האם ייתכן...

C Boy

New member
האם ייתכן...

שגבר שאוהב מכות, משחק כדורגל, שומע מוזיקה מזרחית, קורא לכל בת שניה כוסית, ומתנהג כמו ערס... בעצם הומו?

לירונר

New member
בלי שום קשר

ברוך הבא ~
~
~לירו
~

orlon

New member
האם ייתכן...

שגבר שנרתע ממכות, שונא ספורט, שומע קיילי, נהנה לא להמשיל את מי שמוצאת חן בעיניו לאבר מין (בערבית כמובן) ומתנהג באופן מופנם ושקט, הוא לא הומו??

campari

New member
התשובות הן כן ו-אולי ../images/Emo65.gif

ערס הומו - זאת המתנה שביקשתי לפסח
אין כמו ערס הומו, והכי טוב - ערס פסיבי. לגבי סטרייט שאוהב את קיילי - הוא כנראה עוד לא מצא את עצמו (ובטח יהיו פה מתנדבים לעזור לו בחיפוש
)...

MARMELAD

New member
../images/Emo31.gif אוי ואבוי

היו לי כמה חברים ערסומואים ואני חייב להגיד שזה לא עושה לי את זה בגרוש. חוץ מזה שהם גבריים בטירוף, מבולבלים לפעמים, יש להם גבות מחוברות והם מגרבצים. אז בעצם מה טוב במה שאמרתי?

C Boy

New member
אז זהו...

שאין לו גבות מחוברות בכלל... והוא חתיך בטירוף! והוא אמנם מתנהג כמו ערס... אבל לא ממש... הוא כזה חמוד, עדין ורגיש כשהוא איתי... ותודה על ה"ברוך הבא"

MARMELAD

New member
זה לא הייתי אני

זאת הייתה המרירות שלי
ולשאלתך - הומוערסים שם מין ידוע. הם בד"כ מכח מיני ערים שכוחות אל שבהן הם עושים את עצמם סטרייטים כל כך הרבה זמן שזה כבר נטמע בהם..... אבל אין מה לעשות - הומו זה הומו! ואנחנו אוהבים אותם גם אם הם ערסים

הצעות לסטיקרים למכונית:

"אני אוהב כל מתרומם" "אני אספסוף גאה" "אם אתה יכול לקרוא את הסטיקר הזה אתה קרוב מדי לאגזוז שלי"

../images/Emo9.gifיש גם בארמנים ערסים חמודים כאלה../images/Emo14.gif

והמבין יבין.... הההההההההההההה

../images/Emo6.gif או! ש-ל-ו-ם!...יום ד´ אכן הגיע../images/Emo34.gif

מה שלומך אלאדין יקירי? המון זמן לא פיטפטנו...על הא ועל דן כרגע אני בעיצומן של ריצות מהארון למראה וחזור, בחיפוש אחר שמלת הפאייטים והנוצות המושלמת, שהכי תהלום אותי הערב, בנשף הקבוע...חחח
אז...אה....מחר אני אהיה כאן שוב, כנראה שבערב, ואם לא, אז במהלך הסופ"ש אני מקווה שיצא לך להתחבר, ואז נוכל להעלות זכרונות מימי השירות הצבאי המשותף שלנו (שאכלנו מאותו המסטינג, צנחנו יחד במיתלה, רצנו על אותן הג´בלאות וכו´) הא היי!
לא יודע, פתאום מצב רוח טוב. קורה. כל טוב!!!

C Boy

New member
אוקיי... אז ככה...

בקשר לערסומו... אמנם שאלתי "האם ייתכן..." וכל זה, ועכשיו נעבור למה שבאמת קרה בינינו... אז ככה: היו דברים מעולם! היקים למיניהם... נישוקים וחיבוקים ואפילו מקרה חד פעמי של נגיעה קלה ב***... אבל תמיד תמיד, כשזה מגיע לנקודת שיא, הערסומו שלנו משתפן ומתחיל לתרץ את הרתיעה בכך שהוא אומר: הלוואי והיית בת... המקרים האלו נשמכים כבר זמן רב, ואני בדילמה קשה. בקיצור - הוא משתדל להכחיש שהוא רוצה משהו, למרות שניתן להרגיש שהוא כן רוצה. הוא לא הטיפוס הפחדן, ממש לא, ולכן אני לא מוצא שום סיבה לרתיעה המוזרה הזו... מתוסכל בטירוף, יש למישהו רעיון, מה עליי לעשות? אני רוצה אותו מאוד, ומפחד להפגע... *סי בוי המתוסכל*

