האם יש חיה כזאת?

nz1230

New member
האם יש חיה כזאת?

שלום, ברשותי תואר ראשון במנהל עסקים ובמדע החברה מאוניברסיטה מוכרת. אני כעת בצומת דרכים ומגבשת החלטה בנוגע לעתידי המקצועי. שני דברים מרכזיים שחשובים לי ( ואולי אף "מתנגשים" ) הם - - שכר ( ברצוני לבחור מסלול בו ניתן להרוויח 10K ומעל עם נסיון של שנה- שנתיים) - "אינטנסיביות העבודה" - אני מעוניינת לעבוד במשרה מלאה, אין לי בעיה בשעות נוספות מידי פעם אך ברצוני לאזן בין עבודה למשפחה וחיי חברה ועל כן אינני מעוניינת לדרישת קבע של שעות נוספות על בסיס יומיומי. על פניו, הייתי מעוניינת לעבוד בתחום השיווק - ניהול מותג, תקשורת שיווקית, יחסי ציבור, מועדוני לקוחות. השאלה אם בתחום אינטנסיבי שכזה אצליח "לזכות" בנקודות שציינתי מעל. אשמח לקבל ייעוץ והכוונה מקצועית- באיזה תחום / מקצוע אוכל להשיג את רצוני ( כמובן בהתחשב בתואר שברשותי) ? האם הפתרון הוא עבודה במשרדים ממשלתיים למיניהם ? האם יש להם אגפי שיווק ? וכיצד מתקבלים ? ובאופן כללי האם ניתן למצוא עבודה בתחום השיווק ללא נסיון רלוונטי ? תודה !

תקציבאית תבדקי את אפשרויות העבודה במשרדי פרסום, נניח בתור תקציבאית. משם תוכלי להתקדם לסופרוויזרית והלאה. במשרדי ממשלה בספק אם תרויחי את הסכום שציינת, לכן פני למגזר הפרטי.

gadget

New member
אתה רציני?

תקציבאית לא מתקרבת ל 10K, בטח לא בשנים הראשונות! חוץ מזה שמדובר על עבודה שדורשת זמינות רבה לכל גחמה של הלקוח, הפלנר או מחלקת התה במשרד. בדרך כלל המעבר לצד הלקוח מתאפשר לאחר לפחות 5 שנים, בדרך כלל. לפעמים ניתן להגיע למשרות בשיווק גם עם ניסיון במכירות. יש מקרים שבהם בוגרים ללא ניסיון מצליחים "להתברג" במחלקות שיווק, בדרך כלל מדובר על בוגרים מצטיינים מאוד מאונ' ת''א והעברית (או על פרוטקציה)

למעלה