האם יש יוצאים? בגיל שלושים ארבעים?
ח חיים טובים 28 New member 11/4/07 #7 לכן נעלמת פתאום. ואני כבר חשבתי שאומרים, חכה , אני כבר חוזרת...
ח חיים טובים 28 New member 11/4/07 #6 אני מחליף את אבזץ. תבואי בטענות לבוס הגדול. חוצמיזה, מה רע ב-מה שביקשתי?
ב בתש1 New member 11/4/07 #8 אתה הפלצן המחליף? לא חבל? לא חבל? תחשוב על זה.. תמיד כדאי לחשוב. בלי קשר אם יש בכל על מה עצם החשיבה אם יש לך על מה לחשוב תגרום לך לחשוב ,דיינו.. בברכת "ויחשבו כולם"
אתה הפלצן המחליף? לא חבל? לא חבל? תחשוב על זה.. תמיד כדאי לחשוב. בלי קשר אם יש בכל על מה עצם החשיבה אם יש לך על מה לחשוב תגרום לך לחשוב ,דיינו.. בברכת "ויחשבו כולם"
ח חיים טובים 28 New member 11/4/07 #10 בתש'חבל על מי ש-מת. וגם זה לא בטוח. אני חושב ש....העיקר לחשוב. ול-חדש, הכול ברוח טובה.
ח חיים טובים 28 New member 11/4/07 #13 תזדרזי!!! עוד 10 חודשים, וזהו. ואז תצטכי לחכות לבקשה שלי.(עוד 40 שנה ,במדבר)
ק קלונימוס קלמן הלוי New member 11/4/07 #14 תסביר ת'צמך שהיום הם/הן 40 - 30 אפילו שיצאו בגיל צעיר, או שיצאו בגיל הזה?
ח חיים טובים 28 New member 11/4/07 #16 יש יוצאים. כאן בפורום מגיל 18 עד 60 מרקע חרדי או דתי, כאלו שיצאו בגיל צעיר ועכשיו בגיל הזה , וכאלו שיצאו בגיל האמור. תרגיש בנוח.
יש יוצאים. כאן בפורום מגיל 18 עד 60 מרקע חרדי או דתי, כאלו שיצאו בגיל צעיר ועכשיו בגיל הזה , וכאלו שיצאו בגיל האמור. תרגיש בנוח.