האם יש בנות שצופות בסטארגייט ?

BusinessMan3

New member
האם יש בנות שצופות בסטארגייט ?

היי רציתי לבדוק האם יש בכלל בנות שצופות בסטארגייט ( מין הסתם כולם יגידו כן ) אבל אני מתכוון כאן בפורום הזה יש בנות ???
 

Jastar

New member
יש

קוראת סמויה בערך מאז שידור העונה התשיעית בארה"ב. לא אוהבת מד"ב כלל מלבד סטארגייט (וגם לא פנטזיה). מחכה בכליון עיניים לעונה 4 של אטלנטיס, לסרטים של ס"ג1 ולסידרה החדשה.
 
LOL, כן, StarDate. ת'אמת, לא היתי מתנגד

בעצמי לאיזה סטארדייט :)
 

ARIS BOCH

New member
זה סטארט אפ!!

שידוכים מבוססים על סטארגייט!!!! זה יכול להיות גדול!!!
 

Tollan

New member
אני מתאר לעצמי...

שזה יהיה כמה עשרות גברים, ואפס בחורות פחות או יותר.
 
ויש גם תשובה לשאלה.

הנה אני רווק לא מבוקש בן 28, מנוטרל בשבת בשעות 17 ו20 (עכשיו זה ישתנה) כל פעם בפגישה השניה כשמדברים על סדרות אהובות, הבחורה מסתכלת בי בעייני פרה . סטאר מה ? היא שואלת , גייט אני עונה. אבל אמרת שאתה לא אוהב בדיוני (קולנוע, ספרים). לך תסביר לה שסטארגייט זה לא מדע בידיוני, אני יודע שזה אמיתי, כי הספר שלי אמר לי את זה. ומכאן מתחילה ההידדרדרות במערכת היחסים, ואז אני גם מניח שהיא לא תעריך את השומר מסך שלי שבו אמנדה טאפינג (קרטר) מכוסה בדגל ארה"ב בלבד. אם למשל הייתה כאן מכורה בגילי שהוא כ5-10 שנים יותר ממך , אולי הסוגיה הזו הייתה יותר קלה עבורי. אני באמת מרגיש כמו מיעוט נרדף, מישהו יודע מה הרייטינג שאנחנו נותנים לערוץ1. ??? אבל איש עסקים למעלה הוא יותר חכם הוא כבר בגיל 19 חשב על זה. עכשיו הוא יכתוב לך בפרטי , תתחילו לדבר, תתחברו ואם הכל יסתדר, ( לפי התוכנית שלי) בעוד 10 שנים אי"ה תולידו לנו בן ושמו בישראל יקרא ג'נרל המונד. או תור. או אנוביס . מבינה מה השאלה הזו בכלל?
 

marinegirl16

New member
כע! מבינה לגמרי!

ומצטערת, אבל בקשר לאמנדה טאפינג שמכוסה בדגל ארצות הברית בלבד - אף אישה לא תעריך את זה כשומר מסך! ומי שכן אממ..
בכל מקרה בהצלחה לך
ותמיד אפשר להכחיש שרואים סטאגייט עד החתונה...
 

