האם יש אפשרות ב-VB

arnonsa

New member
האם יש אפשרות ב-VB

לכתוב תת-תוכנית קטנה שתיצור לי את המבנה ההירכי של התוכנית המרכזית שלי. כלומר שתוצאת הריצה של התת-תוכנית הקטנה תהיה קובץ טקסט שבו מתוארות כל הפונקציות של התוכנית המרכזית והקשרים בינהן בצורה היררכית? כשאני מסתכל על התוכנה שכתבתי יש מעל לתוכנה שני חלונות שנפתחים: מצד ימין חלון עם רשימת כל הפונקציות ומצד שמאל חלון עם כל הפקדים. האם אפשר לקרוא את התוכן שלהם לתוך איזשהו משתנה?

בטח שאפשר!

ככה כל המשחקים הטובים משתמשים (רק שזה לא נשמר בקובץ txt אלא ב dat או כל סיומת אחרת), מה שצריך לעשות זה שבפתיחת התוכנית תעשה שהיא תקרא נתונים מהקובץ.

arnonsa

New member
אתה יכול לפרט קצת יותר.

האם זה קובץ שנוצר אוטומטית ורק צריך לקרוא אותו? אם כן מה שמו? (לא ראיתי אצלי קובץ עם סיומת dat).

ארזירון

New member
שום דבר לא אוטומטי

אתה צריך לייצר את הקובץ, לשמור את מה שאתה רוצה בפנים, ולקרוא ממנו כשהתוכנית שלך עולה.

galgal21

New member
מה פרוש הדבר?

האם אני צריך לקרוא את כל הקובץ שלי, לחפש באיזה שורה כתוב CALL או FUNCTION או SUB , לקחת את שמות הסברוטינות ואז לבנות את הקשרים בינהן. זו עבודה רצינית, אין דרך יותר קלה?

ארזירון

New member
יש דרך יותר קלה

לשלם הרבה כסף לכלי אחר שיעשה את זה בשבילך.... http://www.aivosto.com/project/project.html זו דוגמא לאחד כזה....ויש עוד הרבה אחרים אי שם ברחבי האינטרנט. מצד שני, אם אתה מחפש משהו קצר וחינמי - תכתוב לבד

arnonsa

New member
איך אני מייצר קובץ זה?

האם הוא לא רשום בשום מקום? עדיין לא הבנתי.

למעלה