האם יש לנו נציג באנגליה ?

alophind

New member
האם יש לנו נציג באנגליה ?

צריך עזרה ממישהו שממוקם שם עכשיו.

*Trinity*

New member
משום מה, יש לי תחושה

שאם תרים טלפון לחברת נסיעות ותבקש דיל נחמד לאמצע שבוע לקיימברידג'שר וחזרה, זה עדיין יהיה יותר זול מלקנות בארץ!

alophind

New member
ומה אומרים לאיש הנחמד במכס ?!

שזה צמיד גדול

r929

New member
מה התלהבות ?

זה לא זול, וזה עוד לא הגיע למחיר..

טעות גברת ../images/Emo110.gif

הקיט המוצע למכירה הנו במכירה פומבית . ויש עוד יום שלם לסיום המכירה בשעות האחרונות לפני הסגירה המחירים קופצים אבל מאד מה זה אומר שזה יגיע בקלילות ל800 דולר . הדיל הכי טוב יעלה עוד 400 דולר כולל שהיה של יום יומיים . וזה דיל של טיסה בחברת "אתיופיה אייר ליין " כשאלופיד קשור לגחון המטוס . בארץ ניתן להשיג קיטים מוכנים ( משומשים )בקצת מעל 5000 ש"ח .

45degrees

New member
מה עם עדכון פרוייט קולרגול מאך 2?

לא מגיע לנו עם כמה תמונות ו"חומר טוב" ?

כרגע דממת אלחוט

המנוע כבר סגור . עניין של מספר שבועות לא יותר . הבעייה היא ....אני :--) אני פשוט כל שנייה משנה עוד משהו קטן ( קטן אלק כמו להחליט שכל הפלסטיקה תהיה מקרבון )או שלא בא לי על מזלג רגיל אלא של CRF בכל מקרה בשבוע הבא תמונות ראשונות של ההרכבה הראשונה

r929

New member
500-600$ מחוף המזרחי

"There are a lot of rims available... Excel, Morad, Sun,Behr,WRP... We have all of them... The cost is runs between $500-600 for rims and spokes. We may have some used rims available in the next couple of weeks... Excels, Behr and Morads..." חברה מומלצת, נותנים שרות טוב במחירים הכי טובים שאני ראיתי.

r929

New member
דוגמא: על מפלצת הסופרמוטו

אחד מהלקוחות המרוצים מציג את הגלגלים שהוא קיבל מהם.

fungas

New member
טוב, מפלצת הוא בהחלט לא

אבל אחרי כמה הקפות בירקונים על XR400 מוסב לסופר, של הדוקטור, הגעתי לכמה מסקנות: 1) הוא יפה. מאוד. גם עם כנף קדמית ארוכה כמו חדק של פיל. 2) המנוע שלו חלש. נקודה. חסר לו אוויר. 3) הברקס קצת ספוגי מדי (אבל זה לא קשור לדגם). 4) הוא רך על המתלים, אבל אפשר בהחלט לחיות עם זה. שיכוך החזרה קשה יותר היה פותר את רוב הבעיה (שהיא לא כזאת בעיה). 5)החיבור אליו מיידי. 6)בשטח הוא חתול קטן וממושמע, וזה מגניב. 7)זה אחד האופנועים הכי חמודים שיצא לי לשים ת'תוסיק עליהם. וזה אומר הכל. 8)לוקח אותו כאח קטן לKTM, לאימונים בשטח, בלי לחשוב פעמיים. FUNGAS. פינה חמה בלב ל-XR400 של DRXR.

ride red

New member
יש נציג

אבל... אם הם היו מרובעים ונכנסים במעטפה היה על מה לדבר SORRY

למעלה