האם יש נכון בכתבה הנ"ל?

סיסטאר

New member
בגדול זה נכון אבל יש בעיה פה

האם המשיח חי וקיים?כלומר מת וחי בעת ובעונה אחת. או שזה פטה מורגנה. ואם כך למה מתפללים כל יום לבוא המשיח? למה הסוד הגדול שבנוי על תילי תילים של סודות מקורות וידיעות מכל מקום אפשרי מתי הוא בא? אז מה קורה הוא פה או לא? זה הוא או לא? והכסף למי הוא יגיע זה באמת לא מעניין אותי.
 

סיסטאר

New member
אם כך למה לעשות עוול ליהודי תמים

שבמקרה הוא המשיח. ועוד לעשות עליו קופה. וסתם במקרה הוא זומבי. לא חרם נראה כל כך טוב אז תרדו מהבן אדם.
 

Pura Vida

New member
אולי צריך להיכנס להגדרה

מהו? מיהו המשיח.. אבל למה בחב"ד, שם במשך כל השנים, כל רבי קבע לו יורש, ומנחם מנדל שניאורסון, הוא הרבי מלובביץ', לא קבע לו יורש ואמר שלא צריך יורש, כי הגאולה כבר בפתח..
 

Pura Vida

New member
ועוד דבר..

ההתקשרות עם הרבי נעשית על בסיס יומיומי, אנשים כותבים לרבי ומקבלים את התשובה דרך איגרות הקודש, דבר שנעשה בעבר גם בקהילות אחרות, רבים מעדות המזרח נהגו כך גם לפני הרבה זמן, ועובדה... יש תשובות מפורשות... אז ההגדרה הנכונה להגיד "הסתלק גופנית" מהעולם הזה, ואני מקווה שלא צריך להכנס להסברים של הבדלי גוף ונשמה.
 

סיסטאר

New member
תגיד אתה רציני?

על מה אתה מדבר?אתם קבעתם שהוא המשיח נכון? אז למה כל בני ישראל הטפשים מתפללים יום יום לבואו. הרי הוא ידוע גלוי לכל עין. עכשיו יש כבר 12 עיקרים ולא 13 הכל בזכותכם. ולסיום אתם מטורפים עובדי אלילים של ממש.
 

wr האחד

New member
אוףף.. למה אתה תמיד

חייב להתווכח לעזאזל ? אמרו לך שהוא המשיח ,אז הוא המשיח ! וזהוא
.
 
למעלה