האם יש דבר כזה ?

האם יש דבר כזה ?

שלום לכולכם אני נשוי באושר רב (חייב לציין) ויש לי ילד מתוק. אני לא מאמין אבל בפעם הראשונה אני מחליט לכתוב בפורום כזה !!! כן גם אני נשוי אבל ....... האם יש איפה שהוא אפשרות להכיר גבר כמוני שהיה מעוניין לקשר דיסקרטי יש לי חלום על חבר שגם הוא נשוי והמשפחות חברות וכו' ואף אחד לא יודע עלינו אני חי בסרט או שלפי דעתכם זה אפשרי אני לא אדם שמסתובב וגם כנראה שלא אצא מהארון אף פעם מסיבות רבות מה עושים ?????

ברוך הבא - בשמחה רבה....

/tapuzforum/images/Emo13.gifכידוע אנו בעיצומו של חג הסוכות שעליו נאמר: ושמח בחגיך והיית אך שמח``. הגעת לפורום שבו מצויים רבים וטובבים, רווקים ונשואים. לשאלתך אם תוכל למצוא חבר נשוי ושהמשפחות תהיינה מחוברות, ובכן לדעתי - בעולם הזה הכל אפשרי, אלא שזה ממש לא פשוט. אני לפחות מזדהה איתךבהיותך נשוי ומאושר ואב לילד מתוק. מועדים לשמחה.

כן הסירה היא אןתה סירה...

לדעתי זה הפך כבר לאוניה. אלא שאצלי הסיפור קצת יותר מורכב, אשמח לספר לך עלי בתיבת המסרים, בגלל היותי שוכן עמוק בארון

סורנטו

New member
מצפה לגאולה, אני לא מסכימה איתך משום שכדבריו

הוא מאושר....האם לי אין כמיהה לגבר מאחר שנשואי היו אומללים? האם בעלי סגר שערים כשרצה ריגוש? מי אנחנו, למה להתחתן אם כך? והאם דעתך באמת כזו?

סורנטו, לא אמרתי שהוא ימצא או לא...

/tapuzforum/images/Emo13.gifאנחנו כל כך חשופים היום שאכן הכל אפשרי בעולם הזה. דעתי האישית, אם הוא מאושר עם אשתו ויש יילד מתוק, אזי שישקיע את כל כולו לרעייתו האהובה עליו ולבנו, אבל מה לעשות שהוא מפנטז על דברים כי אולי הוא דו. נשויבדרור היקר, כשבא לך לפנטז דמיין את דמותם של אשך ובנך לנגד עיניך, זה יכול להקל עליך, כי אין כמו האשה ויוצאי חלציך. אני מקווה שהבהרתי את עצמי

YardenNaor

New member
הי דרור

גם אני נשוי עם ילד (חדש) כמוך, מצער אותי לשמוע שאתה רוצה למעול באמון שאישתך נותנת לך בתמימותה. לפי מה שכתבת יש בינכם קשר טוב, אינך חושש מן התוצאות שיהיו לקשר מהסוג שאתה מחפש על היחסים עם אישתך? גם אם נראה שהכל דבש, לסודות יש מחיר כבד, אתה בטוח שברצונך לשלם אותו?

סורנטו

New member
ירדן נאור מסכימה לדעתך ואתה יודעת מה? זה רק

יוסיף ויחמיר כי בגידה זה סוג של התמכרות.. אני רואה זאת גם על סטרייטים כגון, חברות שבגדו פעם אחת ולא יכולות להפסיק (טעמו את הריגוש) וזה הורס משפחות כשזה מתגלה בכל מקרה. אני אישית חוויתי זאת עם בעלי כשבגד בי, לא הרגשתי שהוא אוהב אף אחת מהן (והוא עשה זאת המוןהמון וללא הפסקה) אלא הפך לחלק מכוער בחייו, אובססיה ממש. יכולה להבין משום מה מקרה חד פעמי, תקופה, אדם שנקלע ולא הצליח לשלוט אבל לחפש במכוון ריגוש כשהכל בסדר??? זה רק יקלקל וידרדר מצבים... מנסיון.

konito

New member
מצטרף לכותבים ומוסיף

כשאתה מצוי בזוגיות ועובד עליה האהבה, ההערכה, ההנאה מהזוגיות והאינטימיות רק גוברים ומתעצמים. לא פעם אתה רואה כאן בהקשר של הומו נשוי את משפט המפתח כמה הוא מאושר וטוב לו אבל זה יותר שכנוע עצמי ופחד מאשר אמת. חיפוש ריגושים (החל ממין וכלה באהבה) מחוץ לקשר מלמדים על קשר בעייתי מאוד שיש לסיימו. הבעיה שרוב האנשים מעדיפים לחיות בסחי שיצרו מאשר לעמוד אמיץ, זקוף ושקוף מה שמוביל לחיים טובים, מהנים ומאושרים. צר לי על שאדם בוחר למעול באמון שניתן לו. זה בעיני העלבון והפגיעה הנפשית הקשים ביותר. במקום זאת יש לשבת עם בת הזוג ולפרק את החבילה.

Nחמן

New member
הסתייגות

כמובן אני עם דעת רוב הכותבים כאן. לא פעם אתה רואה כאן בהקשר של הומו נשוי את משפט המפתח כמה הוא מאושר וטוב לו אבל זה יותר שכנוע עצמי ופחד מאשר אמת. מסכים בהחלט. מדוע לא? החיים מלאי אתגרים ולא צריך לברוח מהם. חיפוש ריגושים (החל ממין וכלה באהבה) מחוץ לקשר מלמדים על קשר בעייתי מאוד שיש לסיימו. בוודאי! יש לסיים את הקשר כמה שיותר מוקדם (את הקשר שמחוץ לבית כמובן...). לא אחלוק עליך, שתיתכן גם אפשר ות של נישואין לא מוצלחים. אם אי אפשר להתנתק מהריגושים שהזכרת, בהחלט עדיף להיפרד וכמה שיותר מוקדם. כמובן עדיף היה לא להיכנס לזה כלל מלכתחילה. מסכים עם כל יתר דבריך אבל... זו הזדמנות להביא בפניכם שני סיפורים שונים וללא שום קשר מחייב ביניהם. במסגרת הפעילות ההתנדבותית שלי פגשתי מתנדב קשיש ערירי ללא משפחה פרט לקרוב משפחה רחוק מעבר לים. קשיש זה נזקק לאחרונה לניתוח בליבו (לב טוב!). ב"ה הניתוח עבר בהצלחה ומהר מאוד יצא ממחלקת טיפול נמרץ לחדר התאוששות ולמחלקה. באתי לבקרו ביחד עם מתנדב נוסף. היינו כמעט היחידים שביקרו אותו. כמעט איש איננו מתעניין במצבו. אלה החיים שהוא בחר. כאשר אני הייתי מאושפז לפני כתשעה חודשים, הטלפון לא חדל מלצלצל ולדרוש בשלומי. המבקרים אומנם היו מועטים אלא אך ורק משום שביקשתי זאת. כאשר הייתי מאושפז לאחר ניתוח לפני 6 שנים, זכיתי לביקורים אין ספור מצד יברים ומתנדבים וכמובן גם קרובי משפחה. מקרה אחר - יהודי מוכר, חבר מבוגר בעל משפחה, התאשפז לאחרונה לזמן ניכר עקב מחלה. ילדיו, חתניו ו כלותיו כמעט לא משו ממיטתו יומם ולילה. הקריבו את נפשם במסירות נפש לעזור לאב ולחם. גם החברים לא פסקו מלבקרו ולעודדו. דע לך, שזה חלק מתהליך ההחלמה. עוד בחז"ל מצאנו, שכל המבקר את החולה, נוטל אחד משישים בחוליו. מעשים של יום יום. אינני בא ללמוד מזה דבר לגביך או לגבי כל אדם אחר פרט לדבר אחד: מי שיכול להקים משפחה (אבל בזוגיות אמיתית) ולהתגבר על נטייתו, יקבל לבסוף שכר כפול ומכופל על כל המאמץ. זה קשה אבל אני משער, שרוב ההומואים יהיו מסוגלים לכך. לכן לא כדאי לקבוע מסמרות.

