האם יש מסעדה כזו?

האם יש מסעדה כזו?

שלום לכם אנשים חביבים. הטילו עלי למצוא מסעדה לחגיגת יום הולדת 50 של אמי, ורשימת הדרישות שנתנו לי בלתי אפשרית: שתהיה ביפו או בתל אביב - רצוי עם נוף לים שתהיה כשרה שתהיה ברמה טובה - אבל לא "פלצנית" יש חיה כזו?

elena k

New member
המלצה

שמעתי על מסעדה בשם "קימבה" אומרים שהיא מעולה

Lear22

New member
אמנם הכוונה טובה

אבל כל קשר לבין מה שצויין לבין קימבה הוא מקרי בהחלט קודם כל היא לא כשרה, ממש אין לה נוף לים, אלא אם כן מחשיבים את הביוב של הקריה לנוף ועכשיו, כמה שאלות כמה אתם רוצים להוציא פר בנאדם האם אפשרי חלבית במקום כשרה? תעודת כשרות או רק אי מכירת חזיר וחבריו? אנשים, כשאתם מבקשים מאיתנו להמליץ לכם על מקום, תנו כמה שיותר פרטים! כמה שיותר, ככה ידעו יותר לאן להמליץ לכם לאן ללכת. תודה!

עוד פרטים - בשמחה

חשבנו על סביב 100 ש"ח לאדם. אפר חלבי/צמחוני במקום כשר. אם לא יהיו שם חזירים וחיות ים למיניהן, אני מניחה שזה יספק (משהו כמו מסעדה שהאוכל בה כשר אבל היא פתוחה בשבת, למשל).

"שירת הים" ביפו - מישהו מכיר?

מתוך החיטוט בקרבי האינטרנט - זה נראה לנו מתאים. אבל האם זה גם טוב? כ"כ קשה לנסות לאתר מקום במרכז, כשאנחנו בפריפריה הרחוקה.

נעמה123

New member
לא הייתי אישית

אבל היתה פה הודעה לא מזמן נדמה לי של ליטי שכתבה -מסעדה יונית עם מרכיבים אותנטיים ממה שזכור לי לא נרשמה התלהבות רבה מהמסעדה ואני זוכרת שהיא צינה שזה לא שווה נסיעה מיוחדת...או משהו כזה

למעלה