האם יש אפשרות...

MotiAd

New member
האם יש אפשרות...

דרך ה-API של וינדוס ליצור חלון ללא Control Box זאת אומרת ללא כפתור סגירה, הגלה, מיזעור וכו'? או שיש דרך אחרת שהיא לא דרך ה-API? אני אשמח לשמוע תגובות. שלכם, מוטי.

בוודאי

דאג לכבות את ה-WS_SYSMENU (זהו STYLE של חלון) בזמן היצירה של החלון (כלומר, דאג לא להעביר אותו ב-FLAGS של CREATEWINDOW או ביצירה של חלון MFC, וכו').

MotiAd

New member
100% תודה רבה אינגו...

פשוט אני רוצה להיעזר בחלון הזה בתור משטח לציור ושהמשתמש לא יוכל לשחק לי איתו בזמן התוכנית. תודה רבה שוב.

voguemaster

New member
אתה יכול

גם לבטל את ה-borders וכד'... אפשר בעיקרון ליצור חלון שמורכב רק מ-client area.

gilad_no

New member
למה הכוונה משטח ציור?

להצגה למשתמש או למניפולציות? אם אתה רק רוצה להשתמש בעיבוד, ניתן גם ליצור DC שלא מבוסס על חלון כלשהוא ולהשתמש איתו לשם עיבוד. ואם אתה צריך משהו אחר, פשוט תפרט ואני בטוח שנוכל להציע פיתרון אופטימלי.

MotiAd

New member
אהה פשוט...

אני בונה עכשיו תוכנה תלת מימדית שהפלט שלה הוא מהקונסול (תהליך שאני יוצר זאת פשוט הדרך הכי אופטימלית שמצאתי). היא שולחת את הנתונים לחלון (תהליך נוסף שיצרתי) והחלון אחראי על הקלט מהקונסול (כלומר המידע המתקבל) וגם על הציור שלו על המסך.

MotiAd

New member
חס ושלום למנוע ממנו...

חחח. פשוט אין לי שום צורך בעובדה שתהיה לו יכולת לגשת לחלון ובמיוחד להגדיל אתו או לשנות את גודלו, דברים שממילא אמורים להתבצע דרך התוכנית וחוסכים כאב ראש בעבודה מול הפונקציה המעצבנת של ניהול אירועים. תודה רבה בכל אופן.

למעלה