מצטרף ל Serf SaN - זה באמת נשמע מוכר..
לפני למעלה מעשור הבנתי שאני ביסקסואל, שאני נמשך לשני המינים, מאז הקשרים היחידים שהיו לי היו קשרים עם נשים, האורך של הקשר היה משתנה, הארוך ביותר החזיק כשנה ורבע.
עד לפני שלושה חודשים, לא היה לי שום ניסיון מיני עם גבר, זה דבר שדי נמנעתי ממנו, בעיקר בגלל עניין החשיפה.
לפני חמישה חודשים הייתי בארה"ב בטיול, חודש וחצי, החלטתי לנסות במהלך שהותי שם לבדוק את העניין עם גברים, לכן פניתי לאחת האפליקציות הרלוונטיות ובעיקר נמנעתי מלעשות צעד רלוונטי כדי באמת לבחון את השטח, להודעות שהגיעו אליי לא עניתי והתעלמתי בגסות.
כשחזרתי בפברואר לארץ, החלטתי לאחר אסרטיביות של אחד הפונים אליי להגיב לו (אגב, אחד הדברים הראשונים שאמרתי לכל אחד ממי שכן עניתי לו היה זה שאני ביסקסואל, בארון וחסר ניסיון עם גברים באופן מוחלט), דבר שהתגלגל לקשר מאוד קצר (שבועיים) שהסתכם בנשיקה שלי עם גבר אחר, דבר שעד אותו הרגע לא קרה מעולם..
מאז, המשכתי ב"לא לענות" למי שפונה אליי, איכשהו יצא שאחד מתוך השניים שכן היו מספיק אסרטיביים כדי לגרום לי לענות להם, הוא ביסקסואל, שהפך בשבילי יותר לחבר (רגיל, לא בקטע מיני) מאשר למישהו שאני רוצה לצאת איתו, הוא ענה לי על הצורך שהיה לי בחבר שמכיר את הסיטואציה שלי, שאני יכול לדבר איתו על זה.
הבחור השני שפנה אליי, הוא בחור הומו, שב"פרופיל המשתמש" שלו מופיעה הדרישה שמי שיהיה איתו יהיה מחוץ לארון, מה שלי גרם מייד להגיב בתקיפות ואסרטיביות שאני לא מעוניין בכזה דבר וזה לא יקרה.. למרות זאת, הצליח הבחור לשכנע אותי, דברים התגלגלו די מהר לפגישה בנינו, שהתגלגלה לקשר זוגי. דבר שעד אותו הרגע מעולם לא היה לי עם גבר אחר.
זו, בקצרה מאוד, החוויה שלי בחודשים האחרונים..
מספר מחשבות שעלו לי על ה"בקשר אלי" שלך..
ראשית, אני לא מבין מדוע הדרישה היא לביסקסואל וההתנגדות להומו? כשאתה מתאהב בבנאדם אתה מתאהב באופי שלו, לדעתי זה לא חשוב אם הוא ביסקסואל או הומו, כל עוד הוא מוכן להכיר בך כביסקסואל ולהבין מה זה אומר, להבין את הבילבול הכרוך בזה, את הבלאגן שעובר בראש בכל רגע נתון, את החשש מהחשיפה (בין אם הוא בארון ובין אם לא), למי אכפת אם הוא הומו או ביסקסואל?!
מעבר לזה - החשש להחשף, גם אני חווה אותו, גם אני בארון, גם אני לא רוצה לצאת ממנו, טוב לי בו, נוח לי בו. אבל כדי להגיע לאיזשהו ניסיון לקשר עם גבר, אתה תהיה חייב להחשף ברמה מינימלית לפחות, לדוגמה - אם תתקין אפליקציה תוכל להתחיל להחשף לצד השני שיתכתב איתך בהדרגה, אל תפרסם תמונה, כשיבקשו תגיד: "אני בארון, מעדיף עדיין לא לשלוח תמונה, יתאים, אולי בהמשך..". יפנו אליך, קרא בפרופיל המשתמש שלהם, נסה לדבר איתם להסביר להם את מצבך, את תחושותיך, מי שלא יתאים לו יתעלם ויחסום מהר מאוד, מי שיחליט שיש סיכוי - ימשיך וינסה להבין יותר. תיחשף לאט לאט, בסופו של דבר - בקשר עם אדם אחר, חייבת להיות חשיפה מלאה.
מצד שני - צריך לחשוב טוב טוב לפני זה אם אתה מוכן לזה ולכל מה שזה כרוך בו ולפי זה לפעול לאט לאט, אל תכניס את עצמך למקומות שקשה לך בהם, שאתה יכול להפגע בהם ושאתה לא שלם עם המעשים שלך, זה יכול להיות קשה וכואב, תכין את עצמך לזה שזה לא יהיה פשוט...