האם יש כאן אספנים?

lucutas

New member
האם יש כאן אספנים?

שלום לכולכם, שמי אלכס ואני לומד ארכיטקטורה שנה ראשונה במסגרת שעורי העיצוב עלינו לעצב מתקן לאספן כלשהוא, בתור "טרקי" ברצוני לעצב מתקן לתצוגת פריטים של STAR TREK במידה וקיים/קיימת כאן אספן כלשהוא (בעיקר של דגמי חלליות) הייתי שמח לשוחח איתו לכמה דקות (גם זה חלק מהתרגיל שניתן לנו) ניתן להשיגני בטלפון מס´ 309955-054 Live Long and Prosper

Alex20

New member
הסבר את עצמך...

אתה רוצה מתקן יעודי לדגמים של חלליות ? או שאתה רוצה מתקן בסגנון "סטאר טראקי" לשימושים שונים... אני אישית מעוניין במתקן לדגמים בכלליות לאו דווקא של חלליות

Lu Tze

New member
הי, גם לי קוראים אלכס

3 כאלה בפורום אחד, מעניין מה הסיכויים לזה

hirshfe

New member
רגע

ומה אלכסנדר בנו של וורף ואלכסנדר סיידיג´ שמשחק את דר. באשיר בDS9 והרי אלכסנדר=אלכס

Lu Tze

New member
חבר´ה, תירגעו

סתם הערתי הערה קטנה, לא צריך לקחת את הכל ברצינות כזאת... (וסתם אם זה מעניין מישהו אני הכרתי עוד 4 אלכסים חוץ ממני)

Esmena

New member
יש גם את ליטה אלכסנדר...../images/Emo3.gif( מילוי

של תפקידי בקודש) ויש גם את אלכסנדר בל, ואלכסנדר דיומא, אבל הם כבר פחות חשובים. אני מציעה לתת לשירשור הזה טאג- ליין ולקרוא לו"שירשור האלכסים הגדול- לבת, לבן ולמי שמתעניין" או שמא " פולמוס אלכס-נדיר או נפוץ?" היי Lu, אל תיעלב. הכל בצחוק:)

Lu Tze

New member
לא נעלבתי אבל

שכחת כמה, אלכסנדר הגדול למשל. ובפעם ה-1846 (לא רק בפורום הזה) לקצר את השם שלי ל-TZE, ה-LU זה רק תחילית.

למעלה