את יודעת משהו...../images/Emo13.gif
מבלי משים בכלל נגענו באופן עקיף לכמה דברים שאפילו קשורים לנושא העיראקי וגם לחילופי ההודעות ביני לבין טלמון. אם
באמת יש לך אותך, אז לא חשוב לאן תכנסי, את לא תלכי לאיבוד ולא חשוב כמה "פיפי וקקי" יהיו שם. אני משוכנע כי גם כשאת קוראת הודעה עמוסה במלל את יודעת לברור את גוף הטענה, יש לפעמים טיעונים עם חוטיני ולפעמים טיעונים עם לבוש פולני חורפי מלא
. הקשר שמצאתי לטלמון ואלי הוא- את מדברת על "מה שיש"\"מה שמצוי"- שזו עפ"י הבנתי תמצית טיעוניו של טלמון. אני מדבר על ההיבט המוסרי - מה
ראוי להיות במצב נתון עפ"י הבנתי את המצב. תאמיני או לא..אני בטוח כי טלמון ואני "רואים" איש את הגיונו של האחר. אך לא מסכימים עם ההגיון של הצד השני
. זה לגיטימי. זה מעניין. תתפלאי אבל אני אף פעם לא חושב כי אדם שחושב שונה ממני הוא טועה. וכשאני מנסה להבין אותו אני לא מנסה ל"אתר את הבאג החשיבתי שיש לו" אלא פשוט...להבין אותו. ואני לא צדיק תמים ואומר את דעתי לא אחת וכשאני מוצא בורות
אני אומר שזו בורות ומסביר מדוע היא בורות עפ"י הידע שיש לי. בקיצור...המצוי לא = ראוי. (זה נקרא בפילו' "הכשל הנטורליסטי"). החוכמה היא לא ליפול אל המצוי ולהשתדל להגיע לראוי (ראוי לך כמובן..). זו דעתי.
נ.ב. לך יש בונוס גם אותך וגם את הילדה