האם יש עילה לתביעה?

דוקטור G

New member
האם יש עילה לתביעה?

חתמתי על חוזה מול מעונות,לאחר חתימת החוזה זכיין המעונות בנה חנייה צמודה לחדר בו שכרתי ,דבר שגורם לי להרבה אי נוחות ,רעש ואבק(רק כורכר בלי אספלט) ,דבר שמפריע לריכוז שחשוב מאוד בתור סטודנט ובסיכון בריאותי שמלווה האבק..בחוזה אין שום סעיף שמונע ממנו לעשות זאת,והוא מצידו לא מעוניין לעזור...רק אם זה אומר מעבר לחדר קטן ולא נוח..מה אפשר לעשות מול זה? ואם עצם זה שלא מוגדר בחוזה שום סעיף שמגן עליי זה אומר שאין ביכולתי לתבוע אותו,ואם אני יכול מה העילה בגינה אני יכול לתבוע אותו....בתודה מראש הסטודנט המיואש

בהנחה

שבעת חתימת ההסכם הזכיין ידע שהוא מתכוון לבנות את החניה, היה עליו להודיע לך על כך. אם לא הודיע, והעניין אכן מהותי כמתואר על ידך, אתה יכול להודיע על ביטול ההסכם עקב הפרתו. וכרגיל, כפי שאני תמיד מזהירה - אין מודיעים על ביטול הסכם מבלי להיוועץ קודם לכן בעו"ד שראה את כל ההסכמים והמסמכים הנוגעים בדבר.

nekudatzikuy

New member
מה אם הזכיין חשב לבנות את החנייה

לאחר החתימה על ההסכם עם השואל?

התשובה

גם לשאלה של השואל וגם לשאלה שלך תלוייה במה השואל רוצה להשיג: ביטול ההסכם, פיצויים וכד'.

דוקטור G

New member
אני רוצה שאותו זכיין ישא בהוצאות של

מעבר למקום מגורים אחר בתנאים שחשבתי שאני אקבל ברגע חתימת החוזה,או במקביל שיפצה אותי בסכום כסף שיתאים לפגיעה באיכות החיים...אם קיים דבר כזה

למעלה