האם יהיה מאנץ' בראשון בקרוב?
N newcharm New member 24/11/14 #5 זה בראשל"צ והנה לך הקשר לגן החיות שפספסת (ראה הגדרה שניה) http://milog.co.il/מאנציז    
N newcharm New member 24/11/14 #7 טוב שיגעתם אותי אחד אומר לא גן חיות..השני אומר שכן. תחליטו ותודיעו שנדע אם לעבור בפיצוחיה או לא.  
טוב שיגעתם אותי אחד אומר לא גן חיות..השני אומר שכן. תחליטו ותודיעו שנדע אם לעבור בפיצוחיה או לא.  
U UltraL New member 24/11/14 #3 שבוע הראשון לחודש ואם תכנס לאתר הבדסמי בעברית ששמו לא ניתן לומר כי זאת עברת צנזורה הרי שתמצע את הפרטים ב "בילויים"
שבוע הראשון לחודש ואם תכנס לאתר הבדסמי בעברית ששמו לא ניתן לומר כי זאת עברת צנזורה הרי שתמצע את הפרטים ב "בילויים"
א אנה מיי New member 24/11/14 #11 באסה... בעלי בחו"ל בשבוע הזה. כנראה לא נבוא הפעם. שוקלת לבוא לבד אבל זה קצת מסובך לוגיסטית....
P puale New member 25/11/14 #15 תמיד מוזמן לצפוני אנחנו לא נושכים ומבטיחה לך מאנצ מעולה תמיד אפשר להתעדכן אצלי אם מגיעים אנשים מהמרכז ויש טרמפים או כמוני לבוא ברכבת וחמש דק' הליכה אתה שם {יש רישיון אבל אני רוצה לשתות }
תמיד מוזמן לצפוני אנחנו לא נושכים ומבטיחה לך מאנצ מעולה תמיד אפשר להתעדכן אצלי אם מגיעים אנשים מהמרכז ויש טרמפים או כמוני לבוא ברכבת וחמש דק' הליכה אתה שם {יש רישיון אבל אני רוצה לשתות }
P puale New member 26/11/14 #19 שום סיכוי מחיפה מרכז יש כל הלילה צריך פשוט לבחור תחנת סבידור מרכז ואז יופיעו לך רכבות לילה
P puale New member 26/11/14 #18 רכבות לילה יש רכבות לילה מחיפה מרכז השמונה לכיוון תל אביב סבידור מרכז בוודאות אומרת אחת שעבדה ברכבת