האם ישנה אפשרות?

האם ישנה אפשרות?../images/Emo182.gif

שעמיר היקר יסדר הנחה לכרטיסים להופעה שלו לחברי הפורום? או הנחה בעת קניית דיסק שלו בעתיד? כי כאמור עמיר היקר הוא היחיד שאיני מעז לצרוב דסקים שלו , או חלילה לשמוע דסקים שלו בשבת,,,למרות שאיני דתי, והאם יש קשר בין עמיר בניון לשחקן הכדורגל בשם זה? תודה מראש על ההענות,,

ו ר ד ב

New member
על מה ולמה?

זאת העבודה והפרנסה שלו
זה שאתה גולש בפורום מסוים באינטרנט - לא אמור להוות לך איזה טובות הנאה, מלבד ההנאה בעצם הגלישה... וכן יש איזה קשר משפחתי בן יוסי בניון לבין עמיר "בחייאתתתת זה אתה?"

בקשר לשאלה שלך

לא יודע אם מותר לי לגלות אבל אני אסתכן ואני אגלה שבעתיד יקום אתר המייצג את חברת "נבל עשור" ולפי התכנון דווקא יהיו פרבילגיות לחבריי הפורם בקניית כרטיסים להופעות ותקליטים... שששש אני לא גיליתי...:) יום טובבבב

פזית 1

New member
היי אלעדוש'

זה דיי צורם לי כל הקטע הזה...למעשה יש כמה קטעים שמפריעים לי. ואני לא רוצה לפתוח פה חזית או בשירשורי המשך (וכל מי שרוצה להגיב מוזמן בהחלט
) אבל אני חייבת להגיד מה שאני חשה לאחרונה. אני הצטרפתי לפורום של עמיר לפני שנה וחצי בערך (למחרת ההופעה האחרונה במדיטק) הפורום היה בנוי מהחברים הישנים שלצערנו אינם כותבים עוד בפורום (וכן חב'רה מרגישים בהיעדרותכם) ומחדשים שהצטרפו.... בהצטרפותי לפורום הזה לא עלתה בדעתי ולו מחשבה אחת על "טובות הנאה" בזכות זה שאני חלק מהפורום. אני לא מצפה שעמיר יעניק לי כחברת פורום הנחה הן בדיסקים והן בכרטיסים להופעה. אני מעריצה את עמיר זה מס' שנים ובכדי לשמוע אותו אני אקנה את הדיסקים שלו ואסע גם עד סוף העולם (שמבחינתי זה היה קיבוץ דורות). מה גם, שאני לא מבינה מדוע נגזר מכל מעבירי האינפורמציה בנוגע לעמיר שתיקה! כן הייתי מצפה שכחברת פורום היו מעדכנים אותנו ביותר נושאים, וביותר מידע לגבי התוכניות (כמובן מקצועיות) של עמיר. אנני מבינה מדוע אני צריכה לקרוא על חזרתו של עמיר להופיע בכל מיני מדיות שונות, ובמיוחד שבכל מדיה ובכל כתבה מופיע מידע אחר (אני כבר לא יודעת איזו מין ההודעות הן הנכונה). כמו כן, מדוע העוסקים בדבר אינם מפרסמים לנו (חברי הפורום אשר משקיעים ממיטב כספם ומיטב זמנם באומן) הודעה מסודרת על מועדי הופעות, מיקום ההופעות ותוכניות לעתיד. הרי אנו חתמנו על העצומה לחזרתו של עמיר להופעות, אנו הגענו לקיבוץ דורות מכל קצוות הארץ ואנו אלו שנגיע לכל הופעה של עמיר. נכונו לראות שאם לעמיר יש משהו חשוב להגיד הוא מוצא את הדרך לרשום בפורום ולהעביר אלינו את המידע בכל נושא שהוא, גם אם הנושא אינו קשור ליצירותיו (וכן אנו צמאים לכל מידע מעמיר {גם אם איננו באותה הדיעה} ובהחלט להיותו חלק בלתי נפרד מהפורום). יש מין הרגשה מוזרה שהפורום הפך להיות נגיטיבי ועויין בכל נושא שהוא שמנסים להעלות לדיון. לכן אנני מוצאת את עצמי חלק מהפורום כבעבר. וכמדומני, אנשי הפורום הוותיקים אינם רושמים יותר בפורום מאותה הסיבה. אלעדי, אולי אתה לא הכתובת הנכונה להפנות אליו את כל הגיגי ליבי בנושא, אך כמנהל האתר של עמיר אני חושבת שכן יש מקום להפנות את תשומת ליבו של עמיר ואת העוסקים בדבר וכן לשתף אותנו יותר, את אנשי הפורום או לפחות את מנהלת הפורום, בכל מידע שניתן לפרסמו (וכמובן שמיותר לציין שעל המידע להיות מדוייק ואמין!) ...כי בזכות זה אנחנו פה!! בתקווה כי מילים אילו לא יגרמו לעוד תסיסה מיותרת....

עמירם04

New member
הדברים שאמרת...

לא יכלו להאמר טוב יותר... צורה מכובדת ועניינית.. אין מה להוסיף,

ספיר 2

New member
נכון מאוד ../images/Emo45.gif

איך אומרים כל מילה בסלע.. אמרת דברים נכונים.. אני איתך

../images/Emo183.gifיוסי מושה יקר,

בקשתך נגעה לי ללב, ואם היה לי תקציב הייתי מממן אותך בעצמי,חוץ מיזה אם היית פונה ישירות לעמיר עצמו הוא בטח היה עונה לך ככה: אין בעיה אחי, מכל הלב מכל הלב,רק תתן צדקה לפעמים,,, ככה אני מדמיין שעמיר בניון היקר היה עונה לך,,, כל טוב לך יוסי ומאחל לך ימים טובים יותר

למעלה