האם יש עוד דרכים

BEIZI

New member
האם יש עוד דרכים

שלום האם יש עוד דרכים לשווק דברי אומנות חוץ מירידים? האם ידוע למישו על משווק טוב אבל באמת טוב כי פנו אלי כמה משווקים מלאים רוח ותו לא.. או שאולי באמת כדאי דרך אתר אינטרנטי משו שאני ממש לא מאמין בו משום מה לא ניראה לי שמשהו ירכוש מזוזה אומנותית דרך אינטרנט.. אולי אני טועה. אשמח לקבל מידע על צורות שיווק טובות בתודה מראש יצחק.

מנגה22

New member
היי יצחק

אחת הדרכים היותר פופולריות בזמנינו לפירסום זה האינטרנט. לאינטרנט יש כוח רב והוא כולל בתוכו הכל כולל משווקים , ספקים או כל כוח מכירות אחר . במידה ואתה מעוניין לשווק לדוגמא מזוזות אז אני ממליצה בחום על 2 דרכים עיקיות. א. שיהיה לך אתר או לפחות אלבום שהוא סוג של קטלוג למוצרים שלך הכולל תמונה והסבר קצרצר ויפה (מזוזה שעשויה מחול ובה משובצים בצורת פרחים אבני חן בגוונים של כחול וסגול ) זה בערך על קצה המזלג. ב. קטלוג בקלסר שתוכל לעבור בין חנויות לאנשים ושם יהיו התמונות של המוצרים והסבר. יהיה נחמד עם תרשום גם ליד המוצרים באילו גוונים הם יכולים להגיע ובאיזה גדלים. הכי חשוב שהתמונות יהיו מיקצועיות ולא סתם תמונות על כיסא. בנוסף לכל זה תמיד טוב בגליה שמראה איך המזוזות (שוב..כתבת מזוזות אז אני דבקה למוצר אבל זה כולל כל מוצר אחר גם.) נראות על הדלת . זה נותן לאנשים תחושה שכבר קנו מזוזות והם לא הראשונים שיקנו. דבר אחרון תמיד אתה יכול להשאיר קטלוג אצל מוכרים ולהציע אחוזים על כל מכירה שהם עושים על מוצר שלך. מקווה שעזרתי ואתה מוזמן לשאול עוד שאלות.

BEIZI

New member
תודה רבה. אבל..

אני הסתובבתי עם מזבדה והראתי לחנויות את המוצרים שלי והם התלהבו וגם קנו ושלמו (בלי קונסיגנציה ובלה ובלה..) אבל נשבר לי! זה לא הולך ביחד בכלל אי אפשר לייצר וגם לשווק זה פשוט הורס את החיים והורס את הכיף שיש ביצירה. אני מאמין שלכל אחד צריך להיות את התפקיד שלו יצרן זה יצרן. ומשווק זה משווק. זה דומה לעוגת יום הולדת אם אחד אוכל את הכל הוא מקיא אותה בסוף... יצחק

מנגה22

New member
אבל

השלב הראשוני הוא שיכירו בך לא בתור חד פעמי.. בגלל זה צריך להשאיר קטלוגים בחנויות.. הכיף בליצור הוא גם שאתה משווק ומוכר את המוצר שלך. ברגע שזה יהיה פס יצור אז כבר צריך משווק .

למעלה