האם יש לי זכות להקלה...

fire storm

New member
האם יש לי זכות להקלה...

של לעשות כל מבחן לא על הבוקר כדי שהריטלין ייכנס למחזור הדם?

zivadina

New member
למה לך?

קודם כל, אף פעם לא קראתי/ שמעתי על זה. שנית, אם את לוקחת ריטלין "רגיל" (10 מ"ג), ההשפעה מתחילה מייד כעבור חצי שעה. אם את לוקחת קונסרטה או SR, ההשפעה מתחילה אחרי כשלושת רבעי שעה. צריך לקחת את הריטלין מספיק מוקדם כדי להיות בטוחים שהוא כבר "עובד" בשעת התחלת הבחינה. זה חשבון פשוט מאוד שכל הילדים שלי למדו לעשות.

fire storm

New member
הסבר.

אני בן 15, אני שוקל איזה 75 קילוגרם והגובה שלי זה מטר 86. אני לוקח 40 מג SR. לוקח לו 3\4 שעה כדי להתחיל להשפיע אבל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=201&a=13421&c=1435&sc=0&ssc=0 תקראי את סעיף 3, לוקח לו שעה להגיע למסקימום השפעה, חוץ מזה שיש לי ADD יש לי גם בעיית איחור לבצפר ואירגון זמן שזה גם קשור ל ADD. קיצר, אני צריך תשובה, יש אפשרות שאני מקבל הקלה מסוג זה או לא?

zivadina

New member
עוד הסבר

שמת לב מי כתב את זה? אני. ובכן, בתחקיר המדעי שעשיתי עם שתי דוקטוריות, התברר שמשך ההשפעה לא חייב להיות קשור לגובה הרמה של הריטלין בדם, ולכן הכדור צריך להתחיל להשפיע כעבור חצי שעה עד שעה, ואז להשפיע היטב. משום מה נראה לי שאתה עושה לעצמך הרבה הנחות, ומבקש שכולם יתחשבו בך. תפסיק לבקש רחמים בגלל ה-ADD. צריך להגיע בזמן לבית הספר. נקודה! גם לא ידוע לי על הקלה כזאת. מציעה לך: 1. להפסיק לוותר לעצמך בנושא הזמנים (יש לי מספר ילדים ADHD שלמדו לעמוד בזמנים בלי שאשגיח עליהם). 2. לחזור לרופא המטפל להתאמת המינון, שנראה לי נמוך מדי.

למעלה