האם ייתכן .. ?

jojo92

New member
האם ייתכן .. ?

לא ארחיב במלילים , ואספר את מה שרה לי בפשטות ובקצרה .. כל העניין הוא שברגע הזוי סיפרתי לחברה שלי ( שאני יוצא איתה כבר 4 חודשים ) על חלום הזוי גם כן שהיה לי , ברוח קלה , ולא עלה בדעתי שלזה יהיה מימד שלילי כזה .. אז זהו , מה שחלמתי : חלמתי שהביצים שלי פקעו , ויצא מהם גוזלי ציפור דרור , הם התחליו לנקר בעדינות בכיס האשכים שלי ולהאכים לי , ובא הדוד שלי , הרופא ( הנירולוג יש לציין , כך שאין לי מושג איך זה קשור ) והתחיל לנסות לבצע לי מספר ניתוחים על מנת להוציא את הגוזלים ולהמציא תחליף לאשכים ... היא ניתקה ממני קשר , מסרבת לקבל אותי בביתה .. ולא נותנת לי הזדמנות כבר שלושה ימים לנסות ולשקם או לתקן משהו ... יש לכם דרכים קצת יצירתיות בהן אוכל ליצור מגע בכדי להסביר את עצמי ... האם עולה לכם בראש צורות וגישות מסויימות , בהן אוכל לעדן את המצב או לסבר את הרושם-שוק , או את הבהלה או הרתיעה אצל הצד השני .. ?

גרא.

New member
jojo92,אין גבול לנושאים היכולים לעלות בחלום,

מכל מקום הפורום ה ז ה לא עוסק בפתרון חלומות,לשם כך עליך להכנס לפורום "חלומות" .לגבי התגובה של חברתך, היא טבעית ומובנת.מה שלא מובן מדוע הרגשת צורך לספר לה על חלומך המוזר?

טיבעית ומובנת? הבנאדם בא, ומספר לך חלום

ואתה נוטש? לי - זה בכלל לא מובן. בקשר לחלום, הוא נשמע לי מקסים! אני הייתי מאוד מתרגשת, אם היית מספר לי כזה חלום. לא יודעת מה העניינים עם החברה שלך. אני מקווה שהיא תרגע. כולה חלום...

גרא.

New member
כפית של דבש, "טיבעית ומובנת". תגובתך תמוהה.

החלום שהבחור חלם לדבריו,אינו חלום רגיל,בעיני,כלל לא מקסים,מן הסתם גם לא בעיני חברתו.היא כנראה לא פרשה נכונה את דבריו,והגיבה כפי שהגיבה.סביר להניח שעוד נערות היו מגיבות כמוה תגובה רגשית לא צפוייה ולא פרופורציונאלית.

friedgreen

New member
מה?!?

זה חלום שהוא חלם!!! מה, הוא שולט בחלום שלו??? התגובה שלך הזויה כמעט כמו תגובתה של הנערה. בחיים לא שמעתי על מישהו שכועס על מישהו בגלל חלום שהוא חלם. זה כמו לכעוס על מישהו בגלל שהוא חולה! היעדר השליטה בתוכן החלום זה עניין אחד (חשוב כשלעצמו). העובדה שהחלום אינו מעיד על רגשות ומחשבות באופן ישיר היא חשובה אף יותר! זה שאתה חולם שאתה הורג לא אומר שאתה רוצח, גם לא בפוטנציה. וזה שאתה חולם שיש לך גוזלים באשכים לא אומר ש... מה בעצם זה כבר יכול להגיד שהוא כל כך נורא??? אני מקווה שאתה לא פסיכולוג.

גרא.

New member
friedgreen,כדאי שתלמד לכבד דעות אחרות,גם אם

אינן תואמות לתפיסת העולם שלך.מי אמר שהנערה נטשה אותו בגלל כעס? היתכן שהיא נבהלה מהתוכן הביזארי למדי של החלום? והגיבה אינטואיטיבית?

friedgreen

New member
אולי החלומות שלך משעממים :)

לרוב האנשים יש חלומות מוזרים מאוד ואף ביזאריים, אין בזה שום דבר שצריך להבהיל מישהו. וגם אם יש אנשים שאינם מסוגלים להתמודד עם דבר כזה בבגרות (יש תגובות אינטואיטיביות מקובלות, ויש תגובות אינטואיטיביות שצריך להפנים. לברוח כי סיפרו לך חלום לא נשמע לי אינטואיציה מועילה במיוחד). אני בהחלט מכבד דיעה של כל אדם וגם את דעתך, אבל אני חושב שזה תמוה ביותר לטעון שתוכן של חלום הוא משהו שאולי צריך להסתיר מאדם קרוב כמו בן זוג מפחד שיברח, יהיה התוכן אשר יהיה.

גרא.

