עדיף שתשאלי כבר את השאלותהאם יש כאן הורים
למחוננים שלומדים השנה בכיתה ח' בבית ספר הלל ברמת גן? אנא כתבו לי! חשוב לי לבדוק מספר דברים בעילום שם ואפילו במסרים! תודה וערב נפלא הדבר ממש דחוף וחשוב
בתי לומדת בכיתה ו מחונניםעדיף שתשאלי כבר את השאלות
ואז אנשים יוכלו לענות בהתאם (במסרים אם ירצו).
מפלצת!!!בתי לומדת בכיתה ו מחוננים
נודע לנו שבשנה הבאה עומדת לקבל את הכיתה מורה שמאוד לא היינו רוצים שהיא תחנך את הילדים. אנחנו רוצים לייזום פגישה עם הנהלת בית הספר. אנחנו רוצים להגיע מוכנים לפגישה ולכן כל מי שיודעת משהו לגבי המורה המסויימת - היא מסיימת השנה ללמד בכיתה ח'. אני לא רוצה לציין את שמה מפאת צנעת הפרט. היא הייתה סגנית, כבר לא, היא היתה רכזת מחוננים , גם זה כבר נלקח ממנה. אשמח לשמוע מהורים שילדיהם סיימו ללמוד בבית ספר הלל בפרט אצל אותה מורה מה דעתכם עליה . לטוב ולרע כמובן. תודה וערב נפלא
אז אולי אפשר לקבל פרטים נוספים בבקשזה היה קצר![]()
בתי לומדת בכיתה ו מחוננים
נודע לנו שבשנה הבאה עומדת לקבל את הכיתה מורה שמאוד לא היינו רוצים שהיא תחנך את הילדים. אנחנו רוצים לייזום פגישה עם הנהלת בית הספר. אנחנו רוצים להגיע מוכנים לפגישה ולכן כל מי שיודעת משהו לגבי המורה המסויימת - היא מסיימת השנה ללמד בכיתה ח'. אני לא רוצה לציין את שמה מפאת צנעת הפרט. היא הייתה סגנית, כבר לא, היא היתה רכזת מחוננים , גם זה כבר נלקח ממנה. אשמח לשמוע מהורים שילדיהם סיימו ללמוד בבית ספר הלל בפרט אצל אותה מורה מה דעתכם עליה . לטוב ולרע כמובן. תודה וערב נפלא
היי אני תלמידה לשעבר של בי"ס הללבתי לומדת בכיתה ו מחוננים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.