האם יש מכס!!!דחוף...

starter10

New member
האם יש מכס!!!דחוף...

שלום לכולם אני טס ב-19 לחודש לאמריקה ובירצוני לקנות טיסן חדש וציוד האם יש מכס בכניסה לארץ? וגם עם כן האם זה יעל הלי יות או פחות עם המכס מה אתם מציעים?

maayan i

New member
לא בטוח

אני הבאתי לפני שנים שלט ומנוע. לפני 3 חודשים הבאתי מנוע וקיט בקופסא די גדולה. לא הייתה בעיה מעולם. אבל אני לא בטוח אם זה בגלל ששיחק המזל- או בגלל שלא איכפת להם. סה"כ יש מכס אם אני לא טועה על מוצרים מסויימים החל מממחיר קבוע. בהצלחה.

maayan i

New member
לא בטוח שיש וגם לא שאין

אני הבאתי לפני שנים שלט ומנוע. לפני 3 חודשים הבאתי מנוע וקיט בקופסא די גדולה. לא הייתה בעיה מעולם. אבל אני לא בטוח אם זה בגלל ששיחק המזל- או בגלל שלא איכפת להם. סה"כ יש מכס אם אני לא טועה על מוצרים מסויימים החל מממחיר קבוע. בהצלחה.

MemphisRaines

New member
אין מכס על ציוד טיסנאות

יש מע"מ וגם זה רק אם נתפסת כשאתה מביא ציוד מחו"ל איתך למעט במקרים קיצוניים זה יעבור חלק שרון

Noam Katzir

New member
אני הבאתי לפני פחות מחודש...

חבילה ענקית עם טיסן ואביזרים, יש שם חבורה של משועממים שתופסים רק את מי שבא להם, ואותי הם לא תפסו... וגם לא נראה לי שיש מכס.

alonj

New member
נתונים מפורטים לגבי המכס

אז ככה : באופן כללי, טיסנים מוגדרים בחוק המכס תחת סעיף "צעצועים". אחוז המכס מחושב לפי מדינת הייצור של הטיסן. אם הוא מיוצר בארה"ב או אירופה, אין מכס. אם הוא מיוצר במזרח (למשל טייואן) יש 12% מכס. לגבי רדיו זה סיפור בעייתי , היות וצריך אישור מיוחד של משרד התקשורת שמותר להשתמש במכשיר הזה בארץ (תשאל את היבואנים ותבין כמה זה פרוצדורה מעצבנת). אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.

למעלה