New member
friedgreen,המשפט האחרון שכתבת,הוא לא שנאמר,

אף אחד ךא טען שיש להסתיר מבן זוגו נושאים מהותיים,למשל כמו חלומות ביזאריים.השאלה היא מהי מדת מוכנותו של בן הזוג,להקשיב,להבין ולקבל.באיזה מדה הוא אדם בוגר וליברלי.ומסוגל להתמודד עם תכנים כאלה הנאמרים על ידי בן הזוג.בכל מקרה במקום להתמודד עם העניין לגופו התייחסת משום לעניין של הגוף.מי אני,ומה הכשרתי המקצועית מופיעה בכרטיס האישי,והיא מספקת לדעת אלה שנתנו את התפקיד,לנהל את הפורום.ואתה F מי אתה? מהם חלומותיך? יותר מענינים משלי?

friedgreen

New member
כן. אבל למזלה של סביבתי אני לא זוכר אותם.

אחרת הם היו ממש נבהלים! וברצינות - אני מתנצל אם הייתי תקיף בתגובתי. אבל אתה קצת משנה את דבריך - אתה אמרת שתגובתה היא טבעית ומובנת, והצורך לספר על החלום הוא לא מובן. מותר לשנות דיעה, כמובן, או להגיד שהתבטאותך פתחה פתח להבנה לא נכונה של כוונתך, אני לא יודע. אבל אי אפשר להגיד שלספר לחברה שלך על חלום שחלמת בלילה, מוזר ככל שיהיה, זה דבר שלילי, גם אם לכאורה יש אנשים שקשה להם להתמודד עם זה.

jojo92

New member
...

היא כל הזמן הייתה חופרת לי .. שפתיחות זה הדבר הכי חשוב בקשר .. ומלינה על כך שהיא חשה שאני לא מספיק פתוח .. אני מבחינתי לא הרגשתי ככה ; ולא ממש הבנתי מה הי דורשת .. אז כשהתעוררתי מהלילה ההוא ; והייתי קצת נסער וקצת משועשע מהחלום ההוא .. היא התקשרה אליי על הבוקר .. ואמרתי לעצי .. הינה ; הזדמנות לשדר פתיחות ( וגם רציתי לספר על זה למישהו) .. ואז .. דווקא כשהפגזתי את הפתיחות שלי .. היא חתכה ממני . ובאתי מתוך מחשבה שלספר לבחורה שלי על דברים שמתחוללים בעולם הגבריות שלי והגבריות באופן כללי .. עושה את זה יותר אינטימי ויותר פיקנטי .. וגם רציתי לאמוד את רוחב האופקים שלה .. אבל ; עד עכשיו .. לא ברור לי אם טעיתי טעות פטאלית , או אם האידולוגיה אותה אימצתי היא נכונה .. ולכן יש סוג של חרטה . מזל שלא סיפרתי לה את המשך החלום ; יש מצב שהייתי היום בכלא .

jojo91, אני ממש לא חושבת, שלספר לבת הזוג

חלום, ויהיה זה החלום ההזוי ביותר, זו טעות פטאלית. חברים אמיתיים יכולים להכיל את הפנטזיות, הפחדים והתוכן הריגשי של חבריהם, וגם אם הם לא יכולים, אז הם לא נוטשים בגלל חלום. לא הבנתי למה היא עזבה? מה הבהיל אותה כל כך? אני חושבת, שזה נגע באיזו נקודה מאוד פגיעה אצלה, אבל לא ברור מה. צריך לברר את זה. אולי הבעיה היא לא במה שסיפרת, אלא באיך שסיפרת? אולי סיפור כל כך אינטימי היה נכון יותר לספר פנים מול פנים? אולי החלום הפחיד אותה והיא עכשיו זקוקה להכלה? יכול להיות הרבה דברים. צריך לדבר על זה. למה שתהיה בכלא? משטרת המחשבות עוד לא קמה ( אם כי, יכול להיות שהיא בדרך - ראה חתימתי להלן
)

yonadavg

New member
יש תחושה שחלק מהמידע חסר

למשל מה קרה מהרגע שסיפרת לה על החלום ועד לרגע בו היא ניתקה קשר. איזו שיחה התנהלה. איך היא הגיבה. וכמובן האופן בו סיפרת על החלום מלכתחילה. אולי למשל היא חשה שאתה מתבדח על חשבונה? חוץ מזה....גוזלים שבוקעים ופוגעים בגבריות ובציפור ה"דרור"? אולי היא פשוט הבינה מתוכן החלום שאתה מפחד מהתחייבות לקשר.

מבלי להיכנס רגע

לתוכן של החלום - בעיני הנטישה אחרי סיפור על חלום פשוט מראה לך שהאדם הנוטש הוא אדם לא בוגר רגשית... או לחילופין אחד שחיפש תרוץ לעזוב. כולנו חולמים. רוב החלומות כשמספרים אותם במציאות נשמעים הזויים -- מה פה העניין הגדול?

Nightmare18

New member
עשית מעשה לא נכון כשחיפשת אותה

בחורה שנוטשת מבלי להסביר ומבלי לדבר היא מישהי שלא שווה לבזבז עלייה שניה! אם בן זוגי היה מספר לי חלום כזה הייתי צוחקת עליו וממשיכה הלאה

goldy

New member
אתה רוצה שהגבריות שלך תשחרר אותך לחופשי

לדעתי אתה רוצה ילדים. מהו המשך החלום? אתה יכול לספר לי במסרים אם אתה חושש שהוא יסבך אותך.

goldy

New member
נב: נשים מחפשות להיות לא מרוצות מהיותן מרוצות

למעלה