האם יש לנו

eig

New member
מי זה לנו?

בלי תקווה לא היינו מגיעים למה שהגענו כקהילה בינ"ל. אז כנראה יש לנו תקווה מסויימת. מצד שני, במדינת ישראל, ציפור קטנה לחשה לי, שיש להם שיר כזה שאומר שתקווה הייתה להם עד שנת 2000. מה שאומר ששם כבר 6 שנים אין תקווה יותר.

ro99

New member
והנה עוד ממקור קצת יותר אמין

ויותר מעמיק מ-YNET הצהבהב...

ro99

New member
Could it be?

that Bertie reads our forum?
It could make a great slogan at the top of the page: If it's good enough for the Taoiseach then it's good enough for you!

michal molcho

New member
תראי,

הרמתי טלפון לברטי, אמרתי לו, שמע ברטי, רו אמרה שאי אפשר ככה לקפח זכויות של גייז, במיוחד לא אם הן/ם חברות/ים בפורום, אז הוא אמר שהוא מיד מטפל בזה....
רק ש"מיד" באירלנד אומר שבנובמבר תתמנה ועדה בודקת ואז נראה... אבל זה יופי של הצהרת כוונות.

een ogenblik

New member
זה אומר שבכל זאת תחפשי שיתוף פעולה

אקדמאי עם אוניברסיטה הולנדית/בלגית/ספרדית?

michal molcho

New member
שיתוף פעולה זה תמיד טוב

אבל אני לא בטוחה שזה יהיה מועיל לעניין הזוגיות: כרגע אירלנד לא מכירה בזוגיות ולא חשוב היכן היא כן הוכרה. ברגע שיאשרו civil partenrship לא יהיה צורך לעשות הסכם במדינה אחרת. למה? יש לכם משהו בלובן?

een ogenblik

New member
לא שאני יודעת שיש

אבל האיש שאל אם אני רוצה שהוא יברר. הוא במחלקה לספורט וחוקר בכלל קינסיולוגיה, אז אני לא בטוחה שזה רלוונטי במיוחד עבורך, בכל מקרה. מצד שני, יש גם קשרים עם מחלקות לפסיכולוגיה, ויש מי שמתעסק עם ספורט נכים, אז אולי זה יכול להיות קשור בכל זאת.

michal molcho

New member
האישי זה הפוליטי...

מקצועית, אכן. למעשה ההתמחות שלי בפציעות אחראית במידה מסויימת להתבססות שלי כאן (בזה עסק הדוקטורט שלי). החזון המקצועי הנוכחי שלי בהחלט קשור לתחום הזה. ולצערי גם בחיים הפרטיים פציעות תופסות חלק (אם כי, טפו טפו טפו,
, בזמן האחרון דווקא הכל בסדר). אבל זה עונשו של מי שאובססיבי בענייני ספורט.

een ogenblik

New member
אז

פציעות ספורט זה עניין גדול כאן. במחלקה לספורט, כמובן, אבל בבלגיה בכלל. ופציעות של אובססיביים לספורט זה משהו מוכר. לא כי אני אובססיבית (נהפוך הוא!), או כי האיש אובססיבי (סתם מתאמן), אלא משיחות עם אחי. הוא אובססיבי מספיק כדי למצוא, ולשלוח, לי רשומה על התאמנות לקראת טריאתלון באירלנד. מוכר לך?

michal molcho

New member
רשימה על אימונים באירלנד??../images/Emo12.gif

תשלחי לי לינק?
חחח (כאן עוד מותר...). מדהים אותי עד כמה העניין הזה כאן בחיתוליו.

Nirvana0

New member
אם יש אורך

נשימה, אז כן יש תקווה עפ"י הצהרת הכוונות שברטי מפזר. השאלה מתי? בכל מקרה מאחלת, שזה יהיה הכי קרוב שיש.

למעלה