון להמשיך את הנשואין כשיש משבר חזק בחיי הנשואין גם אם באים ימים יפים אחר כך ישנם לפעמים משקעים וחשש מה יקרה אם המצב יחזור הריון נתן לחששות האלה לגבור ואולי גם חוסר רצון להתמודד בכלל עם מצבים קשים והבריחה היא כרגע הפתרון הכי קל בשבילו ואת נתת לו את הכלי לכך בזה שאפשרת לו לעזוב (אני חלילה לא שופטת אותך כי לשמוע על בעל שבוגד/בגד לדעתי מאוד קשה על אחת כמה וכמה אם את בהריון שהמצב לפעמים רגיש במילא) אני מאוד מקווה בשבילך שהוא ירצה או שמישהו יצליח לגרום לו להתעורר ולרצות לשקם את החיים המשותפים שלכם מה שבטוח אם רק צד אחד רוצה שום דבר לא יעזור אבל אם שני הצדדים באמת רוצים אז הסיכויים גדולים הם המון המון חיבוקים ובהצלחה ולך שושה אני יודעת שהתנצלת אני רק רוצה לשתף במשהו לפעמים כשכותבים ורואים את התגובות של אנשים אדם עושה צעד שלא היה לו את האומץ קודם או שהוא התלבט ועושה משהו פזיז או לא פזיז כמו התקשרות לצד השני והוצאת הדברים מהבטן בלי לחשוב אם הצד השני יכול להיות קשוב ומרוכז בשיחה באותו הזמן בדיוק כמו הצד המבצע ולכן לפעמים מפספסים את התזמון הנכון ואז כן יקירה יכול להגיע שינוי בתוכן ההודעה גם לאחר חצי שעה

למעלה