האם יש נשים?

tigerr

New member
האם יש נשים?

האם יש גם נשים שמתחרות בvale-tudo באיזה משקלים? האם יש גם נשים ישראליות שמתחרות?

אליקום, שתי אפשרויות:

1. הכותב אינו טרול (כך שהוא מקבל ממך יחס לא הוגן). 2. הכותב הוא הטרול (ואתה מזין אותו).

zappon

New member
זכיתם!!! זאת האפשרות השלישית והפעם

החמישית. הפרס:שייט אבובים מהכינרת לים המלח(ברגע שיפתחו את הסכר) ובסוף בים המלח מלחמת ראסיות ראש בראש עם שור ש-20 שנה מתאמן על ריכוז צ`י. תהנו!!!

bizhar

New member
אחד מגיע עם חבר למפגש חברים

הוא כמובן לא מכיר אף אחד. מתיישב ליד חברו סביב המדורה ומקשיב. החבר'ה מחליטים לספר בדיחות. הראשון אומר 15! וכולם צוחקים. השני אומר 22 - מתגלגלים מצחוק. השלישי אומר 59 - כולם מחזיקים את הבטן. החבר תמה ושאל את חברו מה פשר הדבר? החבר עונה לו שמכיוון שהם נפגשים כבר שנים כולם מכירים את הבדיחות וע"מ לקצר ולפשט הם מיספרו את הבדיחות. החבר שואל אם גם הוא יכול. למה לא? עונה חברו. 89! צועק החבר. אף אחד לא צוחק. מה קורה פה?!! הוא שואל את חברו. צריך לדעת איך לספר בדיחה, עונה לו הלז. צריך לדעת איך להגיד!

שטינקר

New member
telling jokes

i don't know how to tell jokes i only know how to tell on people now there's nothing LEFT for me to do but say that you are RIGHT

zoti

New member
אני אבלע (I'll bite) !

בהנחה שלא מדובר בטרול הקרצייתי. אכן ישנן נשים שמתחרות בוולה-טודו או כמו שהתחום מוכר יותר כאן בארה"ב - MMA. התחום גם חזק יחסית ביפן אבל פחות בשאר העולם ואני לא מכיר אף אחת שעוסקת בזה בישראל שבה גם הייצוג הגברי די קטן. דוגמאות למספר נשים כאלה: Erin Toughhill, Debbie Purcel. האתר שמרכז בצורה די מסודרת את תחום הMMA לנשים הוא אתר FIGHTERGIRLS של דבי פורסל.

zoti

New member
ראיתם את אולגה באקאלופוס ?

מאמא מיה. איזה פחד. http://mauler__1.tripod.com/womeninmixedmartialarts/id5.html

fusion boy

New member
../images/Emo5.gif לא הייתי רוצה להתקל בא בסמטה

חשוכה! גם לא במיטה שלי...

למעלה