האם יש הורס (deconstructor) ב C# ?

gilad g

New member
destructor

לא deconstructor
כן, יש, אבל אופן הריסת האובייקטים ב-#C שונה מאוד ממה שאתה מכיר ב-++C. מאמר שמסביר את הנושא: http://msdn.microsoft.com/msdnmag/issues/1100/GCI/default.aspx

Adidi70

New member
שאלה חדשה ב asp.net

משהו מאוד מוזר קורא לי אני בונה web form רגיל לגמרי בדף aspx אחד ושם לו ב action שם של דף אחר שאליו ישלח המידע הבעיה היא שהמידע לא נשלח - הטופס פשוט לא נשלח שאני עושה submit - עשיתי הכל method , action , name - לא שכחתי כלום ! מה שכן כאשר אני מסתכל ב "View source" בדף ה aspx שלי אני רואה שבקוד כתוב ב action שהוא בעצם נשלח לאותו דף ולא לדף האחר האמור שציינתי ולכן בעצם הטופס כן נשלח - אך נשלח לעצמו !! (כלומר הוא לא מזהה לי את הקוד המקורי ב IDE כי הוא שונה מהקוד שב View Source ) מישהו מכיר את הבעיה ???

Adidi70

New member
מה ז"א ככה זה ?! אז מה עושים ?

אם אני אשתמש ב html forms אני לא אוכל להשתמש בדינמיות של פקדי שרת. האם אני חייב לטפל בקוד של טפסי שרת באותו הדף ??

gilad g

New member
תסביר לי בדיוק מה אתה רוצה לעשות...

תציג את הבעיה באופן כללי, ואני אנסה לעזור לך

Adidi70

New member
אלמנטרי...

להכניס נתונים בדף אחד ולשלוח אותם לדף הבא שיטפל בהם (אני לא רוצה לטפל בהם באותו דף כי זה עושה לי בלאגן בקוד!) לא ניתן לעשות זאת בטפסי שרת - אם כן לשם מה יש את מאפיין ה Action ??

gilad g

New member
האם בדף הראשון

חובה שיהיו פקדי צד שרת?
אם לא, הדף הראשון יכול להיות עמוד HTML רגיל. אם כן, העניין טיפה יותר מסובך.....
(ו... מאפיין ה-action לא שייך ל-ASP.NET, אלא ל-HTML)

Adidi70

New member
כן חייב !!

אני רוצה להשתמש ב asp:listdown לאכלס אותו ממסד נתונים ואני חייב שזה יהיה טופס בצד שרת לפקד שרת - אני לא מבין את זה - הם באמת עשו שטופס שרת יכול להישלח רק לעצמו - מה ההיגיון בזה - למה שינו את זה ?? אתה יכול להסביר את ה"טיפה יותר מסובך" ??

gilad g

New member
ובמקרה

זה נמצא גם בשאלות נפוצות
הייתי רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת ולומר, שלפני שאתם שואלים שאלה, נא לבדוק אם כבר קיימת תשובה בשאלות הנפוצות. זה עוזר לשואלים, בכך שזה חוסך מהם את הזמן שהם צריכים לחכות לתשובה, וגם לעונים, שלא צריכים לענות על אותה שאלה פעמיים

Adidi70

New member
גלעד שתהיה בריא

אתה אלוף בלהביא קישורים לא יותר פשוט ופחות לכתוב כך : כן , יש הורס :
~ClassName() { //Code }​

gilad g

New member
לא,

כי יש גם את IDisposable (ואת המתודה שלו - dispose), שבדר"כ משתמשים בו, ולא ב-destructor. (והסיבה שבגללה לא משתמשים הרבה ב-destructors בדוט נט, מובאת במאמר שצירפתי...
). וכמו שאמרתי, המשמעות של destructors ב-#C שונה לחלוטין מהמשמעות שיש להם ב-++C, לדוגמא, ורציתי למנוע בלבול.

nattygur

New member
זה לא הורס, אמנם השם מטעה אבל זה לא

זאת בסך הכל קריאה לפןנקציה אשר ה GC קורא לה כאשר הוא מנקה את האובייקט מ Generation 0 של ה GC. אבל זה לא Destructor ! לא קראתי את המאמר המצורף אבל שמעתי את jeffry richter והוא במקרה הארכיטכט של ה CLR.

למעלה