האם יש דרך להרחיק כלב?

alien life form

New member
האם יש דרך להרחיק כלב?

שלום,

אני אוהב כלבים, מת על כלבים אבל לפעמים יש לי בעייה עם בעלי כלבים.

עברתי לא מזמן לבית שנמצא יחסית מבודד ברחוב הולנדי. מתברר שיש בעל כלב שמביא את כלבו כל בוקר לפתח הבית שיעשה את צרכיו וכמובן לא אוסף אחריו. זה ישוב קטן עם מועצה לא מתפקדת, משם לא תבוא הישועה. כמה ניסיונות לדבר עם בעל הכלב לא עזרו. אני לא מעוניין להיכנס איתו לעימות פיזי אז תהיתי האם יש דרכים לגרום לכלב עצמו לא לרצות לעשות את הצרכים בסביבת הבית שלי כמו לפזר ריח כלשהו. מישהו מכיר שיטה אולי?

תודה

alien life form

New member
חשוב לציין שאני רוצה משהו שלא יזיק לכלב או לחתולי הסביבה

אנשים ממליצים באינטרנט על לרסס את הסביבה בתרסיס פלפל אבל זה נשמע לי אכזרי מאד. הכלב לא אשם. בטח לא החתולים שעוברים משם ומרחרחים כל דבר.

KallaGLP

New member
יש כעקרון חומרים הנמכרים בחנויות שנועדו לדחות בעלי חיים,

אבל אני לא בטוחה כלל ביעילותם.

דגלמנגה

New member
היה לי ניסיון מוצלח מאוד עם חומר כזה על כיסוי של אופנוע

ששוליו הצהיבו, טיפטפו והסריחו משתן כלבים.
זה היה מין ג'ל בצבע ירוק או כחול, בבקבוק פלסטיק שטוח.
העסק עבד מהיום הראשון. אני יודע מפני שכבסתי את הכיסוי לפני תחילת הטיפול.
אומנם החניה היתה מתחת לבניין ולא חשופה לגשם, כך שלא היתה שטיפה של החומר, אולם גם המריחה נעשתה בנדיבות. מרחתי על האספלט, על שולי הכיסוי ועל העמוד הסמוך עד לגובה האף של דני ענק וכל איזה שבוע-שבועיים דאגתי לחדש את הטיפול. אחרי כמה חודשים, הנחתי שכל המשוטטים למדו את הסידור החדש וריווחתי את החזרות לחודש+ ובמקומות בולטים בלבד.
&nbsp
יש עוד דרך; לארוב לבעל הכלב, ולהעיר לו בנימוס. גישה כזאת, לכניסה לבית זר, היא על גבול ההתגנבות וכל זמן שאיש לא מעיר על כך, סימן שאיש לא ראה. בישוב שלי היה אחד כזה, עם בוסטון-טריירית מתוקה אך ממקשת מקצועית, שהפכה את הכניסה לביתי ל"שטח מפורז". במקרה שלי שיחה אחת הספיקה והמנהג נפסק.

alien life form

New member
מסתבר שזאת הייתה מתיחת 1 באפריל שתפסה חיים משל עצמה ברשת

כתוב על זה בכל מיני אתרים של ניפוץ אגדות אורבניות. זה הדבר הראשון שעלה בגוגל כשחיפשתי שיטות. חוץ מזה האיזור הבעייתי מחוץ לשער, בשטח הרחוב.
אבל תודה.

DAHUJI

New member
יש כמה אופציות "אולטרסוניות"...

עובדות על הרחקה/דחייה בעזרת תדרים אולטראסונים שהאוזן האנושית אינה שומעת.
יש את המכשיר הזה:
Dog Dazer II Ultrasonic Dog Deterrent
יש אותו לדוגמא באמאזון, או ב- eBay.
יש גם את זה:
Scram Patrol Ultrasonic Dog Repeller
ההשקעה היא בסביבות ה- 150 ש"ח פלוס-מינוס.
יעילות?... תעשה חיפוש ותבדוק בעצמך בפורומים וברשת, אני לא סגור על 100%.
יכול להיות שזה יתאים לצרכים הספציפיים שתיארת. אולי זה יעבוד אולי לא, לפחות זה לא מזיק לכלב או פוגע בחוש הריח שלו או כל מיני שכאלה.
אני לא ממליץ מנסיון אישי, רק יודע שהמכשירים הללו קיימים וייעודם בעיקרון הוא להרחיק כלבים אגרסיביים.

alien life form

New member
תודה, אבדוק

למעלה