האם יש איזושהיא דרך...

URNFS

New member
האם יש איזושהיא דרך...

האם יש איזושהיא דרך שהמחשב החלש שלי יוכל לנגן קבצי DIVX בצורה נורמלית (מחשב פנטיום 1 233 MHZ )? כלומר,ללא קידוד מחדש?

webmasterN

New member
לא נראה לי

וגם קידוד מחדש לא יעזור לך, מה אתה רוצה לקדד? זה כבר קודד ל-Divx .

URNFS

New member
אני מתכוון לקידוד מחדש לקטן יותר.

לדוגמא יש לי קובץ שהוא 250 מגה והוא 20 דקות (מוגזם לגמרי לדעתי),אז אם אני אעשה אותו 100 מגה בערך,אז הוא יפעל טוב על המחשב שלי (יש לי כאלה קבצים של 100 מגה והם עובדים טוב).גם אפשר לקודד מחדש עם רזולוציה קטנה יותר מה שגם עוזר למחשב שלי לנגן את זה.

שרונקאם

New member
נסה...

להפוך את זה ל-VCD אני בטוח שזה יעזור אבל עדין לא מבטיח כלום כי לא ניסיתי. שרון.

URNFS

New member
שרונקאם,יש לך כישרון...

...לענות תשובות שבכלל לא קשורות לשאלה.שאלתי אם יש דרך ללא קידוד מחדש ובפעם האחרונה שבדקתי,להפוך לVCD נחשב לקידוד מחדש...

Gal6

New member
תגידו..

ראיתי את שתיקת הקבצים בתקיה של שרונקאם..יש מצב שאני יוכל לשים את הכתוביות לסרט (שהוא קובץ MPG)

webmasterN

New member
יש תוכנה מוכרת ביותר

אבל אולי לך לא, היא נקראת Virtual Dub בעזרת התוכנה הזאת אתה יכול לפתוח את הסרט שלך ולהמיר אותו מחדש באיכות נמוכה יותר ככה שזה יכנס לך ב-100 מגה כפי שאתה רוצה. הקטע הוא להסביר לך את השימוש בתוכנה וזה מסובך להסביר פה ועכשיו, בקרוב אני יעלה אתר עם מדריכים בכל הנושא הזה, בינתיים תבדוק ברוטר נט: www.rotter.net יש לך שם פורומים אקסלוסיביים ובתוכם נושא סרטים, חפש שם מישהו שיש לו מדריך לזה, זמין כרגע. מקווה שעזרתי.

webmasterN

New member
ואגב

התגובה הקודמת שלך היא זאת שגרמה לשרון לענות לך בקשר ל-VCD, בדוק אותה.

webmasterN

New member
אני מצטער אין אפשרות לערוך הודעות

חוץ מפתרון של תוכנה מיוחדת או שיפצור רכיבי מחשב אני לא מוצא דרך אחרת שתאפשר לך לנגן קובץ כזה במחשבך.

יש צ´יפ שמאפשר ניגון DVD

למחשבים חלשים: הוא מפריד את היכולות של הDVD ושל המחשב. ודרך אגב, שלום! אני משה, אני חדש פה. ויש לי הרגשה שגם הפורום חדש פה.

שרונקאם

New member
באמת?

הצ´יפ אני מבין הוא בכונן עצמו. אתה יודע באיזה דגמים של איזה יצרנים הוא קיים? שרון.

webmasterN

New member
לא להתלהב יותר מידי שרון

זה בסה"כ צי´פ רגיל שיש בכל כונן DVD . הנ"ל שאל אם יש דרך לנגן DIVX .

לא! זה צ´יפ נפרד שקונים בעלות

של 600 שקל בערך והוא עושה מיגון נפרד. אם לאדם שרוצה את זה יש צורב (משהו שיש להרבה אנשים היום) הוא צורב את זה בVCD או בSVCD וגומר עם הסיפור. קצת מסבך את העניין אבל עוזר.

למעלה