האם יש דרך..

kill bill

New member
האם יש דרך..

להגביר של העוצמה של השירים שאני שומע עם האוזניות בפוקט?

raananta

New member
יש לך שתי אופציות

1. הווליום של המכשיר (אייקון קטן של רמקול בראש המסך) 2. בנגן המדיה עצמו יש וסת עוצמה. חייבים לווסת את שניהם כי הם מגבילים אחד את השני. אני מציע להגביר את הראשי למקסימום או רמה אחת פחות, ולשחק עם הוסת של הנגן.

kill bill

New member
וכשניהם על מקסימום ?

אין דרך להגביר את המקסימום בעזרת מגבר חיצוני או משהו ? פשוט העוצמה דיי חלשה במיו 338 שלי ולא שומעים טוב במקום עם רעשי רקע...

2cookie

New member
תגביר עוצמת שירים לפני שאתה

מעביר למכשיר. נכון, מעט מייגע, אבל שווה. בעזרת התוכנה audacity שתוכל להוריד בחינם-חינם מהאתר www.sourceforge.net.

שאולי11

New member
יותר פשוט מהכל - נסה אזניות אחרות!

היתה לי בעיה דומה. לא הייתי מרוצה מהווליום של הPPC בסוף עליתי על אזניות קטנות של סוני, (.שם הדגם שרשום עליהן הוא הוא MDR-WO8 ). הן נראות כמו קשת שיער קטנה והאזניות עצמן יושבות (אין ספוגיות) בתוך האוזן. מסיבה זו האיבוד של סאונד החוצה הוא אפסי- אתה יכול לשמוע בווליום מפוצץ וזה שלידך לא ישמע כלום!הכל הולך ללא הפסד ישר לתוך האוזן. לי- זה פתר את הבעיה בצורה מושלמת וכל הסיפור עלה משהו כמו 60 ש"ח.. ממש מומלץ!

mikeoreli

New member
../images/Emo45.gif

נכון מאוד. גם לי יש את האוזניות הללו והן מ-ע-ו-ל-ו-ת. מספקות ווליום ואיכות טובה. הן אומנם לא זולות (כ70 ש"ח אם אני לא טועה) אך שוות כל גרוש. מומלץ ביותר. בנוסף לאיכות, אלו אוזניות נוחות שמחוברות בקשת אולטרא גמישה שכפי הנראה דורשת מאמץ קשה ומכוון כדי לשבור אותה.

kill bill

New member
חחח ואני חשבתי

לבנות מגבר שמע קטן שיעבוד על סוללה אחת ויתחבר למוצא האוזניות

raananta

New member
באופן כללי שווה תמיד ללכת על

אוזניות עם ניצולת נמוכה. בחברות שמכבדות את עצמן רשום על האריזה מאיזה מיליוואט האוזנייה מנגנת, ואיזה טווח צלילים. מה שאומר איכות גבוהה יותר (הנגן לא צריך להזיע בכדי להזיז את הממברנה), פחות עיוותים, עוצמה גבוהה יותר, והכי חשוב שומעים את כל הצלילים כבר מהמיליוואט הראשון.

kill bill

New member
ואם כבר נכנסו לערכים הללו..

מה זה אומר "מאיזה מיליוואט האוזנייה מנגנת"...? אם הפוקט מסוגל להוציא הספק מסויים , ועל האוזניה רשום שההספק הוא אותו הספק שהפוקט מסוגל להוציא . זה אומר שהאוזניה בנויה לעבוד בצורה טובה (מבחינת איכות ועוצמה) עם ההספק נתון ? ואיך אני יכול לדעת מה ההספק של הפוקט שלי ?

lirazoo

New member
תשתמש באקולייזייר

דוגמת זה שיש ב- pocketMVP תגביר את כל הערוצים ותקבל עוצמה גבוהה יותר.

למעלה