האם יש סיכוי למצוא

האם יש סיכוי למצוא

מטפל פרטי באיזור ירושלים בסכום של עד 150 ש"ח לפגישה?.. קופת חולים נותנת זכאות למספר פגישות מצומצם, נראה לי שלא אעמוד בקריטריונים של משרד הבריאות לקבלת טיפול נפשי חינם ואני במצב כלכלי די קשה (אחת הסיבות שאני צריכה טיפול פסיכולוגי...). תודה!

נישנושיט2

ראשית, אולי גם מספר פגישות מצומצם יתן לך איזה כיוון ויהיה לך טוב יותר אחרי, לא מחוייב לטיפול ארוך טווח. אם את רוצה, את יכולה לפרט את הבעיה ואולי נוכל לתת לך כיוונים נוספים. שיהיה בהצלחה

שלום

תודה על תגובתך... בעיקרון, התחלתי כמה פעמים טיפול והפסקתי וכן מרגישה שזה טיפול שעשוי להיות ארוך טווח ושאם ארצה להמשיך- חייב להיות מתאים לכיסי. בעיקרון- בעיות תעסוקתיות, פיטורים, בעיות משפחתיות, משבר כללי בחיים... לא רק על רקע המשברים אלא איך אני מתמודדת עם דברים, כי אני מאוד חרדה בגלל כל דבר לא טוב שקורה וגם כשהדברים יותר טובים אני פסימית באופן כללי ואני רוצה להשתחרר מהראייה הפסימית הזו..

גרא.

New member
נישנושיט2,נסה מזלך בקליניקה הפסיכולוגית שליד

החוג לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית המחיר שם נמוך בהרבה ממחיר השוק.

מישוהית

New member
כשאין כסף חייבים להתפשר

ולהגמיש את הדרישות, יש לי הצעה בשבילך, אבל לא מדובר בטיפול פרטי, אלא במרכז, והמחיר הוא 170 ש"ח לפגישה, אין הגבלה למס` הפגישות, המקום נקרא "מרכז ייעוץ לאישה", המליצו לי על המקום הזה ויתכן שאני אבוא לשם לקבל טיפול בעוד כמה חודשים (אחרי שאני אשתחרר מהאשפוז-יום שאני נמצאת בו כעת)

מישוהית

New member
ד"א - באיזה קופ"ח את?

ולמה את לא חושבת שתוכלי לקבל טיפול בבריאות הנפש? כדאי לך לפחות לנסות, אין לך מה להפסיד... רק הבעיה במקומות האלה היא, שיש שם כמה חודשים של המתנה בתור... השאלה אם מתאים לך עכשיו לחכות כמה חודשים, או שאת צריכה טיפול עכשיו, דחוף

לא כל כך הבנתי

איזה סוג של ייעוץ הם נותנים... 170 ש"ח זה עדיין לא סכום פעוט בשבילי...

למעלה