סלמאק

New member
וולקאם טו מיי וורלד!!! ../images/Emo6.gif

רק שאצלי ההתדרדרות חלה כבר מהפגישה הראשונה, כשהיא רואה את הרקע על גבי מסך הסלולארי שלי, ולא יכולה להימנע מלשאול "מה זה?" ..."זהו סמל המייצג קהילה שרק החברים בה יודעים את משמעותו", אני משיב... בעודי מנסה להימנע מלחשוף מידע מיותר בטרם עת, אך היא מוסיפה בנסיונות לחלוב מידע: "אז מהי משמעותו? באיזו קהילה מדובר?" ונקודת המפנה בפגישה, נקודת ההידרדרות, מתחילה מיד לאחר המענה לשאלה הזו. נשים צריכות להבין שהדבקות הזו לסדרה, רק מעידה על מידת ההשקעה שהאדם היושב מולה מוכן להשקיע למען האהבה שלו, בכל תחום. (נ.ב: השאלה הראשונה יכולה להופיע במגוון ווריאציות שונות, כאשר היא מתייחסת ל"עיגול" התלוי על צוורי, הצלצול של הטלפון שלי, הפאץ' התפור למעיל שלי על זרועי השמאלית (בחורף) וכו') חופשי, BusinessMan, אם זו אכן המטרה שלך, ואכן תשיג אותה כאן, שיהיה לך "סטארדייט" מהנה, מאחל לך שתמצא בת זוג גייטרית למהדרין. רק לציין בשביל הרקורד, שיש לסדרה הזו הרבה יותר צופות ממה שאתם חושבים, והפורום הזה ממש לא נטול נשים (והמפגשים וערבי הסטארגייט לראייה).
 

kinspirit

New member
אתם חושבים שלכם קשה?

נסו להיות בחורה שמנסה להסביר לבחור (שלא אוהב מד"ב) מדוע היא כל כך אוהבת מדע בדיוני ומדוע היא הולכת לכנסים, כותבת על זה מאמרים ומנהלת פורום בתפוז
. לא, ברצינות, מילא בנים זה מקובל שיאהבו את הז'אנר הזה, אבל בת שאוהבת מד"ב ועוד ברמה כזאת? ישר הסתכלו עליי כאילו אני פסיכית. מה שכן, בניגוד למה שסלמאק אומר, אני כבר על השיחות הראשונות (בדרך כלל ממש הראשונה כשהייתי מציגה את עצמי) נידבתי את כל המידע ביוזמתי והבהרתי שזה חלק משמעותי בחיי ומי שירצה אותי יצטרך לחיות עם ההשלכות. למזלי בסופו של דבר הצלחתי למצוא את הבחור שהיה מוכן לקבל אותי גם ככה
 

סלמאק

New member
אני בטוח שהוא גם מסכים שתיכנסו עם

המנגינה של סטארגייט לחופה...
 

kinspirit

New member
תראה

העניין מסתכם בזה שאם אני אעשה את זה אמא שלי מתכחשת אליי, כך שהנושא לא ממש עלה לדיון
אבל אם כבר, עד כמה שSG1 צועדת בראש, נעימת הפתיחה של אטלנטיס לוקחת בכל הקשור לדרמטיות שמתבקשת בכניסה לחופה.
 

Bajoran Priest

New member
guys (and gals): you got it all wrong

אנשים, אם הבחור\בחורה בדייט מסתכלים עליכם מוזר אחרי שגילו על סטארגייט, או שמשם הפגישה מתחילה להדרדר, אז הם לא ראויים! תחביבים מוזרים אמורים להיות בונוס, לא מגרעה. (או שזה ככה רק בעולם הפנימי שלי?
)
 

Tollan

New member
נכון בתיאוריה, אבל...

להגיד לעצמך 'היא לא ראויה' כשאתה בבית רואה טלוויזיה ביום שישי בערב, זה לא כיף כמו שזה נשמע. וזה גם לא נשמע כל כך כיף. אז מה לעשות, לפעמים צריך לחכות קצת זמן לפני שאתה מסביר לה\לו למה מקגיוור לא היה שיא הקריירה של ריצ'ארד דין אנדרסון, ולמה בדיוק מסע דרך חור תולעת אפשרי רק בכיוון אחד. הקטע המצחיק הוא שכמו שקינספיריט אמרה, יש גם בנות במצב הזה, וכפי שמופגן מהשירשור הזה יש בנים במצב הזה, אז רק צריך להפגיש ביניהם ויהיה לכולנו סיכוי, קטן ככל שיהיה, להתכרבל עם מישהי\מישהו מול window of oppertunity. אולי צריך להקים אתר היכרויות לחובבי מד"ב כמו בארה"ב. או לעשות אירוע כזה באייקון. אם כי אני עדיין די בטוח שיחס הגברים לנשים שם יהיה 10 ל1. אבל היי, עדיף על כלום.
 
למעלה