האם יחזרו כאבי הבטן?

ענבר29

New member
האם יחזרו כאבי הבטן?

אתמול פתאום חשבתי על משהו מאוד מטריד- בשנים שלא הייתי לוקחת גלולות המחזור החודשי היה מלווה בכאבי בטן עזים שממש היו משתקים אותי. ברגע שהתחלתי את הגלולות נעלמו כאבי הבטן (מקסימום כאב בטן קל מדי פעם שאפילו לא מצריך כדור לשיכוך כאבים). והשאלה- האם כשאפסיק בקרוב עם הגלולות יחזרו כאבי הבטן?
איזה פחד! כבר התרגלתי לחיות בלעדיהם.

טולולוש

New member
הרגעה חלקית

לי לא היו כאבים כאלה, אבל לחברה שלי היו (היא לא לקחה אף פעם גלולות) ואחרי הלידה הכאבים נעלמו. אז בקשר לתקופת ההריון אני לא יודעת, אבל לפחות אחרי הלידה זה אמור לעבור ..

מעיןבר

New member
אולי...

בעיקרון את צריכה לזכור שעבר זמן. בד"כ כאבי הבטן אופייניים לגיל ההתבגרות ועם הזמןנעלמים. ייתכן שם יחזרו אך לדעתי ברמה פחותה. אני יודעת שאצלי היתה חזרה של קצת התכווצויות אבל ממש לא מתקרב לימי טרום הגלולות...

m i c h a l y

New member
מעין

רק עכשיו ראיתי תשובתך מאמש. כצפוי - מלומדת וברורה.... עדיין מאוד מתלבטת לגבי האיק', בכל אופן אעשה מעקב זקיקים (מדובר באולטרא סאונד, לא?) ובמקביל אאמץ את שמפ... תודה
מיכל.

Mylight

New member
אצלי זה חזר ובגדול

הפסקתי לפני חודשיים, חודש ראשון עבר בסדר החודש השני הייתי צריכה לקחת יום מחלה ולא להגיע לעבודה יום שלם במיטה.

Gill Gallad

New member
לצערי, גם אני

קבוע במיטה פעם בחודש עם כאבי תופת. את הגלולות זנחתי כבר מזמן מטעמי בריאות אחרי כ- 9 שנות שימוש. עוד סיבה להכנס להריון: אומרים שאחרי הלידה הראשונה הכאבים עוברים.

ואולי לא יחזרו ../images/Emo9.gif

אני סבלתי מכאבי תופת לפני הגלולות ותמיד הייתי על כדורים ובאמת מאד חששתי אבל לשמחתי (טפו-טפו-טפו מלח-מים, מלח-מים, מלח-מים
וכו' ...) מאז שהפסקתי את הגלולות אין זכר לכאבי הבטן הנוראיים! מקווה מאד שגם אצלך זה יהיה כך ושאצלי זה ימשיך... ובעצם אני מקווה שגם את וגם אני בכלל לא נצטרך לבדוק את הנושא שוב ושהפעם הבאה תהיה רק אחרי הלידה

פּוֹנְג

New member
לצערי לא ניתן לדעת

אני בצעירותי סבלתי קשות בכל חודש אחר כך עם הגלולות היה הרבה יותר קל כבר שנים אני ללא גלולות והמחזור נהיה קל מפעם לפעם עד ש.... לא יודעת מה קרה אבל בשנה האחרונה אני סובלת מאד מאד. כך שאני מניחה שהשינויים שכולם עוברים, הגוף והכל - עושים את ההבדל.

פופסיקל

New member
לא רוצה להלחיץ

רק מחזור אחד בלי גלולות, אז אולי זה לא ימשיך ככה (אולי, אולי...) אבל הוסת הזו-כמוה לא היתה כבר שנים... כאבים בטן, ומגרנה, ובחילות, ותאבון מפה ועד להודעה חדשה... אבל איך אומרים? המטרה מקדשת את האמצעים..

למעלה