האם יש בסיס להשוואה בין ניקלבאק לסינרגיה?

Duo Maxwell

New member
האם יש בסיס להשוואה בין ניקלבאק לסינרגיה?

דנו בזה כבר בקומונה, אבל אני לא חושבת שהדיון מיצה את עצמו. כבר יצא לי לשמוע לא מעט אנשים שטוענים כי יש דמיון בין הסגנון של ניקלבאק לזה של סינרגיה. האם אתם מסכימים עם הטענה הזאת, או שלפי דעתכם אין בכלל בסיס להשוואה? פרטו, נמקו וחפרו.

ורדונה2

New member
באנגלית הכל נשמע יותר טוב

או לחלופין- בעברית הכל נשמע גרוע. הפטריוטיות נשפכת ממני, אני יודעת.

ורדונה2

New member
כ"כ הרבה סמיילים משרשרים לי..

בסוף אני אתחיל להרגיש כמו מישהי מצחיקה.

Duo Maxwell

New member
אני אתחיל.

יצא לי לשמוע רק כמה שירים בודדים של סינרגיה. אם הייתי שופטת על פיהם, הייתי כותבת שהקשר בין ניקלבאק לסינרגיה מסתכם בדמיון בין הסולנים, אבל אני יודעת שהלהיטים שמככבים ברדיו ונטחנים בלי סוף ע"י בנות גילי לא תמיד משקפים את הסגנון האמיתי של האמן. מה שכן, ניקלבאק הצהירו לא פעם שהם עושים מוסיקה מכל הסיבות הנכונות, וניתן לשמוע את זה ברוב המוחלט של השירים שלהם. לפי התרשמותי, לשאיפה לפרסום והערכה יש השפעה רצינית למדיי על הסגנון של סינרגיה. נכון, גם ניקלבאק שואפים לפרסום והערכה, אבל זה לא מונע מהם להיות ישירים, בועטים ואמיתיים. אבל שוב, זו רק ההתרשמות שלי.

Duo Maxwell

New member
אני יודעת,

אבל חלק מגולשי הפורום לא השתתפו בקומונה, ואני בטוחה שגם להם יש מה לומר בנושא.

moton

New member
יש דמיון בין הסולנים../images/Emo3.gif

וזה די ברור שסינרגיה מושפעת מהלהקות בחו"ל.. יכול להיות שגם ניקלבאק ביניהן.

BaTeL37

New member
אין פה מה להשוואות../images/Emo12.gif

אין דימיון בכלל בסגנון של שני הלהקות...אם כבר אז רק דימיון בין הסולנים חוץ מזה אין שום דבר דומה.. וניקלבאק הרבה הרבה יותר טובים מסינרגיה...ואולי סינרגיה מושפעת מהם זה הכל... וד"א שבוע מעולה לכולםם=]

דורה17

New member
היי../images/Emo13.gif אני מפורום סינרגיה ../images/Emo13.gif

אמ.. טוב ת'אמת שאני ממש ממש אוהבת את ניקלבק וסינרגיה, הן שתי הלהקות הכי אהובות עליי.. אני מכירה כמה שירים שלהם שאני ממש חורשת עליהם חח לדעתי אין הרבה מקום להשוואה... ז'תומרת.... אולי יש דימיון כי סינרגיה לוקחים השראות ממלא להקות, בינהן גם ניקלבק.. ולכן אני לא פוסלת שום אפשרות.. אבל אני לא חושבת שיש ממש דימיון בין השירים שלהם... אולי קצת חח בכל מקרה אני ממש אוהבת את שתי הלהקות האלה, הם תותחים!

inbal287

New member
אישית,

אני חושבת שזה מעליב להשוות בין ניקלבאק לסינרגיה. [וגם לא ממש מבינה מאיפה צצו הרעיונות שיש דמיון בין הלהקות. מלבד הדמיון של הסולנים <שגם על זה אפשר להתווכח> אין עוד משהו]. ניקלבאק יוצרים, הם לא ממחזרים, הם לא מפחדים להיות ישירים הם לא יוצרים לפי מה שהקהל רוצה לשמוע אלא לפי מה שהם אוהבים ומאמינים בו... הם לא מנסים להתאים את עצמם למה שקורה מסביב, לציפיות מתחנות הרדיו וכו', הם פשוט עושים את המוזיקה שהם רוצים. והולך להם הכי טוב בעולם
. סינרגיה [מעבר לעובדה שאני מוצאת אותם מיותרים לגמרי] הם בנאליים, לא מפסיקים למחזר [בע
], ומנסים להיות הכי בסדר שאפשר. בכלל לא מבינה מה הבלאגן הגדול מסביב ללהקה הזאת. וזה עצוב שהיא נחשבת ללהקת רוק טובה בישראל
.

WTF הקשר../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אני אומנם מאז ימי הקומונה אבל לא נתקלטתי בשרשור כ"כ הזוי!! ברור שאין שום קשר שהרי ניקלבאק מאוד מאוד מאוד מקוריים בכל שיר, בכל דיסק ואילו סינרגיה [שכבודם במקום מונח איפשהו
] א י נ ם מחדשים את שירם יצירתם, הליריקה נורא בנאלית ודומה, בקיצור- ממש לא!

lovemichael

New member
מעבר לעובדה שהופמן מאוד מנסה להיות דומה

לצ'אד. תראו את הקליפ של HOW YOU REMIND ME ואז את הקליפ של "עד שהכל יגמר" ותבינו מה הדימיון....אני לא אומרת שיצא והם דומים....אני אומרת שיש כאן סוג של העתקה שבאה לנסות להביא להצלחה...

דוגמא להעתקה של סינרגיה הפעם הם התלבשו על

מטאליקה עם השיר No Remorse מצאתי את הוידיאו הזה ביוטיוב : http://youtube.com/watch?v=Iw5T5oTGH2U פיכס, אם ניקלבאק היו שומעים תשירים שלהם בטוח הם היו תובעים אותם ואז סינרגיה הייתה פושטת רגל. באמת עינבל צודקת. "להקת הרוק הטובה ביותר בישראל" בעעע. סתם מתלהבים מכלום. שיעתיקו לפחות שיתנו קרדיט בחוברת של האלבום

למעלה