האם יש דבר כזה

BLaCk magiCat

New member
באמת...

האם יש דבר כזה "עין הרע", או אלוהים או רוחות או פיות או אלביס פרסלי? דברים אלא (ורבים אחרים) הם תוצרי האמונה בלבד, ולכן אין תשובה משמעית. אם אתה מאמין אז בשבילך זה קיים, למישהו אחר זה יראה שטויות במיץ פטל... ומכיוון שאמונה זהו דבר סובייקטיבי לא ניתן לענות לשאלתך. איך מסירים אותה אינני יודעת, אז אני אסתום ואתן לאנשים שכן יודעים לדבר.

שאלה טובה דווקא.

"עין הרע" זה שם של קללה שמישהו מטיל עליך. אז כן, יכול מאוד להיות שהיא קיימת. תמיד יכול להיות שזה בגלל רוחות או שדים, אבל גם יכול להיות עין הרע. איך מסירים? יש בלי סוף דרכים. אפשר לענוד חמסה (מקורי הא?), או לענוד צמידים בצבע כחול-אדום..או לקרוא את "שמע ישראל", או לעשות טיהור בית. בעצם, אני לא הכי טובה בזה, אז גם אני אשאיר לאנשים אחרים לטפל בזה. למה, אתה חושב שיש עליך עין הרע?

Swicca

New member
שכחת להוסיף .....

... ללבוש פאנטגרם (יש שמאמינים שזהו סימן להגנה ולטיהור) או מגן דויד (לדתיים מבינכם ... חחח עם יש) וכ'ו......

חחחח יפה מאוד

לא שאני מבין משו בזה אבל אני יודע שיש צמחים שמורידים עיין הרע כמו פיגם או נענע או זוטא וכאלה יש עוד שיטה : להגן משדים בעזרת שום פילפל ובצל בכניסה לביית או לשים פרסה (אמיתית)של סוס לייד הכניסה אגב שלום......אני חדש פה אני בן 13 ואני מכרמיאל....קוראים לי טל ואני לא חרשן כמו שכתוב...

Swicca

New member
היי..... נעים מאוד..... ו....

...ד.א זה מה שהוא רשם שזה נגד שדים לא נגד עין הרע!!!
אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
ברוך הבא, והינ עצה חדשה

ששמתי לטיהור: שמים עלי דפנה על כמה טיפות של שמן זית בכול פינה בבית ובכלל כול החדרים ותןך 24 שעות העין הוברה עם מרקם פריך. בתאבון...

אהההה נחמד

מאיפה הבאת את זה? אני מחפש אתרים אם תוכלי אז תתני לי בתודה טול החתלתול!

jbu

New member
זה מתוכנית שלצערי אני מקשיב לה

לפעמיים היא מאחור בלילה וקוראים לה ינשופים זה תוכנית מסטיקה, ובגלל הלימודים הרבים אני נאלץ לשמועה את זה זה בסביבות 12:00 . 97-96 fm רדיו דרום.

למעלה