האם יש לזה סיבה?

love collin

New member
האם יש לזה סיבה?

יש לי שאלה בקשר למקרים מוזרים שקורים לאמא שלי לאחרונה. בתקופה האחרונה [בחודשיים האחרונים] לכל מקום שהיא יוצאת אליו היא פוגשת [או רואה] חבר/חברה/ידיד או מכר מהעבר הרחוק שלה. היא כבר פגשה בחודשיים אלה כ-10 אנשים שלא ראתה אותם 20-30 שנה... האם יש לזה סיבה? או שזה סתם צירוף מקרים?

MargalitE

New member
יש סיבה!

אין מקריות! לכל דבר קיימת סיבה... בקבלה אומרים שאם אדם חופן בכף ידו חול ים, ואז מניח לחול לגלוש ולהתפזר עם הרוח - כל גרגיר חול יצנח אל מקומו הקבוע מראש, שאם לא כן, המשמעות היא כאוס!! אמך פוגשת מכרים בתקופה האחרונה משום שהיא כנראה מזמנת זאת בצורה לא מודעת. מן הסתם מעסיקים אותה לאחרונה תכנים רגשיים רבים הקשורים לעברה הרחוק. יתכן שהיא נמצאת בשלב של עשיית-חשבון בינה לבין עצמה, נוסטלגיה או געגועים למה שהיה, ועוברת תהליך של סגירת מעגלים, התבגרות והתפכחות - שהם לכשעצמם תהליכים ברוכים.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.giflove collin../images/Emo42.gif

כאשר אנו 'עולים' על נתיב רוחני, לעתים יש נטייה 'לסגור מעגלים' או לסיים דברים 'פתוחים' שנותרו בעבר. מה שקורה, זה שאנחנו 'מזמנים' בתת מודע את אותם אנשים הקשורים בחלק ההוא של חיינו, על מנת להזכר, להחוות שנית, לרפא, לפייס, להפיס או להחלים. כאשר התחלתי לקבל 'שיעורים' מהמורה שלי, סוואמי שרי יוקטשוואר, הוא 'הודיע' לי שאני עומדת לחלום בזמן הקרוב חלומות שיזכירו לי את הילדות. ו-א-כ-ן כך היה. (על 'המורה שלי הנודד' קרא במאמרי הפורום) למה הדבר דומה? יש הטוענים, שלפני שאדם 'מחזיר את נשמתו לבורא' הוא רואה את כל מסכת חייו הנפרשת לפני עיניו. וכך גם, כאשר אדם 'עולה על דרך רוחנית' זוהי טרנספורמציה. כל חייו עשויים להשתנות. על כן, גם אם לפעמים אין הוא מודע לכך,ישנה תקופה שבה פוגשים אנשים מן העבר וכולם גם יחד מתחברים למסכת אחת. לפאזל אחד, שאותו אמרוים להשלים, לפתור או להחלים. על כן, כאשר אתם פתאום נתקלים בכמות גדולה של אנשים מעברכם, דעו שהסתיים פרק בחייכם ועומד דלהתחיל פרק חדש L&L TALYA

Rinor

New member
סגירת מעגלים

מסכים עם כל מילה, יפה אמרתם ונכון אמרתם זהו מצב של סגירת מעגלים, יש פה השלמה של מצב שהיה עדיין פתוח, וברגע שישנה ההשלמה הזו וסגירה של חלק זה בחיים, דרך חדשה וכיוונים חדשים נפרשים להם בדרך שנקראת לה חיים לכן, כל אותם סגירות אלו, באים בכדי לאפשר לדברים חדשים לקרות וכדי שכל המודעות שלנו תתאפשר לזרום ולהיות באותו הרגע והמצב עם הדברים החדשים שנפתחים לנו בחיינו אהבה ואור לכולם! ניר

הסיבה שכל אחת מאיתננו חוזרת על אותו

דבר מותנית כנראה בנטיה להתעלם מהדברים הפתוחים - לא ממש עבודה אם אותם אנשים אלא דברים הקשורים לאותה תקופה. אלול של שנה זו מאד מהותי בסיומות והתחלות, אפילו תהליכים שלכאורה אינם נעימים מראים על משהו שהיה צריך לשחרר או להשתחרר עבור התחלה טובה יותר. את שואלת ולא אמא שלך ולכן השאלה העמוקה יותר היא 'מדוע את שואלת ולא אמא שלך?' שבת שלום אסתיה

love collin

New member
תשובה-

זה כי אימי עוד לא עשתה פגישה ראשונה עם המחשב...
והיא לא יודעת להפעיל אותו ולהשתמש בו, לכן אני לקחתי על עצמי לשאול את השאלה הזאת שהטרידה גם אותי וגם את אימי...

למעלה