האם יש סיבה לקנא?

traveler2002

New member
האם יש סיבה לקנא?

שלום.. אני לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב את זה...(אולי פורום סקס, אם לא אקבל תגובות פה אנסה שם) אני לפעמים מחפש בחורות ליצירת צ´אט פנטזיה, (בדרך כלל אל ביקתת בהרים מושלגים, אח בוערת, קצת קרח, קצת כיסוי עינים ממשי לבן) בכל מקרה הבחורות שמסכימות אומרות שמאוד נהנו מזה (אבל אני אף פעם לא מנסה מאמין לאף אחת כי זה יכול לנפח את האגו) לפני כמה זמן יצא לי לצ´וטט את זה עם בחורה מול המצלמה שלה, היא לא עשתה כלום, היא הגיבה לפעולות שלי בכתיבה משלה כרגיל, אבל היה כיף לראות את הבעות הפנים שלה, (במיוחד בדיוק לפני הסוף כשנשכה את השפתיים שלה וגמרה קצת בלי לגעת בעצמה, היא אמרה לי את זה אבל בכל זאת שאלתי אם היא סתם סיפרה כמו שכמה בחורות מזייפות כ-booster לגבר , זה פשוט יותר מדי טוב מכדי שיהיה אמיתי) אבל זה לא הנושא, לאחר כמה זמן פגשתי את חברה שלה (שלא הייתה במצלמה) באותו חשבון, מסתבר שגם היא אוהבת פנטזיות, וניסינו את זה, גם היא אהבה את זה, אבל היא ביקשה ממני לא לספר את זה לחברה שלה מכיוון שהיא תקנא.. הסכמתי כי לא רציתי לגרום לבעיות בינם, אבל קנאות?, זה לא מוגזם? אין ביננו שום יחסי חברות, היא לא הכריזה שום אהבה כלפי, והיא יודעת שזה מה שאני עושה, זה קצת הגזמה לא?

למעלה