האם יש עונה רביעית? אני כמעט בטוח שUPN שידרו 4 עונות...
M Master Yoda New member 12/8/02 #2 הלוואי!../images/Emo153.gif כרגע אין עונה רביעית. הם שידרו (וצילמו) רק שלוש עונות. לדעתי הסוף של העונה השלישית היה די סתמי אז אולי הם יעשו עוד אחת... ברוך הבא לפורום!!!!!!!!!!!!
הלוואי!../images/Emo153.gif כרגע אין עונה רביעית. הם שידרו (וצילמו) רק שלוש עונות. לדעתי הסוף של העונה השלישית היה די סתמי אז אולי הם יעשו עוד אחת... ברוך הבא לפורום!!!!!!!!!!!!
א אלעד אברון New member 12/8/02 #3 לצערנו, לא.... כפי שכבר נאמר... רק שאלה, פספסתי את הפרק האחרון אני חושב. מישהו יכול לתקצר לי אותו?
S Siriusnip New member 12/8/02 #4 אין עונה רביעית בינתיים../images/Emo15.gif אני בטוח ב-100% שבינתיים אין עונה רביעית. אבל אם הם יעשו היא תצא בארץ רק עוד שנה וחצי. אבל אם הם יעשו זה יהיה שולט! .....................................................ב-ר-ו-כ-י-ם ה-ב-א-י-ם ! ! !
אין עונה רביעית בינתיים../images/Emo15.gif אני בטוח ב-100% שבינתיים אין עונה רביעית. אבל אם הם יעשו היא תצא בארץ רק עוד שנה וחצי. אבל אם הם יעשו זה יהיה שולט! .....................................................ב-ר-ו-כ-י-ם ה-ב-א-י-ם ! ! !
Q QAF New member 13/8/02 #8 אין עוד עונה!!!!!!!!!!../images/Emo53.gif../images/Emo93.gif|ג בני זונות איך הם יכולים לבטל את התוכנית תגידי אתם יודעים מתי ישדרו את הפרקים החדשים אם יש בכלל עוד לשדר!!!!!!!!!!!!!!
אין עוד עונה!!!!!!!!!!../images/Emo53.gif../images/Emo93.gif|ג בני זונות איך הם יכולים לבטל את התוכנית תגידי אתם יודעים מתי ישדרו את הפרקים החדשים אם יש בכלל עוד לשדר!!!!!!!!!!!!!!
M Master Yoda New member 13/8/02 #9 ../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif כל העונות (3) שודרו בארץ בAXN ועכשיו יש שידורים חוזרים של כל העונות מההתחלה.
../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif כל העונות (3) שודרו בארץ בAXN ועכשיו יש שידורים חוזרים של כל העונות מההתחלה.
M Master Yoda New member 14/8/02 #10 אבל...../images/Emo153.gif זה שUPN ביטלו את התוכנית זה אף פעם לא קבוע. גם את "ניקיטה" ביטלו. ואז החזירו אותה כדי לצלם את העונה האחרונה (שהיא רק 8 פרקים).
אבל...../images/Emo153.gif זה שUPN ביטלו את התוכנית זה אף פעם לא קבוע. גם את "ניקיטה" ביטלו. ואז החזירו אותה כדי לצלם את העונה האחרונה (שהיא רק 8 פרקים).