האם יש כאן הורים

מצב
הנושא נעול.

יוהנה 1

New member
האם יש כאן הורים

האם יש כאן הורים
למחוננים שלומדים השנה בכיתה ח' בבית ספר הלל ברמת גן? אנא כתבו לי! חשוב לי לבדוק מספר דברים בעילום שם ואפילו במסרים! תודה וערב נפלא הדבר ממש דחוף וחשוב

עדיף שתשאלי כבר את השאלות

האם יש כאן הורים
למחוננים שלומדים השנה בכיתה ח' בבית ספר הלל ברמת גן? אנא כתבו לי! חשוב לי לבדוק מספר דברים בעילום שם ואפילו במסרים! תודה וערב נפלא הדבר ממש דחוף וחשוב
ואז אנשים יוכלו לענות בהתאם (במסרים אם ירצו).

יוהנה 1

New member
בתי לומדת בכיתה ו מחוננים

ואז אנשים יוכלו לענות בהתאם (במסרים אם ירצו).
נודע לנו שבשנה הבאה עומדת לקבל את הכיתה מורה שמאוד לא היינו רוצים שהיא תחנך את הילדים. אנחנו רוצים לייזום פגישה עם הנהלת בית הספר. אנחנו רוצים להגיע מוכנים לפגישה ולכן כל מי שיודעת משהו לגבי המורה המסויימת - היא מסיימת השנה ללמד בכיתה ח'. אני לא רוצה לציין את שמה מפאת צנעת הפרט. היא הייתה סגנית, כבר לא, היא היתה רכזת מחוננים , גם זה כבר נלקח ממנה. אשמח לשמוע מהורים שילדיהם סיימו ללמוד בבית ספר הלל בפרט אצל אותה מורה מה דעתכם עליה . לטוב ולרע כמובן. תודה וערב נפלא

מפלצת!!!

נודע לנו שבשנה הבאה עומדת לקבל את הכיתה מורה שמאוד לא היינו רוצים שהיא תחנך את הילדים. אנחנו רוצים לייזום פגישה עם הנהלת בית הספר. אנחנו רוצים להגיע מוכנים לפגישה ולכן כל מי שיודעת משהו לגבי המורה המסויימת - היא מסיימת השנה ללמד בכיתה ח'. אני לא רוצה לציין את שמה מפאת צנעת הפרט. היא הייתה סגנית, כבר לא, היא היתה רכזת מחוננים , גם זה כבר נלקח ממנה. אשמח לשמוע מהורים שילדיהם סיימו ללמוד בבית ספר הלל בפרט אצל אותה מורה מה דעתכם עליה . לטוב ולרע כמובן. תודה וערב נפלא
מפלצת!!!

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifT_T

T_T
זה כל כך מוזר לי S: כל הכיתה שלי [עכשיו י"א] זוכרת אותה לטובה. היא אפילו ביקרה בבית ספר שלנו לפני כמה זמן, כמה חיבוקים היו שם 3>

חמצמצה

New member
היי אני תלמידה לשעבר של בי"ס הלל

היי אני תלמידה לשעבר של בי"ס הלל
את מוזמנת לדבר איתי באופן פרטי, אבל אני חושבת שאני יודעת על איזו מורה מדובר. המורה הזו הייתה המחנכת שלי בכיתות ז-ח. היא מורה נהדרת, והתארים לא נלקחו ממנה- היא פשוט מתכננת לפרוש כבר תקופה ארוכה. קשה לה לעבוד כבר כלכך הרבה שנים. גם את הכיתה שלי קצת הרתיעה שהיא עומדת לחנך אותנו, כי אז היא באמת הייתה סגנית מנהל, ופחדנו, אבל כשהיא מחנכת, את פתאום מגלה איזה בן אדם נפלא היא. היא מדהימה, באמת. ימי הולדת איתה, היו פשוט דבר כלכך חמוד, היא הייתה מביאה לילד יומולדת עוגה אישית עם נר, היא הייתה אמהית ומחבקת. והמחנכת הכי טובה שהייתה לי אי פעם. עד היום אני רואה אותה ומחבקת אותה, ומבקרת בבי"ס לראות אותה. אין עוד הרבה אנשים כמוהה, ואני לא אומרת את זה סתם. הכיתה שלי, אמנם כיתת מחוננים, אבל לא רגילה, בין הראשונות שהיו גדולות כלכך, התחלנו כ28 תלמידים. (המקסימום נהוג 24). ועם הגודל, כך הצרות שהכיתה הזאת עושה.
הייתה לנו כיתה ממש ממש קשה לחינוך, אבל היא השתלטה עליה, והיא למדה לאהוב אותנו, ואני חושבת שגם אהבו אותה בחזרה. אני עכשיו בכיתה י"א.. (ואני זוכרת כל מה שהיא לימדה אותי בכיתה ז-ח!) ואני באמת ממליצה לך להשאיר אותה. זה לא שבדיעבד אני רואה הכל באור חיובי, זה מלכתחילה היה ככה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה