האם יש ברידג'ט חדשה?

Mikel20

New member
האם יש ברידג'ט חדשה?

כמו ששמתם לב ברידג'ט החדשה רק הגיעה ודי נעלמה מהמסך, אמילי הריסון קיבלה הרבה תגובות לא אוהדות (בלשון המעטה) ודי מהר ירדה לתקן של שחקנית אורחת.. לאחרונה יש שמועות שההפקה מחפשת לה מחליפה ואפילו שהם מצאו אחת כזאת כבר, שמה הוא "הרשי פרסלי" ששיחקה בעבר לצד בריאן גסקיל (אוסקר) ב"פורט צ'ארלס", טוענים שהכימיה ביניהם הייתה מצויינת אז היפים רוצים לזווג ביניהם גם כאן.. האתר של סקוט מפרסם תמונה ראשונה שלה אז הנה היא לכל המסוקרנים... שוב להזכירכם אין שום דבר רשמי נכון לרגע זה אבל אם זה יקרה תזכרו איפה שמעתם על זה :) מה דעתכם עליה?

הדס123

New member
אמילי האריסון בהחלט עדיפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Mighty Morphin

New member
../images/Emo31.gif

אני מקווה שזה לא יקרה...היא ממש לא נראית מתאימה לתפקיד ברידג'ט.

Guy K

New member
וכמו כל שמועה ביפים

נצטרך לחכות ולראות כי ממש אי אפשר לדעת מה מבוסס ומה לא. חבל שהשמועות על הסדרה יותר מעניינות מהעלילות שלה, לא?
שמה של השחקנית הוא ארין הרשי פרסלי והיא דווקא מאוד חמודה, היא היתה ממש לא רעה בפורט צ'ארלס המנוחה. בכל אופן היא נראית די מבוגרת ומאוד לא ברור לי איך היא תצליח לעבור מסך בתור הבת של ברוק (ועוד סטודנטית רפואה), אבל מצד שני, אם רידג' יכול להיות הבן של אריק כשהפרש הגילאים ביניהם הוא רק כמה שנים, אז הכל אפשרי...
לחצו כאן לראות את האתר של ארין (ויש תמונות)

ani88

New member
../images/Emo24.gifעדיף את ג'ניפר המתוקה!../images/Emo140.gif

אמילי גם לא משהו אבל השחקנית הזאת ממש לא מתאימה
!!! ג'ניפר פיניגן היא מספר אחת!!!!

ברוק כבר לא ממש נערה

ובכיף הייתי נותנת לה 45+++ אז אם ברידגיט בת 20 או 22 עכשיו זה מסתדר...במיוחד בהתחשב בזה שהתאומות כבר בנות 12, וזוכרים כשטיילור מתה הם היו ילדות.

למעלה