האם יש אמי ? דחוף דחוף !!!

dht16

New member
האם יש אמי ? דחוף דחוף !!!

כבר שעה אני מסתובב ברשת באתרים של כל מה שרק יכול לתת לי רמז לשאלה האם יש טקס האמי היום בגלל הארועים בטח לא ישדרו אבל מיצד שני אם העיניינים ירגעו אז אולי יהייה כי אצלהם זה משודר שם ב 8 בערב והמתקפה הייתה שם לקראת שעות הבוקר אז אולי כן יהייה וגם הכול כבר מוכן ועשו הכול אז אולי יצלמו וישדרו עוד כמה ימים אי חייב שיהייה אני מחכה לזה שלושה חודשים מי שיודע שיגיד לי ומהר אני מבקר פו כל איזה 20 דקות אם למישהו יש איזה אתר שבו אני יוכל לדעת חוץ מ סי בי אב או האתר של האמי בי גיא תענו מהר

עידו א

New member
מה כל כך דחוף גיא?

תישאר עד הלילה ותראה אם יהיה טקס או לא, כמוני, אני במילא לא נרדם בשעות כאלה

~*~gaL

New member
נדחה

אני הבנתי ככה לפחות. ציטוט מCNN: "The 2001 Emmy Awards, scheduled for Sunday night, have been postponed."

Yaniv-DC

New member
מאיפה המידע המדהים הזה שלך?

הרגע הייתה מסיבת עיתונאים עם נשיא CBS שאמר שהטקס נדחה, אך מוקדם עוד לומר למתי, אך הטקס יתקיים.

~*~gaL

New member
אני כ"כ מבואסת!!!!

אין לכם מושג כמה!! כל היום אני מחכה לזה!! איזה כל היום?????? כבר כמה חודשים, שנה אפילו!!! אני פשוט לא מאמינה! ובכלל - זה התבטל?! לא נדחה??? אני מאד מקווה שנדחה

Yaniv-DC

New member
כמה דברים.

בוא נתחיל מהסוף. כן, הטקס ישודר. עכשיו הדברים האחרים. ואם לא היה משודר, אז מה? ארה"ב פתחה במלחמה, בדרך כלל מלחמה לא נרגעת כמה שעות אחרי כפי שכתבת שם.. יצלמו וישדרו עוד כמה ימים? פה זה אמריקה... לא טקסים ישראלים חובבניים (תפוח הזה"ב ז"ל, זוכרים?) הטקס כמובן ישודר באופי שונה ואחר, מינון בדיחות אפסי שכמובן לא יגע בפוליטיקה. מרביתו יהייה סביב הצדעה לכוחות ההצלה, כל קטע הפתיחה, "השטיח האדום" לא ישודר (נכון לעכשיו, ואם כן אז רק ב-E). הטקס יועבר לראשונה במקביל מניו יורק ולוס אנג´לס, ויפתח במונולוג רציני. הכל יכול להשתנות אם ימומשו האיומים לתקוף את ארה"ב מבפנים פעם נוספת. אני מזכיר לך - זו מלחמה, לא איזה משחק שירגע כי זה התחיל בבוקר... ודבר אחרון - "פה" לא פו... זה לא א.א.מילן...

Yaniv-DC

New member
ומה שכתבתי שם ביחד עם גרעפס

רק מחזק את הסיבות שנתתי כאן ללמה לא לשדר... כאמור, מלחמה...

יניב1

New member
הטקס בוטל רשמית: לא הפסד גדול

גם אני ציפיתי לראות והייתי קצת (מתוח), אבל בסופו של דבר אם נחשוב על זה הרי הכל ידוע מראש, הרי הבית הלבן היו לוקחים שוב את סדרת הדרמה הטובה, פרייז´ר או מלקולם באמצע את הקומדיה וכל השאר... טוב, זה בעצם לא כזה חשוב, נכון? ומי שבאמת כל כך מיואש ומאוכזב, שיחכה לסוף החודש ל"מסך הזהב" - גם כן נחמה
(אלא אם כן המלחמה ממש תגיע גם לאזורנו). מילה בצד: שיתבייש לו בוש!, הוא לא יכול היה לחכות עוד יום עם ההפצצות? הוא כבר חיכה שלושה שבועות, מה זה עוד יום, לטובת הצופים המכורים הנלהבים לראות את האמי? מה?!

Yaniv-DC

New member
נדחה... נדחה...

כשאתם נותנים מידע "רשמי" תציינו את המקורות... נשיא CBS אמר לפני 5 דקות במסיבת עיתונאים "נדחה"!

Yaniv-DC

New member
במסיבת עיתונאים משותפת

לנשיא האקדמיה, נשיא CBS ועוד אחד ששכחתי את תפקידו שקויימה הערב בשעה 5 שעון החוף המזרחי אמרו שנדחה. שודר בלייב בכל הרשתות.

עידו א

New member
זה לא כמו שאתה מציג את זה...

אמנם רוב הקטגוריות צפויות למדי, אבל הנה-שנה שעברה כולם היו בטוחים שהססופרנוס לוקחת את סדרת הדרמה, וכולם טעו-הבית הלבן לקחו... חוץ מזה, אני באופן אישי, כשאני רואה את האמי זה נותן לי הרגשה של אמריקה, וזאת הרגשה נפלאה, וגם בקטגוריות שאין לי ספק מי יזכה בהם אני עדיין במתח. ולא,מסך הזהב הוא בוודאי לא תחליף לאמי, מה הקשר בכלל? מסך הזהב זהו טקס חלוקת פרסים לסדרות הישראליות והשחקנים הישראלים הטובים ביותר בסדרות, כמו באמי, אבל הגרסה הישראלית, ומכאן ההבדל העצום... אני בכלל לא בטוח שאני אראה השנה את מסך הזהב, אבל גם אם כן(וכנראה שאני אכן אכנע בסוף ל"סקרנות" שלי ואראה) מסך הזהב לעולם לא יהווה תחליף לאמי... ממש לא!!!

tvguy

New member
לא נורא

גם ככה ביקשו מהשחקניות לבוא צנוע חלק מהיופי זה הזוהר

~*~gaL

New member
אה, וגם,

באמת מוזר שההתקפה, יצאה *דווקא* באותו יום של האמי. ולא יום אחרי.

למעלה