סורנטו

New member
היי נחמן, לא רק כי יש משפחה מורחבת שזה מספיק

כייפי לכשעצמו. אדם, צריך להבין שאם הוא לקח החלטה, לעשות הכל כדי לקיימה ובוודאי לא לפגוע באחר לפחות לא במכוון. הבחור הנ"ל כנראה גם לא סיפר לאשתו (זה יהיה השוק הגדול של חייה אם תדע). אבל-יש גם תשוקות לסטרייטים, יש חולנים ורודפי שמלות בלתי נלאים ואני מכירה כאלה שכל כך אוהבים נשים או נשים שלא יכולים בלי לבגוד בבעל והתחתנו, חלק התגברו וחלק לא אבל אם להומו שיכול להקים בית ולדו מיני אסור להתחתן למרות שהם רוצים (בידיעת האשה) לנסות, אסור גם לכל חובבי הנשים (כולל בעלי) ולכל חובבי הגברים (כמו חברה שלי שמיום ראשון לנישואיה לא הפסיקה לבגוד, חולני ממש והקימה משפחה לתפארת, איך תהרוג אותי ולא אדע) אסור להתחתן אם כך. יש מעידות, יש תשוקות, יש פנטזיות ויש כאלה שלא יודעים אפילו על עצמם כפי שהבנתי ופתאום מגלים אז מה לעשות? העולם מלא פיתויים. אני שנים חיה עם בעל שנפשו יוצאת על כל נקבה (סליחה), אין כזה דבר שלא בגד שבוע... ונאמנותי הייתה ללא עוררין, האם לא היו ואין לי תשוקות? אני לא בן אדם? אין לי פנטזיות? לא עוברות מחשבות לעיתים? אבל יש לי אחריות וכן, גם פחד ואמונה שזה כיף רגעי שבא והולך ולאו דווקא מתוך "לא תנאף". אם "אפול" בסופו של דבר, אקח את האחריות על עצמי במלואה וגם, כל איסור מעורר תשוקה עזה יותר. אם תדע נחמן איזה בלאגן הולך בין כמה חברות שלי, לא תאמין. אחת מהן התרחקתי ממנה כי סיפרה לי באחד הפעמים שהתשוקה הכי גדולה שלה, לשכב עם הבת שלה, היא לא חולת נפש? עד כאן, לא מוכנה לסטייה כזו אבל היא מפנטזת וזו תשוקתה, תתאפק, אשריה, לא, תקח את מלא הסיכון. מעידות יש ואפשר בכל מקום, השאלה מה אתה רוצה, לרקוד על שתי חתונות וליישב את עצמך, או להיות מתון. "מים גנובים ימתקו" ואין סוף לפיתויים בעולמנו ובשבילי זה היינו אך, כל פיתויי תלוי בבעליו. שבת שלום,

YardenNaor

New member
מה שנפלא ביהדות

זה שהיא נותנת לך את החופש להיות סוטה באיזה כיוון שבא לך, והיא מכירה ומודעת לצדדים המופרעים של הנפש היהדות אומרת: שיהיו לך את היצרים המבהילים והחולניים ביותר, על הקב"ה שום דבר לא גדול מדי, וההפך, דווקא בזכות היצרים האלה העבודה שלך שווה משהו. לקב"ה יש רבבות מלאכים אם הוא מחפש יצורים מושלמים וטהורים, אבל אנחנו פה החברה הסוטים והמלוכלכים שמביאים לו הכי הרבה נחת רוח. התורה מדברת על גילויי עריות מהסוגים הביזארים ביותר, מתוך הכרה שזה קיים אי שם בתוכנו, והיא נותנת לנו אפשרות לעשות עם זה עולם הבא.

סורנטו

New member
הבן שלי אומר שזו הבחירה ואם לא הייתה בחירה,

היינו מושלמים כמלאכים. (אני שואלת מה רע?) הוא ענה ולא זוכרת, אבל הוא אומר (למאמינים), השכר של מה שכמעט בלתי אפשרי, הרבה יותר גדול. האמת, אינני יודעת להסביר זאת אבל כשהוא מסביר, הוא נשמע יותר הגיוני ממני.

סורנטו

New member
אם אתה נשוי באושר, למה אתה רוצה לבגוד? אני

אישית חושבת שזה כמו להיות סטרייט ולחפש ריגושים בחוץ רק שיהיה כיף. התחתנת? אתה מאושר ויש לך ילד מתוק? למה לאמלל ולהתאמלל? אילו היית כותב שאין לך אושר בחיי נישואיך, התחרטת שהתחתנת, יש לך התלבטות ו/או נקלעת למצב או סיטואציה... אבל הכל טוב ורוצה ריגושים? זו בגידה במוסכמות בין בני הזוג. כך דעתי וסליחה על התגובה אם היא קצת לא נעימה.

סורנטו

New member
אגב, אחרי שתעשה את המעשה-תשכח מאושר כי

תהיה עמוק בריגוש הבגידה (ולא חשוב אם זה גבר או אישה), אישתך המסכנה תקבל פחות באופן טבעי, תהיה מבולבל מחכה לריגוש שיגיע מפגישות, שקרים (וזה כבר לא דתי בעיניי כלל וכלל), תככים בלי שליטה, אומללות שתביא פיצוץ. תתכונן או תחשוב טוב טוב. כי-למי מאיתנו אין צורך לריגושים? ואני מתייחסת לזה בדיוק בדיוק כמו כל זוגיות אחרת- שמעת על הדיבר "לא תנאף"? מה שלא נתפס זה שאתה כותב: "מאושר וילד חמוד" האם חשבת שעוגה לא יכולה להיות שלמה כשנוגסים ממנה?

למעלה