האם יש עתיד למסתורין?

oportunity

New member
האם יש עתיד למסתורין?

לפני מס' ימים קראתי בעיתון על נשיא צרפת ניקולא סרקוזי שנתפס אוחז בידו תיק שמצורף אליו מכתב אהבה מבחורה שאינה אשתו. העיתונאים הזריזים טרחו ועמלו על מנת להגדיל את הצילום וכך נתפס הנשיא בקלקלתו. מישהיא טרחה להסביר שהיא כתבה את המכתב לאשתו שהיא למעשה ידידתה, אך את העיתונאים זה לא שיכנע והם דקדקו בפרטי הדקדוק הצרפתי והגיעו למסקנה שמדובר במכתב המופנה לגבר. וזה מוביל אותי לשאלה (בלי כל קשר להיותו של הנשיא אדם מפורסם שהתקשורת עוקבת אחריו): היום אנו נחשפים יותר ויותר לעובדה שאין לאן לברוח. המצלמות משוכללות ויותר מזה, זעירות. הטלפונים הניידים משתדרגים בהדרגה ל"איתורן מהלך". המחשבים האישיים כבר מזמן חשופים לעין כל. האם יש עתיד לחיים שמחוץ לנישואין (בגידה)? האם אין מחסה מפני "האח הגדול", או "האחות הגדולה"? האם כל המסתורין הולך ונגמר, הולך ונעשה גלוי? מהי דעתכם/ן המלומדה?

trainspotter

New member
לא מפליא לידיעתך צרפת

שם בגידות המון בין בני זוג .קח את מיטארן המנוח יש לו ילדה מחוץ הנישואין .סרקוזי למשל נאף עם אישתו הנוכחית שהייתה נשואה לשדרן די מוכר בצרפת הוא עצמו היה נשוי.סרקוזי ניהל רומנים על ימין ושמאלואישתו עלתה על זה וגם כן ניהלה רומן עם יהודי עשיר וכמעט עזבה את סרקוזי.זה לא חדש "צרפת לא דוגמא".ואגב סרקזוי(ממוצא יהודי)

תותי1111

New member
האמת היא

שזה נכון. זה עניין מנטלי. הצרפתים יותר סובלנים כשזה נוגע לפרשיות אהבהבים.

אוקיי אבל

לא עניתם על השאלה, יתכן ותהיה בעתיד בעיה לשמור על הפרטיות, לדעתי אם דבר כזה יקרה, נהיה חייבים לעמוד מול המציאות וסביר להניח שזה ישנה את החברה ואת ערכיה, כבר היום אנחנו רואים אנשים שחיים בזוגיות שונה מהנורמה, יתכן שהתהליך ימשך ויהיו גם יותר אנשים כאלה, מתוך הבנה שהצורך לא יעלם ואופן המימוש בחשאי תהיה קשה יותר וסביר להניח שגם יתרבה מגוון הצורות שבהם האנשים השונים יחיו... בכל מקרה יהיה מעניין, אל תלכו לשום מקום.

סטארB

New member
תאמין לי

שלא נלך לשום מקום.. רק תן להזדיין בשקט בינתיים, כבר מעניין לנו בלי הרעש שעשית לנו.

תקראי לי פרנואיד

אבל אני חש עוינות מסוימת..., בכל מקרה תמיד אמרו לי להזדיין בסבלנות, אז אני אשתוק.

סטארB

New member
לא יודעת

אם עוינות אבל בהחלט חוסר סבלנות.. תן לנו לחיות וגם לך לחיות את ההווה בשקט.. למה לנו לחשוב על מה שיהיה? עזוב.. באמת

oportunity

New member
הרי את מקודשת לי... וגם לו

מצד אחד מוסד הנישואין מאבד מערכו. כנראה שקשה עד כדי בלתי אפשרי לחיות בזוגיות אחת נאמנה לאורך עשרות שנים. מצד שני, כפי שציינתי, אפשרויות הבגידה הולכות ומצטמצמות ככל שהטכנולוגיה התקשורתית ואמצעי המעקב מתפתחים. ולכן אני מסכים אתך שיתקיימו ויתגברו עוד צורות של קשר כמו למשל: נישואים פתוחים, חילופי זוגות וכו'. כשהתנאים מסוכמים מראש, תופעת הבגידה למעשה לא מתקיימת.

בגידות בכל העולם

אבל אתמול ראיתי תוכנית שצבטה לי את הלב. באנגליה יש המון ילדים שננטשים ע"י האבא אחרי הגירושים או שההורים נפרדים. איך אפשר לעזוב ילד שלך?

סטארB

New member
את כ"כ צודקת.

היום כשאני אמא, אני שואלת את עצמי את השאלה הזו כל הזמן. נראה לי כ"כ הזוי לעשות כזה דבר. לא מבינה אנשים שעושים את זה. אבל לפעמים המציאות מכריחה אותם לעשות את זה. כמו חיים בלתי נסבלים עם בן/בת הזוג.. עד שאין ברירה וחייבים לעזוב ולהסתפק לראות את הילדים מס' פעמים בשבוע. תחשבי שממש היית סובלת עם בעלך, והילדים היו עדים להכל? לא היית מעדיפה שהוא יעזוב מאשר שילדייך יסבלו?

כן אבל

פה לא מדובר בלראות אותם מספר ימים בשבוע, כי זה מצב שניתן להתסדר איתו. מה שראיתי בטלויזיה זה שאבות נטשו לגמרי את הילדים וניתקו איתם קשר. איך ילד כזה מרגיש כל חייו בידיעה הזאת?

oportunity

New member
אינם עונים להגדרה

לא ראיתי את התוכנית, אבל הורים שנוטשים את ילדיהם ותהי הסיבה אשר תהיה, אינם עונים לדעתי להגדרה "הורים". השאלה איך הילד מרגיש, רטורית לחלוטין.

קר נבל

New member
המשחק הזה הוא נצחי

כמו שמתפתחים אמצעי מעקב במקביל מתפתחים אמצעי הסתרה. כל צד יכול לנצח רק בקרב אבל לא במלחמה. הנה תשמע פטנט לדוגמה: חברה גרמנית המתמחה בתחום הסלולרי מימשה רעיון של רעשי רקע בשיחה. אתה נמצא עם המאהבת במלון ופתאום אישתך מתקשרת. אתה מפעיל רקע של רחוב סואן ועונה.

יסמין69

New member
בגידות לעולם ישארו בעולם!!!!

אני חושבת על כך לערבים מותר לשאת 4 שנים -לאשה אסור בתקופת התנ"ך היו המון נאיפות ראו מקרה :אברהם -שרה- והשפחה שלה הגר -(ואימו של עישמאל ) יצחק -היה נשוי ל-2 האחיות לא חושבת שאי פעם יהיה אמון במערכת זוגית להיפך זה מחריף עם השנים ! למשל : האם ההורים שלכם בגדו ? האם ההורים שלכם עדין יחד ? סביר להניח שהרוב הגדול עדין ביחד לא ?

קר נבל

New member
מה שבטוח

אחוז המתגרשים בעולם המערבי הולך וגדל וזה לא בגלל שהבגידות הולכות ומתרבות.

e d i 1 0

New member
אדיר!!! אני רוצה רקע כזה!!! איפה משיגים???

נחוץ לי בדחיפות כזה טלפון!!!

number 47

New member
קח בחשבון שאם רעשי הרקע כוללים שיחות רקע

בגרמנית זה מחשיד אפילו יותר

למעלה