האם יש סיבה לדאגה???

האם יש סיבה לדאגה???

היי, האמת היא שזו פעם ראשונה שלי בפורום זה... רציתי להתייעץ, אני ובעלי נשואים 10 שנים, לאחרונה עליתי על זה שבעלי גולש באינטרנט ונכנס לאתרי פנויים פנויות וכל מיני יחסים דיסקרטים וכו'. אני חייבת לציין שביום יום הוא חוזר מיד אחרי העבודה ולפעמים מגיע גם באמצע היום הביתה ולא נראה שהוא ממציא תירוצים או בורח ממחויבויות הבית. הסקס בנינו טוב והוא אבא מקסים. כששאלתי אותו למה הוא נכנס לאתרים האלו (לאתרים של סרטי סקס אין לי בעיה שהוא נכנס) הוא עונה לי שזה סתם סקרנות, ובאמת כשבדקתי את הכרטיסים שלו באתרים האלו- לא הייתה שום התכתבות עם אף בחורה. מה לדעתכם אני צריכה לעשות??? אשמח לעצתכם!

TotalCommnader

New member
על פניו נשמע שהוא משחק ב"נדמה לי". THAT BEING

SAID אנשים שאוהבים לשחק על הגבול בחלק מהמקים גם עוברים אותו. תאמיני לו אבל תהיי קשובה לרמזים נוספים (כמו התכתבויות או שינויים בהרגלים שלו בחזרה מהעבודה ובכלל)

seeyou

New member
לדעתי אין שום דבר "סתם" בטבע"

לכול דבר יש סיבה גם כאשר לא יודעים אותה האם יש סיבה לדאגה?
מבחינת ההגיון
If a problem can be solved, there is no need to worry about it; if a problem can't be solved, there is no use to worry about it לדעתי תגידי לבעלך-עם חיוך מאוזן לאוזן שגם את סקרנית מהנושא בזב וגם את חשבת ליגלוש באתרים דומים
תבקשי ממנו המלצה לאתרים כאלו ואפילו ליזום גלישה משותפת זה יכול לתת לכם "רעיונות" חדשים יוסי יוסי

czar

New member
נורה נדלקה

אבל את על אמצע החום מנוע ולא צריך לעצור בצד, עוד לא. מנגד, תתחילי להכנס גם את, תגלשי ותנסי להנות ותני לו לשאול את אותן השאלות אותן את שואלת את עצמך....שיגיד לעצמו "וואלה, מה נהיה איתה?"

למעלה