האם יש דרך לבדוק

האם יש דרך לבדוק

את תקינותו של קישור (חיצוני) לפני שמציגים אותו, ורק אם הוא תקין - להציג

ממש לא...

לא בדרכים קונבנציונליות, לפחות. שמעתי על רכיב או שניים שעושים את זה. זאת אומרת, הם בודקים שגיאות מסויימות... אם זה 404 או 500... דברים מהסוג הזה. רכיבים באים בחשבון, בכלל?

מצטער מותק...

לא הספקתי להעמיק ממש בחיפוש... ואני נכנס לישיבה בלי סוף. הייתי ממליץ לך לנסות ולחפש טוב טוב בעצמך. עד כמה שהשיטה של מרקו נשמעת (?) אטרקטיבית... יש לה המון חסרונות. את יכולה לחפש אחר מחרוזות ספציפיות... מה שיכול להיות בכל דף אחד גם שהוא לא דף שגיאה... ותאבדי קישורים לדף הספציפי בגלל Parsing לא מדוייק. או מצבים בהם השרת ירד לשניה, החיבור לאינטרנט אבד... יתן לך תוצאות לא מדוייקות. עדיף לך להשקיע בחיפוש...

rmarko

New member
../images/Emo17.gif זה רק הדבר הראשון שקופץ

לי בראש, בטח יש דרכים אחרות - ואחת מהן טובה יותר. תפתחי את הלינק קודם כל ב- iframe במימדים 1x1; או יותר נכון - קובץ asp שכל תפקידו לבדוק אם הלינק קיים. מהעמוד הראשי (זה שבו המשתמש לוחץ על הלינק) תעבירי לו ב- get את מיקום הלינק, ובתוך ה- asp של הבדיקה תורידי את הקובץ בעזרת ASPTear או מה שזה לא יהיה, ותבדקי אם מדובר ב- 404, 403 וכו´. אני לא יודע אם אפשר ב- asp לבדוק אם קיים קוד שגיאה לעמוד (כמו שיש Response.Status) אבל זה גם לא משנה כי בכמה אתרים עושים עמודים מותאמים אישית לבעיות שרת (כמו ב- microsoft לדוגמא). איך לבדוק אם העמוד שהורדת בסדר.... זה כבר אני משאיר לידיך הכשרוניות (והענוגות
) ולדעתי זה יהיה החלק המרכזי בעבודה. אם הלינק כשר - תעשי response.write לכמה שורות קוד javascript צד קליינט שפותחות את הלינק ב- self_ המקורי; ואם לא - שיתנהג בהתאם. זה רק המחשבה הראשונה שלי, אם למישהו יש רעיון יותר טוב, גם אני אשמח לשמוע

סתם הבהרה...

הדף שגיאה שמחזיר האתר של מיקרוסופט עדיין מחזיר קוד שגיאה של 404... זה שהוא נראה אחרת לא הופך אותו למשהו אחר.

למעלה