../images/Emo6.gif...
שמע. זו היתה השיטה בו טופלו אנשים כ3000 שנה לפני שהחלה הרפואה המודרנית ללבוש צורה. זו עדיין הרפואה שמטפלת בהצלחה בכרבע מאוכלוסיית העולם (סין), ותשאל אנשים שעברו טיפולים של דיקור סיני... מנסיוני, עובד ועובד בגדול. לפעמים כמו קסם. מטופלת שסבלה מכאבים עזים (עזים = צעקות ספונטניות מכאב בשל תנועה קלה של הפרק) בלי ממצא פתולגי רפואי (מה שלא מנע מהם להזריק לה קורטיזון שלא עזר) עברה טיפול אחד והתקשה בערב להודיע לי שהרבה יותר טוב ו"היי, אני מצליחה להחזיק את הטלפון". ובאותו יום כבר החזיקה את האחיינית שלה התינוקת. מטופל שצרבות נעלמו לו למשך מספר חודשים. מטופלת שסבלה מהתקפי מיגרנות חמורים, פעמיים בשבוע במשך חמש שנים, ואחרי שלושה טיפולים לא חוותה מיגרנות מזה חודשיים (למרות שלאחרונה חזרו "לייט", אבל גם היתה הפסקה ארוכה ללא טיפולים) מטופלת שסבלה מכאבי מחזור שלא חזרו... הכל אמיתי. אני עוד לא מטפל בדיקור, אבל אלו מטופלים שהיו לי בסטאז' בשנתיים האחרונות, תחת השגחתם ועצתם של מטפלים בכירים. לכן אין פה ממש כל עניין פרסומי. (למען הסר ספק, אני לא מעז לדקור בבית, גם אין לי ביטוח לזה). הדברים הללו נותנים לי המון מוטיבציה לסיים את המסלול וללמוד עוד. זה עובד חביבי. עובד. (מדעי? מה אתה רוצה בדיוק, צילומים של מולקולות?) סובייקטיבית, אנשים מעידים על שיפור משמעותי בחיי היום יום.