campari

New member
לתרופה שחיפשת קוראים רדבול וודקה

כן, קמפארי חושף את הצד הקרימינלי (לראשונה
) ואם וודקה רדבול אחד לא משחרר את הבחור - תן לו עוד אחד. הצלחה מובטחת - באחריות (ואחרי זה תלך לגהינום אבל האם זה באמת אכפת לך?) חוצמזה הייתי אתמול בשאדו (אחרי שנים, שנים שלא הייתי שם) ותהיתי מי מהילדים שם אני מכיר מהפורום. היה אחד עם קוקו (מרמלד?) אבל הוא התגלה כעוחצ´ה מזעזעת ולא ממש שווה (אז זה לא הוא) וכמה שקפצו (משנה? אולי) ואפילו ערס אחד הורס (עם וויסקי קולה, כמו שערס אמור לשתות) אבל התביישתי להתחיל איתו... והיה גבר השנה
, שחילק הזמנות למסיבה. מצד אחד מבאס לראות שזה מה שיצא לו מהזכיה בתחרות, ומצד שני - הוא כל כך יפה שסתם דיברתי איתו על כלום איזה 5 דקות רק כדי להסתכל מקרוב על השפתיים שלו זזות (אז הפכתי אותו לאובייקט, אז מה. מי צריך אישיות עם כזאת אריזה יפה). ולמרות שבאתי עם חברים בסוף הלכתי הביתה לבד. אבל עם הזמנה למסיבת קצף בדום ביום שישי...

גם אתה קאמברוטוס?

ממש כינוס רשמי של הפורום היה אתמול בשאדו. גיא - קבל שלילי חזק על הנתק המוחלט בין האגפים השונים

MARMELAD

New member
סליחה אלאדין

אני עדיין לא ועדת תיאום
ולמען הפרוטוקול אני בכלל לא הייתי אמור להיות שם אתמול! הגעתי בטעות...

C Boy

New member
הלו...?../images/Emo4.gif

לידיעתכם... עדיין לא קיבלתי תשובה רצינית... I´m on the edge...

MARMELAD

New member
הלו ../images/Emo6.gif

קיבלת תשובה רצינית רק שהיא הוסוותה בחיוך: תן לו אלכוהול
בסה"כ כל מה שהוא צריך זה קצת לאבד את השליטה שהוא שם על עצמו בכוח - ואז הוא יפסיק להילחם ברצון שלו להיות איתך. אני לעומת זאת חושב שגם בלי אלכוהול אפשר לעשות את זה - פשוט צריך הרבה סבלנות... בסופו של דבר זה יקרה (ותאמיןלי יש לי נסיון בסטרייטים חבל"ז)

campari

New member
כן, גם אני הגעתי בטעות../images/Emo160.gif

בכלל חיפשתי את הבר על פינת אלנבי והירקון, איפה שאני נוהג להשתכר מבירה נשר עם חברי הפועלים הרומניים. ובגלל שהשאדו נראה כמו אתר בנייה אז התבלבלנו ונכנסנו... RIGHT... אגב, 2+ נקודות ליחצנים של הדום שחילקו ערכות להפרחת בועות סבון לכל המעוניין (ולכל מי שהיה שם אתמול - אני זה שהפריח לכם בועות סבון לעיניים) 3- נקודות למארגנים על הלוק הכללי של המקום (בהשראת המפקדה של ערפאת אחרי הפצצה) ועל זה שלא הדליקו מזגן ועל זה שלא מביאים יותר את הדיג´אית החמודה שהיתה פעם. 2+ נקודות ו
לדורמן שהכניס אותנו בלי בעיות דקה אחת לפני חצות (במסיבות של שירזי, משום מה, גם ברבע ל חצות צריך להתווכח עם הדורמן כדי לא לשלם) ובסה"כ - 1+ אז בשבוע הבא כל חברי הפורום יבואו עם
על הראש, שנכיר.
(זה האומטיקון לעצירות?)

למעלה