האם יש עילה לתביעה?
לפני מספר חודשים הזמנתי רהיטים דרך טלפון, נשלחו לי בווטסאפ תמונות של דגמים וצבעים, בחרתי, ביצעתי הזמנה , נשלחה קבלה והובטח תאריך מסירת רהיטים. הרהיטים הגיעו באיחור של 3 שבועות ולהלן מחדלים. הרהיטים הגיעו בצבע אחר, לטענת המוביל זה הצבע שמופיע בהזמנה, אכן זה הצבע, אבל בווטסאפ המוכרת שלחה לי צבע אחר לגמרי
( כנראה רמאות מכוונת ), שריטות קלות על חלק מהרהיטים, רהיטים מלוכלכים מאוד, כאילו נעשה שימוש בהם ודלת של אחד הארונות התנפצה. מוביל אמר שאין לו קשר לעניין שאדבר עם החנות והם אמורים להחליף דלת ולטפל בכל המחדלים. לצערי, זה היה ממש רגע לפני ערב חג ולא היה ניתן ליצור קשר עם החנות. התשלום עבור הרהיטים והובלה בוצע ביום ההזמנה. אחרי החג התקשרתי לחנות, ענתה לי מוכרת אחרת וטענה שהיא לא יודעת במה מדובר, שהמוכרת שעשתה הזמנה תטפל בנדון , והיא בחופש עד סוף סוכות.
לטענתה הדגם הזה קיים רק בצבע שנשלח אלי, ולא יתכן שנשלחו לי צבעים אחרים לווטסאפ והמוביל אמר לה שהכל היה נקי לא היו שריטות ש"רק" דלת הייתה שבורה, לכן הם יחליפו לי את הדלת, אבל בזה תטפל מוכרת שביצעה הזמנה אחרי סוכות , מכיוון שהריהוט תוצרת חו"ל זה יכול לקחת רק 3 חודשים. נראה הגיוני? האם ניתן לתבוע אותם? כיצד?