האם יש לי סיבה לדאוג?

crema61

New member
האם יש לי סיבה לדאוג?

לפני שבועיים ביום שבת הייתי באילת והחלקתי בתוך האמבטיה מתוך הזרם המים שיצא. ניסיתי להפעיל את הדוש ובלי לשים לה החלקתי וכמעט עפתי מחוץ לאמבטיה. קיבלתי מכה ממש חזקה על האמבט קרוב לחזה בצד שמאל למטה טיפה מתחת לחזה .
עד לפני יומיים כשהייתי נשכבת על הגב לישון ממש כאב לי ועד היום קשה לי לישון ב100 אחוז . כשאני משתעלת, צוחקת וסתם עושה תנועה כלשהי זה מלווה בכאב
הייתי אל רופא שבדק אותי אמר לי שפגעתי לעצמי בשריר ורשם לי בדף שאינו חושב שזה שבר. המליץ לי לקחת כדורים 3 פעמים ביום שלא רציתי כי הייתי בטוחה שזה יעבור לי מהר ושזה שטויות..
אמר לי זמן החלמה בין שבועיים לחודש ..
האם יש לי סיבה לדאגה?

T o m c o

Member
מנהל
יש סיבה אחת לדאגה בכל הסיפור שלך.
התופעה ההולכת וגוברת של התייעצות בנושאים רפואיים עם אנשים אקראיים באינטרנט שאין להם שום סמכות, ידע או יכולת אמיתית לתת מענה על דברים כאלה.
&nbsp
יעוץ רפואי - בכל רמה שהיא - יש לקבל אך ורק מרופא מוסמך!

trilliane

Well-known member
מנהל

trilliane

Well-known member
מנהל
אנחנו לא יכולים לדעת. פורום זה אינו במה לייעוץ רפואי

יש בתפוז פורומים רפואיים, מוזמנת להיעזר בהם (לשימושך, בראש הפורום תמצאי קישור לאינדקס הפורומים).

arye9

New member
לפני שלשה שבועות גם אני נפלתי על הצלעות

הכאבים שעכשיו הם קלים מאד עדין מורגשים.
שתהיה לך רפואה שלמה

יעוץ רפואי

הבחורה ע"פ הסיפור קיבלה יעוץ רפואי. להבנתי שאלתה נוגעת ליחס בין ציפיותיה וההסבר הרפואי אותו היא קיבלה ולכן בוודאי שיש מקום לשאלה כזו בפורום גם אם רצוי לקחת את התשובות בפורום בספקנות הראויה.
לשאלה עצמה, גם אם נוצר שבר או סדק בצלע כתוצאה מהמכה הרופא היה ממליץ על מנוחה מלווה בכדורים נגד כאבים. כך שבמקרה שהרופא לא אבחן חשש לשבר באמת שאין לך מקום לדאגה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מצטערת, אבל לא. אין מקום לשאלה כזאת בפורום הזה

וזו לא החלטה שלך או שלה. הדברים מופיעים בצורה ברורה ומפורשת בכללי הפורום מימים ימימה. אם היא לא שלמה עם המידע/הטיפול שקיבלה מהרופא, הכתובת היא חוות דעת שנייה, התייעצות עם רופא אחר. הפורום הזה אינו פורום רפואי / מקצועי ואנחנו לא עוסקים כאן בייעוץ רפואי משום סוג, גם לא בהפגת חששות על בעיה רפואית / פרשנות לייעוץ שניתן. יש פורומים ייעודיים לנושאי בריאות, זה אינו אחד מהם. אני מבקשת לא להמשיך את הדיון,

למעלה